raabin
کاربر تازه وارد
سلام دوست عزیزم . فایل در چه موضوعی است ؟؟ لطفا برام ارسال کنید ببینم . مرسیسلام ببخشید من یک فایل دارم برای فروش این فایل کاربرد داره؟
سلام دوست عزیزم . فایل در چه موضوعی است ؟؟ لطفا برام ارسال کنید ببینم . مرسیسلام ببخشید من یک فایل دارم برای فروش این فایل کاربرد داره؟
بله . برای فروشگاه های مختلف ارسال های زیادی داری و بازخوردهای خوبی هم داشته به گفته دوستانبرای فروشگاه بازدهی دارد؟
سلام ارسال تست واسه فروشگاه پوشاک میخوام
بازدهی بده هر هفته میفرستم
قیمت تست چنده ؟
فقط لطفا سریع جواب بدید
سلام ارسال تست واسه فروشگاه پوشاک میخوام
بازدهی بده هر هفته میفرستم
قیمت تست چنده ؟
فقط لطفا سریع جواب بدید
سلام دویت عزیز
من نیاز دارم که هفته ای ۱ بار ایمیل تبلیغاتی ارسال کنم
می خواستم بدونم هزینه ها به چه صورتی میشه
صفحه html شما رایگان ژراحی میکنید؟
هرچند که خودم دارم :دی
برای قندشکن هم اگر میفرستید
شرایط رو برام پخ کنید
ممنون
سلام دوست عزیزم . واسه سایت دانلود فیلم واسه کل اعضا حدودا تا 15000 نفر ایمیل رو باز میکنند و چون طلب واسه دانلود فیلم زیاده حداقل در مجموع تا 5000 بازدید از سایت رو در 3 روز اول تضمین میکنممنم سر این قاطی کردم
برای سایت های فیلم به نظرتون چند نفر ایمیل باز میکنن و چند نفر لینک رو ؟ البته فیلم با دانلود رایگان
دوستان آموزش ایمیل مارکتینگ در وبسایت به عنوان هدیه هستش برید دانلود کنید
http://modirebazaryab.ir/post/15
دوست عزیز اولا طریقه برخوردتون اصلا مناسب نیست به عنوان یک کاسب اینترنتیدوست عزیز
این صفحه ای که شما لینک دادید هیچ ربطی به آموزش ایمیل مارکتینگ نداره و صرفا صفحه ی فروش یک محصول احمقانه و آشغال هست .
این کار شما نتنها بازاریابی نسیت بلکه یه روش حقیر و مبتذل برای دزدی و سر کیسه کردن مردم هستش.
شما حتی فرصت فکر کردن رو به آدم نمیدید، که آدم به خودش بگه "نگه حق با ایشون باشه"!!!درواقع شما سرکیسه میکنید نه من
12هـــــ ـــــراز نفر؟؟؟ با درآمد چند!!!میلیونی؟؟؟؟ خیلیه وا !!!من 12 هزار بازاریاب با درامد ماهیانه چند میلیون تومان آموزش دادم
خب هر عکس العملی واکنشی به همراه دارهشما حتی فرصت فکر کردن رو به آدم نمیدید، که آدم به خودش بگه "نگه حق با ایشون باشه"!!!
این جمله ای که نوشتید بدرستی هم شخصیتتون رو نشون میده و هم شعورتون رو:
12هـــــ ـــــراز نفر؟؟؟ با درآمد چند!!!میلیونی؟؟؟؟ خیلیه وا !!!
با این حساب شما یکی از بزرگترین و شناخته شده ترین کارآفرین های ایران هستید!!!!!!!!!!!!!!!!
دیدی حق با من بود!:general105:
نه پیگیری کردید نه چیزی. فایل هفت رو هم نفرستادید.خب هر عکس العملی واکنشی به همراه داره
خیر بنده نه شناخته شده هستم نه کارافرین یک آدم عادی هستم که کسایی که کتابم رو خریدن طریقه بازاریابی با وبلاگ رو بهشون آموزش دادم و پیگیریشون کردم . نه تبلیغ خودمو کردم نه دوس دارم معروف بشم شخص کتاب رو میخره من آموزش و پیگیریش میکنم
اینم شاهدش:یه روش حقیر و مبتذل برای دزدی و سر کیسه کردن مردم هستش.
نه پیگیری کردید نه چیزی. فایل هفت رو هم نفرستادید.
دیدی حق با من بود!:general105:
دوست عزیز فایل 7 ( تمرین ) خیلی وقته ارسال شده !نه پیگیری کردید نه چیزی. فایل هفت رو هم نفرستادید.