با سلام
به نظرم سایتی جامع مربوط به تور های داخلی و خارجی بزنید خوب هست چون ارباب رجوع شما آژانس هایی خواهند بود که برای دیده شدن پول خوبی هزینه میکنند. البته یک سئوی حرفه ای برای این کار لازم است
سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان گرامی
عزیزان قصد دارم یک سایتی راه اندازی کنم برای کسب درآمد
از دوستان اگر ایده و... دارن ممنون میشم مطرح کنن
با تشکر
مشابهش هست . سایت لاست سکند که قابل رقابت هم نیست (تا حدودی البته )درآمد ماهیانه لاست سکند چقدره؟
سلامچقدر بودجه برای اینکار در نظر گرفتید ؟
پاپ آپ بزنید بنظر من تنها چیزی هست که میگیرهسلام و عرض ادب خدمت شما دوستان گرامی
عزیزان قصد دارم یک سایتی راه اندازی کنم برای کسب درآمد
از دوستان اگر ایده و... دارن ممنون میشم مطرح کنن
با تشکر
پاپ آپ منظورتون چیه؟؟؟؟پاپ آپ بزنید بنظر من تنها چیزی هست که میگیره
این سایتا سودی هم دارن یا همش بازی بازیه؟ آخه خیلی از اینا زدن سریع جمع شدسایت پاپ آپ
مثل لرد پاپ اپ
پاپکده
دادا سایت پاپ اپ ارن مال من بود تا رتبه 80 الکسا اومد فروختمشاین سایتا سودی هم دارن یا همش بازی بازیه؟ آخه خیلی از اینا زدن سریع جمع شد
چقدر هزینه اولیه داره داداش بعد چند وقت ماهی 500 سود میده؟دادا سایت پاپ اپ ارن مال من بود تا رتبه 80 الکسا اومد فروختمش
اینا سودشون خیلی خوبه مثلا پاپکده مال همشهریمه ماهی 5 تومن درامد داره حداقل خرجی هم نداره
من خودم تا حالا 4 تا سایت پاپ آپ داشتم با اسکریپت xdev.ir توی 3 تاش موفق بودم
دادا قیمت اسکریپت 300 هزار تومن هست تنهاچقدر هزینه اولیه داره داداش بعد چند وقت ماهی 500 سود میده؟
اگه راهنمایی و کمک کنی برای راه اندازی ممنون میشم
مجوز چیا میخواد
عزیز شما که 300 سایت راه انداختی یکی از اون معروفاش رو بگو آشنا شیمهر چی میخوای بزن پاپ آپ نزن اول بخاطر احترام به حقوق بازدید کننده دوم اینکه الان حداقل 300 سایت فقط با اسکریپت xdev راه انداختن. بعدشم این رفیقمون اگه سه تا سایت پاپ موفق داشت که حداقل یه تومن درآمد داشت و همانطور که خودشون هم میگن هزینه نداره اولا نمی فروختند چون پول مفته داره میاد بدون زحمت بعد هم همچین سایتی رو نگه میداشتن و دنبال نویسندگی نبودن. در آخر اینکه دولت هم گیر میده به سایت پاپ اپ.
جه سایتی هم بزنی اگر هدفت فقط کسب درآمد باشه در ماه اول یا دوم سایت رو تعطیل میکنی چون به درآمد نمی رسه. یا باید ایده خوب داشته باشی یا باید رو ایده های موجود زیاد هزینه کنی تا جایی باز کنی
Sent from my C6602 using Tapatalk