• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

████ چه سایتی راه بندازم ؟؟؟ ████

30r.sadegh

Registered User
لایک‌ها
82
منم چند وقت پیش شنیده بودم یادم نمیاد که کدوم مسئول دولتی بود به شدت به این جور سایتها انتقاد کرده بود و میگفت باید باهاشون برخورد بشه , چون ترافیک و وقت کاربران رو ضایع می کنن
مگه به وبمسترا دارن حقوق میدن که اومدن اضحار نظر هم می کنند

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
عزیز شما که 300 سایت راه انداختی یکی از اون معروفاش رو بگو آشنا شیم
بنده بخاطر مشکلاتی که داشتم و به پول احتیاج داشتم سایت رو فروختم
حقوق بازدیدکننده این نیست که بیاد مفت خونی کنه و بره
شما میدونی من یه تومن درامد ندارم:pنویسندگی رو برای سرگرم شدن انجام میدم نمیدونم شاید یه سایت پاپ اپ دیگه زدم:general105:
کی گفته دولت گیر میده به سایت پاپ اپ میشه یه نمونش رو بگی؟اکثرا سایت های زیر 100 ایران پاپ اپ هستند
:general404:

عزیزم قشنگ نخوندی . من فرمودم که بیش از 300 سایت فقط با استفاده از اسکریپت xdev از این سایت ها راه انداختن . حالا اسکریپت های دیگه به کنار .
به کی فروختی ؟ کجا فروختی ؟ ما که ندیدیم . چون خودت داری اسکریپت پاپ اپ میفروشی واسه همین انقد روغن میمالی به نون این کار .
حقوق بازدید کننده هم همینه که بیاد مفت خوری کنه و بره . بازدید کننده اصلا هدفش این نیست که بیاد یه پولی بذاره تو جیب تو .
خخ من میگم تو بجز نویسندگی از هیچ راه دیگه ای یه قرونم درآمد نداری . نویسندگی هم تفریح نمیشه . تفریحی فقط برای این میشه که آدم برای دل خودش تو سایت خودش مطالبی که دوست داره و بنویسه . وگرنه نویسندگی با حجم کاری و اعصاب خردکنی و زحمتی که داره هیچوقت تفریح نمیشه .
http://www.aparat.com/v/0uW9G/سایت_های_كلیك_دزد_و_پاپ_آپ_فیلتر_می_شوند

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
کی گفته دولت گیر میده به سایت پاپ اپ میشه یه نمونش رو بگی؟اکثرا سایت های زیر 100 ایران پاپ اپ هستند
:general404:
ه ) محتوای که برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود ( محتوا مرتبط با جرایم رایانه ای )
8.
بکارگیری و وارد کردن کلمات کلیدی (tag) نامرتبط با محتوای سایت یا سوء استفاده از نرم افزارهایی نظیرپاپ آپ که منجر به بازکردن اجباری صفحات غیرمرتبط با درخواست بازدید کننده شده و درنتیجه موجب اتلاف وقت و هزینه بازدیدکنندگان و افزایش متقلبانه رتبه سایت و کسب درآمد و امتیاز برای مالک سایت می گردد (ماده 741 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی (جرایم رایانه ای) و مصوبه هشتاد و هشتمین جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه )
لینک منبع: http://internet.ir/crime_index.html

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
یه جوری صحبت میکنید که انگار تنها راه پول درآوردن فقط روش هایی مثل پاپ آپ هستش
هشدار پلیس فتا درباره ی سایت های پاپ آپ

البته به این تهدیدات هم توجه نکنیم , از نظر من واقعا کار جالبی نیست ضد تبلیغ هم می تونه باشه, من که ببینم سایتی پاپ اپ اعصاب خورد کن داره دیگه واردش نمیشم
صفحه رو میخوای اسکرول کنی پاپ آپ باز میشه
رو لینک دانلود باید چندین بار کلیک کنی تا شاید لینک اصلی سرو کله ش پیدا بشه
تو سرچ بار می خوای چیزی بنویسی چندین بار پاپ آپ باز میشه
ادامه ی مطلب رو میزنی پاپ باز میشه

این که سایت داری و وب مستری هزینه داره و باید هزینه هاش تامین بشه بحثی توش نیست اما پاپ آپ فقط تنها راه حل نیست

البته این نظر منه بعنوان یه کاربر ساده که از بیرون کار در حال مشاهده هستم ممکنه هم غلط باشه

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
ساتی بزنید که در اون موضوع تخصص داشته باشید. همچنین قبل از شروع کار، یک برآوردی از هزینه ها و به خصوص هزینه های تبلیغات داشته باشید و پلن داشته باشید و بدونید که هر ماه باید در کجا قرار داشته باشید و ....

بالا