RiCaRoS
Registered User
- نوشتهها
- 223
- لایکها
- 18
سلام دوستان قصد فروش اطلاعات کلی و امتیاز انجمنم رو دارم
نام انجمن : من و تو فروم /// ManotoForum.Com
اطلاعات کلی هست یعنی بک آپ کامل داده میشه ( دامین و هاست نیست )
آمار و ارقام سایت ها بر اساس
موضوع ها
1,177
کاربران
692
کاربران فعال
66
توش پست های اختصاصی زیادی هست
در کنار این ها بنر ها و لوگو های طراحی شده ی سایت هم واگذار میشه
«« لوگو »»
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
«« بنر »»
قالب و استایل سایت VIP می باشد و بعلاوه چندین قالب VIP دیگر که از سری قالب های سایت WikiVb.Ir هستند رو سایت هستند
قالب فعلی سایت ، استایل VbPlus.Ir هست که در بخش ویژه ویکی وی بی قرار دارد
سئو و بهینه سازی سایت هم خوبه
نام بخش ها و انجمن ها اختصاصی بوده و جامع هستند
این انجمن در اصل در سال 89 تاسیس شده و اول با نام WWE-Forum فعالیت کرد و بعد یک سال به MihanSports تغییر کرد و بعد اون به من و تو فروم
روی سایت خیلی زحمت کشیده شده و شب و روز روش کار کردم
اگه به پول نیاز نداشتم اصلا اصلا نمیفروختم
برای مشاهده دمو میتونید به آدرس زیر برید - انجمن رو حدود 4 ماهیی بسته بودم و الان دوباره بالا آوردم
http://manotoforum.com
قیمت هم توافقی هست
چون پول لازمم با مشتری هم راه میام
نام انجمن : من و تو فروم /// ManotoForum.Com
اطلاعات کلی هست یعنی بک آپ کامل داده میشه ( دامین و هاست نیست )
آمار و ارقام سایت ها بر اساس
موضوع ها
1,177
کاربران
692
کاربران فعال
66
توش پست های اختصاصی زیادی هست
در کنار این ها بنر ها و لوگو های طراحی شده ی سایت هم واگذار میشه
«« لوگو »»
«« بنر »»
قالب و استایل سایت VIP می باشد و بعلاوه چندین قالب VIP دیگر که از سری قالب های سایت WikiVb.Ir هستند رو سایت هستند
قالب فعلی سایت ، استایل VbPlus.Ir هست که در بخش ویژه ویکی وی بی قرار دارد
سئو و بهینه سازی سایت هم خوبه
نام بخش ها و انجمن ها اختصاصی بوده و جامع هستند
این انجمن در اصل در سال 89 تاسیس شده و اول با نام WWE-Forum فعالیت کرد و بعد یک سال به MihanSports تغییر کرد و بعد اون به من و تو فروم
روی سایت خیلی زحمت کشیده شده و شب و روز روش کار کردم
اگه به پول نیاز نداشتم اصلا اصلا نمیفروختم
برای مشاهده دمو میتونید به آدرس زیر برید - انجمن رو حدود 4 ماهیی بسته بودم و الان دوباره بالا آوردم
http://manotoforum.com
قیمت هم توافقی هست
چون پول لازمم با مشتری هم راه میام