• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

███ فروش کابل شبکه XBOX360 سری لیمیتد ███

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

دوستان نمیدونم در جریانید یا نه مایکروسافت یکی از باندلهای کنسولش مدل Halo Edition بود که من حدود 4-5 سال پیش از دبی خرید کرده بودم. کنسولو خیلی وقتکه فروختم، اما تو جریان خونه تکونی عید متوجه شدم که کابل LAN اونو هنوز دارم و نفروختمش. ضمنا کابل کاملا آکبنده و فقط جهت عکس گرفتن از کاورش دراومده. به هر حال این کابل به کار من نمیاد و دوست دارم به اساتیدی که عاشق Special Accessory هستن تقدیمش کنم. چاکریم ...

DSC06121.JPG

UP >

Last edited:

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
UP >

UP >

Last edited:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
همین رو بگو یک کابل شبکه 2-3 متری هست بالاخره که حالا یکم کیفیتش از مدل های دیگر بیشتر هست اینو کجاشو می خواد کسی ارشیو کنه برا استفاده می خوام منم.
مدل معمول بازار 3-4 تومن هست که من 2 برابر گفتم.
خلاصه من هنوز هستم. راستی اگر کسی می دونه ارزش خاصی غیر استفاده معمول داره که ما خبر نداریم بگه شاید من اشتباه می کنم.

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
همین رو بگو یک کابل شبکه 2-3 متری هست بالاخره که حالا یکم کیفیتش از مدل های دیگر بیشتر هست اینو کجاشو می خواد کسی ارشیو کنه برا استفاده می خوام منم.
مدل معمول بازار 3-4 تومن هست که من 2 برابر گفتم.
خلاصه من هنوز هستم. راستی اگر کسی می دونه ارزش خاصی غیر استفاده معمول داره که ما خبر نداریم بگه شاید من اشتباه می کنم.

نه آقا استفاده خاصی نداره !
من نگفتم که کسی اینو بگیره و قاب کنه، گفتم مال 360 و اوناییکه دوست دارن از جنس اصلی و برند خود مایکروسافت استفاده کنن برش دارن. مهم نیست مال شما فقط PM رو چک کن .

aidin -m

Registered User
لایک‌ها
5
از پک هالو چیز دیگه ای مثلا باطری اورجینالشو نداری

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
از پک هالو چیز دیگه ای مثلا باطری اورجینالشو نداری

اتفاقا باتریشو استفاده نکرده بودم، فقط از شارژیش استفاده میکردم که باتریاشو آکبند دادم به خریدارش !

aidin -m

Registered User
لایک‌ها
5
اتفاقا باتریشو استفاده نکرده بودم، فقط از شارژیش استفاده میکردم که باتریاشو آکبند دادم به خریدارش !
ممنون به خاطر پاسختون مبارک خریدارش

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
فروشگاه اینترنتی حافظه پارسیان میتونی گوگلش کنید
همین رو خریدم با همین نایلون و همین کابل خود خودش
6 تا تک هزارتومان

اونا ریمارکن عزیزم، شک نکن !

بالا