• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

█***█فرمان بازی حرفه ای لاجیتک Logitech Driving Force GT Wheel █***█

armin0123

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام خدمت دوستان عزیز :)

یک عدد فرمان بازی حرفه ای لاجیتک مدل : Logitech Driving Force GT که معرف دوستان به خصوص گیمرهای کامپیوتر و کنسوله با تمام متعلقات ( کارتون - گارانتی و ... ) رو برای فروش قرار دادم .

این فرمان در رتبه بندی سایت : www.toptenreviews.com به عنوان پنجمین فرمان برتر سال انتخاب شد چون فیدبک واقعی و زاویه چرخش و امکانات خوبی داره ( 900 درجه زاویه چرخش )

همونطور که تو عنوان هم زدم فرمان بسیار کم کارکرد و درحد نو هست چون چندماه پیش برای کنسول گرفتم و به این دلیل که بابت نیاز مالی کنسول رو فروختم فرمان رو برای فروش قرار دادم . این رو هم باید ذکر کنم این فرمان به صورت کامل جدیدترین بازی های کامپیوتری رو ساپورت می کنه .

از آنجایی که قیمت نو این فرمان حدود 500 تومنه قیمت رو 300 هزار تومان قرار دادم .

قابل ذکر است هزینه ی ارسال برعهده ی خریدار عزیز خواهد بود // اول ارسال و بعد واریز نداریم اما اعتماد سازی داریم :general504:

همچنین از دوستان عزیز درخواست دارم قیمت زیر قیمت پایه از طریق پیغام خصوصی پیشنهاد نکنید چراکه قیمت کاملا منصفانه است و در تاپیک های مشابه با همین حدود قیمت طی روزهای گذشته به فروش رفت که با متعلقات کامل و گارانتی هم نبودند ;)

عکس ها با نام کاربری (جهت اطلاع باید بگم کارتون چون تو انبار بود نتونستم عکس بزارم) :

1yasaveatt6a71rewfvx.jpg

1maluudlhln9upzl5fi3.jpg

cgb1itsrfdl7ucgc2wnk.jpg

درخدمت دوستان عزیز هستم ...
یاحق

Last edited:

armin0123

Registered User
لایک‌ها
58
یکی از دوستان به موضوع خوبی در پیغام خصوصی اشاره کردن اونم اینکه دنده دستی این فرمان کجاست که به همین منظور عکس از زاویه مخالف هم در زیر قرار دادم چون تو عکس های اول اصلا به این موضوع دقت نکردم که دنده مشخص نیست :general208:

yba32m0sgy5aw3bjerzn.jpg

armin0123

Registered User
لایک‌ها
58
خارج از انجمن فروخته شد . ختم تاپیک :general510:

بالا