• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

++░▒▓░▒▓فروش دوربینهای حرفه ای NIKON D3100 & CANON 450D &OLYMUS E-300++░▒▓░▒

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
با سلام خدمت همگی و تشکر از بابت زحمات مدیران محترم سایت

نکته:همانطور که خیلی از دوستان بنده رو می شناسند و با خصوصیات اخلاقی بنده آشنا هستند همیشه سعیم بر اینه که قیمتها رو حق الانصافی بزنم و اینکه اونطور اخلاقی ندارم که قیمت رو بالا بزنم و بعد تخفیف بدم همیشه قیمت رو عالی و ته قیمت رو میزنم.و اینکه ریزترین نکات رو در مورد کالای مورد فروش میگم نکاتی که شاید اصلا قابل بازگو کردن هم نیست ولی باز میگم

مورد فروش اول:دوربین حرفه ای DSLR با قابلیت تعویض لنز OLYMUS E-300 با لنز فوق العاده Zuiko 14-45mm f/3.5-5.6 همراه با کارتن +یک عدد هود به ارزش 30 هزار تومان+یک عدد کیف تمام فلزی هدیه به ارزش 100 هزار تومان
Olympus E-300 EVOLT Review: Digital Photography Review
Amazon.com: Olympus Evolt E300 8MP Digital SLR with Zuiko 14-45mm f/3.5-5.6 Digital SLR Lens: Camera & Photo
Olympus E-300 - Wikipedia, the free encyclopedia

وضعیت ظاهری و فنی:دو تا نکته در مورد دوربین در مورد ظاهر:کنار بدنه روکش چرمی کنده شده و اینکه درب قرار گیری رم که رم داخلش قرار میگیره یه خارش شکسته شده که باعث میشه درب رم بسته نشده که میتونید با زدن فقط یک نوار چسب معمولی درب رو نگه داره و با زدن کابل اتصال به دوربین و کامپیوتر عکسها رو به کامپیوتر انتقال بدید.این دوموردی که گفتم موردهای بسیار بسیار جزیی هستند و چیزی نیست که اسمش رو مشکل گذاشت ولی بهرحال گفتم بگم.از نظر ظاهری خط وخش بسیار جزیی .لنز کاملا سالم و تمیز عدسی ها فوق الاعاده تمیز.دوربین تا حالا اصلا تعمیر نرفته و عکسهایی که مییگره واقعا بی نظیره

قیمت:درمورد قیمت از نظر اخلاقی درست نیست لینک بدم طبق استعلامی که داشتم این دوربین در سایتها حدود 700 ت فروخته شده این دوربین دارای سیستم منظره یاب فوق العاده است و بسیار دقیق کار میکنه و عکسهای بسیار گرم و شارپی میگیره و دارای تنظیمات منوی پیشرفته ای است .قیمت رو با یک عدد کیف ضد ضربه که اگر خواستین دوربین رو داخل قرا میدم واز طبق چهارم پرت میکنم اگر دوربین طوریش شد برای من.کیف ضد ضربه SOMITA چمدانی که ارزش بیش از 100 ت داره و هود به ارزش 30-40 هزار تومان قیمت رو کلی 470 تومان قرار میدم.یعنی در اصل قیمت دوربین 300 ت است!!!بخدا با این قیمت دوربین آشغالی کامپکت بسیار ضعیف هم نمیتونید بخرید .من دارم با این قیمت یک عدد بدنه دوربین+لنز حرفه ای +کیف +هود میدم خدمتتون

اسپم و کارشناسی اسپم ممنوع
تهران حضوری شهرهای دیگر ابتدا واریز وجهه+واریز وجهه پستی=ارسال
عکسهای خود دوربین +نمونه عکسهای دوربین با لنز

مورد فروش دوم فروخته شد : دوربین حرفه ای و معروف NIKON D3100 +LENS 18-55 VR همراه با کارتن

Nikon D3100 Review: Digital Photography Review

وضعیت ظاهری و فنی: دوربین بسیار بسیار تمیز بدون هیچ گونه خط وخش در حد آکبند با کارکرد حدود 12هزار شات که واقعا کم کار است و از نظر فنی هم فوق العاده سالم بدون در پوش که عوضش فیلتر میدم

قیمت»:طبق استعلام تا چند روز پیش قیمت حدود 1250-1270 بود ایبن چند روزه قیمت به 1320 رسیده و دست دوم هم در بازار با همین شات حدود 1 الی 1050 است بنده قیمت رو براساس 70 درصد بسیار عالی با قیمت فقط 940 قرا میدهم توجه نمایید (با توجه به تمیزی دوربین اگر همین رو در بازار خریداری کنید براتون 80 الی 85 درصد میزنند یعنی 1 الی 1050 )واینکه دوربین قابلیت فیلم برداری بصورت فو ل اچ دی است و بسیار دوربین عالی با عکسهای بسیار صاف و شفاف است این دوربین حتی نسبت به دوربین 5000 یه سر وگردن بالاتر است .

عکسهای دوربین+نمونه عکسها رو هم قرار میدهم

مورد سوم:دوربین فوق العاده از نظر خیلی از کارشناسها CANON EOS 450D فقط بدنه به همراه کارتن

Canon EOS 450D - Wikipedia, the free encyclopedia
Canon EOS 450D / Digital Rebel XSi: Digital Photography Review

وضعیت ظاهری و فنی:دوربین از نظر ظاهری بسیار تمیز است.دارای براقی و رنگ پریدگی جزیی است که اونم اصلا به چشم نمیادصفحه ال سی دی دارای محافظ بوده و اصلا خط وخش ندارد. شاتر دوربین همین یک ماه پیش تعویض شده و در حال حاضر تعداد شاتر فقط حدود 1600-700 شات است یعنی عین آکبند

قیمت :این دوربین از معروف ترین دوربینهای کنونه هنوزم هنوزه در آتلیه ها مصرف میشه بدنه با جنس بسیار محکم و عالی و عکسهای بسیار با کیفیت باعث شده تا یکی از پرفروش ترین ها در بازار باشه و همین الان وقتی دست دوم و کارکرده این دوربین در سایتی قرار داده میشه با مدت زمان محدود همیشه به فروش میرسه.قیمت فروش همین دوربین در همین سایت حدود 2-3 تایی داشتم که بدون کارتنش با لنز 860 دادم و با کارتن حدود 900 ت .قیمت امروز بدنه این دوربین رو بنده با قیمت معقول و عالی 560 تومان قرار میدهم.باور کید قیمت رو بسیار عالی قرار دادم با خرید یک لنز 18-55 که قیمتی حدود 180-200 داره میشه کلا 760ت بعید بدونم جایی این دوربین رو با این تعداد شات گیر بیارید.

عکسهای دوربین رو قرار میدهم[/COLOR]

Last edited:

esani

Registered User
لایک‌ها
68
قصد اسپم ندارم یه سوال فقط
من 450 دی دارم
رو چند هزار تا باید شاتر عوض بشه

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
قصد اسپم ندارم یه سوال فقط
من 450 دی دارم
رو چند هزار تا باید شاتر عوض بشه
عمر مفید حدود 100 هزار تا حداقل است ولی این رو 73هزار تا ارور داد و شاتر تعویض شد مبلغ 360هزار تومان هم هزینش شد تا مثل روز اول بشه.

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
خوب بفروشید...فقط شرمنده بر چه اساسی میگید d3100 در برابر 5100 یه سر و گردن بالاتره؟؟؟؟؟؟؟ واسه فروش که نباید آدم اطلاعات الکی بده. بدون هیچ شکی اگه 5100 بهتر نباشه بدتر نیست.

شرمنده منظورم 5000 بوده تو لینکی هم که زدم اطلاعاتش هست تصحیح شد.در ضمن تا حالا نشده بخاطر سود بنده اطلاعات الکی یا نادرست بدم یا کار غیر اخلاقی بکنم ممنون

Last edited:

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
این المپیوست که گذاشتی

لنز چی روش گذاشتی ؟ F و فوکالشو بنویسی

سایز CCD چقدره ؟ 8 مگاپیکسله .

رو بسته اش نوشته شده دوال لنز که تو توضیحات هم نوشته شده یه 18-55 و یه دونه تا 130 اینطورا داره شما جفت لنزو هنوز دارید ؟

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
این المپیوست که گذاشتی

لنز چی روش گذاشتی ؟ F و فوکالشو بنویسی

سایز CCD چقدره ؟ 8 مگاپیکسله .

رو بسته اش نوشته شده دوال لنز که تو توضیحات هم نوشته شده یه 18-55 و یه دونه تا 130 اینطورا داره شما جفت لنزو هنوز دارید ؟
سلام در توضیحات کامل نوشتم مدل لنز و لوازم فروش رو.بله در کارتن نوشته شده دو لنز ولی یک لنز برای فروش هست قیمت هم براشا همون یک لنز استالان قیمت خود لنز در بازار دست دومش حدود 220 است بنده قیمت رو کلی 470 عالی زدم

Mo_oRy

Registered User
لایک‌ها
89
عزیز تعویض داری با گوشی؟

Last edited:

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
سلام جناب درویشی

بنده تجربه کار با ، CANON EOS 450D ، داشتم ،این دوربین در کلاس خودش ، جزو بهترین ها بوده

برای دوستانی که می خوان عکاسی با dslr را شروع کنن ، انتخاب بسیار مناسبی هست

انشاا... خوب بفروشین
:)

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
کاش نمیخریدم 400دی و اینا رو میخرید
درویش خان پسر گل و با معرفتی لااقل کسی چیزی میخره ازشون خیالش راحت
درویش خان برای 400دی بنده هم اگر درب لنز و یک کارت حافظه 2گیگ داشتی بی خبر نزار

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
مورد دوم فروخته شد در تایپیک مربوطه هم اعلام شد

ali0531

Registered User
لایک‌ها
16
داداش المپیوس موجوده قیمت رو پخ بده

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
کاش نمیخریدم 400دی و اینا رو میخرید
درویش خان پسر گل و با معرفتی لااقل کسی چیزی میخره ازشون خیالش راحت
درویش خان برای 400دی بنده هم اگر درب لنز و یک کارت حافظه 2گیگ داشتی بی خبر نزار

سلام رو چشم اگه چیزی بود خبر میدم

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
مورد دوم توسط بنده خریداری شد و قرار هست فردا ارسال بکنند...
24 ساعت هم مهلت تست از زمانی که دست بنده برسه در نظر گرفتند....
این مورد هم دوروزی هست فروخته شده.
همچنانمورده ای بعدی موجوده

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
دوربین بنده رسید...
از جناب درویشی ممنون هستم...حتما باز هم از ایشون خرید خواهم کرد...

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
داداش امتیاز من یادت نره فقط حواست باشه گزینه positive رو برزنی اشتباهی negative رو نزنی چون اون منفیه .سایت کلا دکورش بهم ریخته سخت شده

Registered User
لایک‌ها
49
مورد اول هنوز موجوده؟

بالا