• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

++░▒▓░▒▓فروش لنز تقریبا آکبند حرفه ای کنون تا سال 94 گارانتی دار CANON EF-S 18-135MM++░▒▓░▒

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
مورد فروش :لنز حرفه ای کنون مدل CANON EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS که لنز کیت بوده بدون باکس همراه با یک عدد هود به ارزش 45 هزار تومان که به خریدار هدیه داده میشه +کارت گارانتی تا سال 94

لینک مربوطه در سایت اصلی
http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/ef_lens_lineup/ef_s_18_135mm_f_3_5_5_6_is

وضعیت ظاهری و فنی:بدون خ وخش بسیار تمیز در تاریخ اول امسال خریدرای شده و در این چند ماه کلا 200 شات هم نخورده و تا اوایل سال 94 هم گارانتی داره .دیگه احتیاج نمیدونم در مورد این لنز بیشتر صحبت کنم چون لنزی شناخته شده است

قیمت:در اصل قیمیت که باید برای این لنز در نظر بگیرم باید 85 درصد باشد ولی در بدبینانه ترین حالت قیمت رو 70 درصد محاسبه میکنم قیمت آکبند این لنز در حال حاضر 1050 است که بنده با قیمت 750 تومان تقدیم خریدار میکنم قیمت رو عالی قرار دادم چون لنز واقعا تمیز و در حد می باشد

اسپم و کارشناسی اسپم ممنوع
تهران میتونید حضوری همه جوره تست کنید شهرهای دیگر واریز وجهه+هزینه ارسال بعد ارسال
نمونه عکس لنز رو قرار میدهم
Canon-18-135mm-35.-5.6-EF-S-Lens-IS.jpg IMG_9973.jpg

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
قیمت عالیه ، خوش به حال کسی به بخره... :|
در خارج از فروم فروخته شد .ولی چه فایده درسته به قیمت همون 750 دادم رفت ولی در وهله اول همیشه در این سایت قرار میدم و یکی دو روز بعد سایتهای دیگه قرار میدم خیلی بیشتر دوست دارم محصولاتم رو بیشتر در این سایت بخرند تا به دست واقعی مصرف کننده برسه

بالا