• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒▓░▒▓ ++فروش لنز تله CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II ░▒▓░▒▓ ++

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
فروخته شد

مورد فروش: لنز تله CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II بدون گارانتی

تاریخ خرید:درتاریخ 21/8/91 به همراه دوربینم فابریک خریداری کردم کارتن سفید می باشد (فاکتور خرید موجود می باشد ) در این 4 ماه هم فقط یکی دوروزی روز تست شده

مدت استفاده :فقط چند روز بعنوان تست 42 شات زدم لنز آکبند می باشد .

وضعیت ظاهری:همانطور که در بالا عرض کردم تقریبا آکبند است بدون هیچ گونه خط و خش

علت فروش:نیاز مالی

قیمت در فروشگاهها: بین 670 الی 740

قیمت فروش بنده: با توجه به اینکه فقط تست شده و تقریبا آکبند می باشد و اینکه آخرین بار هم 520 در سایت عکاسی مشتری داشته و بعد منصرف شدم قیمت رو 530 قرار میدهم.زیر این قیمت هم به هیچ عنوان فروخته نممیشه چنانچه فروخته نشه بعد از 13 در سایت های عکاسی قرار میدهم و یقینا اون زمان هم افزایش دلار خواهیم داشت و با قیمت بهتر خواهم فروخت.

توضیحات:این لنز رو بنده در تاریخ 21/8/91 به همراه دوربین خودم فابریک با قیمت 530 تومان خریداری کرده ام. فاکتور دم دستم نبود که ازش عکس بگیرم مگه نه عکسشم میزاشتم.خدا خودش شاهد باشه یه چند باری باهاش تست گرفتم و کلا 42 شات باهاش زدم .لنز بسیار تمیز در حد آکبند می باشد قیمت این لنز در فروشگاه ها هم اکنون بین 670 الی 740 است بستگی به گارانتی و انصاف مغازه دار است.قیمت فروش بنده با توجه به اینکه لنز واقعا در حد است و اینکه چون 520 آخرین بار مشتری داشته 530 خرید خودم رو قرار میدهم.چنانچه مشتری بخواهد بع از 24 ساعت اگر کسی بالاتر نخواست به ایشون فروخته خواهد شد.
لینکی از توضیحات از این لنز در سایت کنون Canon U.S.A. : Professional Imaging Products : EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
همچنین عکسهای لنز مورد نظر که یکیش با نام کاربری می باشد و چند عکس دیگر که کابران با این لنز عکاسی کرده اند رو قرار میدهم

Last edited:

bitohargez

Registered User
لایک‌ها
5
مال خودم
شماره تماس بدین لطفا فردا باهاتون هماهنگ کنم بیام خدمتتون
اون قبلیه که قسمت ما نشد اقلا این یکی رو دیگه بگیرم
منتظرم
قولشو به کسی ندین لطفا
ممنون

bijan_darvishi