• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒▓░▒▓ ++ فروش لنز حرفه ای canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM ░▒▓░▒▓ ++

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
مورد فروش:لنز کنون canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM ساخت اپن می باشد

تاریخ خرید:4ماه قبل بنده بدون گارانتی در حد آک خریداری کردم

قیمت فابریک:تولید نمیشه ولی قیمت این مدلش طبق استعلام در بازار 1700 تومان و طبق سایت خود کنون که در توضیحات قرار می دهم 480 دلار یعنی به دلار 3400 هم محاسبه بشه بدون گمرک و مالیات 1600 تقریبا در میاد

وضعیت ظاهری:فوق العاده سالم-استفاده بسیار کم شده شاید بزور 200 شات هم خورده باشه با توجه به اینکه سیگما 17-70 دارم از این استفاده ای نکردم.بدون هیچ گونه خط و خش و حتی یه نقطه هم روش نیست

قیمت فروش:با توجه به اینکه لنز کاملا در حد آکبند می باشد باید 10 درصد کم کنم ولی در بدترین حالت قیمت فابریک رو 1600 و باز هم در بدترین وضعیت 25 درصد قرار میدهم که میشه 1200.اگر سرچ کنید خواهید دید که این لنز رو با کلی کارکرد 1300 دارند می فروشند اگر این چند روز به این قیمت فروش نرفت در سایت های عکاسی قرار خوام داد مطمینا و یقینا بعد از 13 فروردین هم دلار بالا خواهد رفت و عجله ای هم برای فروش ندارم.
علت فروش: نیاز مالی-بلا استفاده بودن

هرگونه کارشناسی-اسپم ممنوع

توضیحات:با سلام اونایی که بنده رو می شناسند که قبل از فروش اقلامم کاملا در مورد جنس مورد نظرم توضیحات لازم رو می دهم.لنز فوق یکی از بهترین هاست.کاربرد هم در آتلیه-عکسهای خانوادگی-طبیعت و... بخاطر رنج فاصله ای که داره و دهنه 72 میلی اون باعث شده حتی در جای نسبتا تاریک عکسای نازی بگیره.تقریبا یه لنز همه کاره با قدرت فوکوس فوق العاده و همچنین کیفیت عکسهای بسیار جالب.باور کنید همین قبل عید که در بازار رفتم برای خرید پیراهن یه سری هم به بازار ناصر خسرو رفتم و همین لنز رو 6-7 جا که قیمت کردم زیر 1300 بهم قیمت ندادند و فابیریکشم 1750 بهم قیمت دادند .البته مدل تایوانش هم بود که سیستمش فرق میکرد و ارزانتر.و ژاپنی ها دهنه 72 میلی دارند.لنز مورد نظر بسیار بسیار کم کارکرده و کاملا در حد آک می باشد و همچنین کیفیت عکساش فوق العاده است.در آخر عکسهایی از لنز مورد فروش که یکیش با نام کاربری می باشد و نمونه عکسهای گرفته شده کاربران با کم کردن سایز اصلی با این لنز رو قرار می دهم.
لینک توضیحات سایت کنون درباره لنز http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/ef_lens_lineup/ef_28_135mm_f_3_5_5_6_is_usm

Last edited:

G81

Registered User
لایک‌ها
1

قیمت فابریک:تولید نمیشه ولی قیمت این مدلش طبق استعلام در بازار 1700 تومان و طبق سایت خود کنون که در توضیحات قرار می دهم 480 دلار یعنی به دلار 3400 هم محاسبه بشه بدون گمرک و مالیات 1600 تقریبا در میاد

وضعیت ظاهری:فوق العاده سالم-استفاده بسیار کم شده شاید بزور 200 شات هم خورده باشه با توجه به اینکه سیگما 17-70 دارم از این استفاده ای نکردم.بدون هیچ گونه خط و خش و حتی یه نقطه هم روش نیست

قیمت فروش:با توجه به اینکه لنز کاملا در حد آکبند می باشد باید 10 درصد کم کنم ولی در بدترین حالت قیمت فابریک رو 1600 و باز هم در بدترین وضعیت 25 درصد قرار میدهم که میشه 1200.اگر سرچ کنید خواهید دید که این لنز رو با کلی کارکرد 1300 دارند می فروشند اگر این چند روز به این قیمت فروش نرفت در سایت های عکاسی قرار خوام داد مطمینا و یقینا بعد از 13 فروردین هم دلار بالا خواهد رفت و عجله ای هم برای فروش ندارم.

توضیحات:با سلام اونایی که بنده رو می شناسند که قبل از فروش اقلامم کاملا در مورد جنس مورد نظرم توضیحات لازم رو می دهم.لنز فوق یکی از بهترین هاست.کاربرد هم در آتلیه-عکسهای خانوادگی-طبیعت و... بخاطر رنج فاصله ای که داره و دهنه 72 میلی اون باعث شده حتی در جای نسبتا تاریک عکسای نازی بگیره.تقریبا یه لنز همه کاره با قدرت فوکوس فوق العاده و همچنین کیفیت عکسهای بسیار جالب.باور کنید همین قبل عید که در بازار رفتم برای خرید پیراهن یه سری هم به بازار ناصر خسرو رفتم و همین لنز رو 6-7 جا که قیمت کردم زیر 1300 بهم قیمت ندادند و فابیریکشم 1650 الی 1750 بهم قیمت دادند .البته مدل تایوانش هم بود که سیستمش فرق میکرد و ارزانتر.و ژاپنی ها دهنه 72 میلی دارند.لنز مورد نظر بسیار بسیار کم کارکرده و کاملا در حد آک می باشد و همچنین کیفیت عکساش فوق العاده است.در آخر عکسهایی از لنز مورد فروش که یکیش با نام کاربری می باشد و نمونه عکسهای گرفته شده کاربران با کم کردن سایز اصلی با این لنز رو قرار می دهم.

دوست عزیز اگر بعد از 13 دوربینم رو از نیکون به کنان عوض کردم حتمی خودم ازت بر می دارم قیمت فوق العاده هست

samad5574

Registered User
لایک‌ها
16
عاشق این لنزم اونم 72 میل.داداش من به شرط اون چیزایی که زدی و بازدید حضوری اگر تهران تشریف 1100 هستم رک و راست بیشتر هم نمیتونم بدم اگه راضی بودی بهم تا فردا شب خبر بده مشتری 100 درصد هستم.دوبار بهتون پیام خصوصی دادم لطفا جواب بدید اگه نمیتونید بهم خبر بدید که منتظر نشم داداش.

Last edited:

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
عاشق این لنزم اونم 72 میل.داداش من به شرط اون چیزایی که زدی و بازدید حضوری اگر تهران تشریف 1100 هستم رک و راست بیشتر هم نمیتونم بدم اگه راضی بودی بهم تا فردا شب خبر بده مشتری 100 درصد هستم.دوبار بهتون پیام خصوصی دادم لطفا جواب بدید اگه نمیتونید بهم خبر بدید که منتظر نشم داداش.

سلام شما در پخ 1050 اعلام کردید .بنده هم جواب دادم خدمتتون.قیمتی که زدم واقعا عالیه حیفه بخاطر 150-100 تومان از دست بدید.در همون توضیحاتم خدمتتون کامل نوشتم چون نیاز مالی دارم میخوام بفروشم باور کنید چندین بار با خودم دعوا کردم تا بتونم خودم رو راضی کنم تا بفروشمش.قیمت واقعا منصفانه گذاشتم دیگه خودتون دستتون تو بازار است یقینا".

دوست عزیز اگر بعد از 13 دوربینم رو از نیکون به کنان عوض کردم حتمی خودم ازت بر می دارم قیمت فوق العاده هست

ممنون از شما .

samad5574

Registered User
لایک‌ها
16
آقا بیژن اگه هنوز نفروختی آخرش 1140 هستم. اگه نه که یه فلاش 580 دارم اگه خواستی میتونم با اون یر به یر کنم

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
داداش قیمته اخرتو همینجا بگی ممنون میشم

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
آقا بیژن اگه هنوز نفروختی آخرش 1140 هستم. اگه نه که یه فلاش 580 دارم اگه خواستی میتونم با اون یر به یر کنم

داداش قیمته اخرتو همینجا بگی ممنون میشم

آخرین قیمت 1180 تومان می باشد قیمتی که زدم عالیه طریقه محاسبه رو هم نوشتم واقعا عالیه بر اساس کارکرد لنز قیمت بسیار مناسبه اونایی که با من معامله کردند میدونند که وقتی میگم لنز در حد است واقعا در حد است

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95

توضیحات:با سلام اونایی که بنده رو می شناسند که قبل از فروش اقلامم کاملا در مورد جنس مورد نظرم توضیحات لازم رو می دهم.لنز فوق یکی از بهترین هاست.کاربرد هم در آتلیه-عکسهای خانوادگی-طبیعت و... بخاطر رنج فاصله ای که داره و دهنه 72 میلی اون باعث شده حتی در جای نسبتا تاریک عکسای نازی بگیره.تقریبا یه لنز همه کاره با قدرت فوکوس فوق العاده و همچنین کیفیت عکسهای بسیار جالب.باور کنید همین قبل عید که در بازار رفتم برای خرید پیراهن یه سری هم به بازار ناصر خسرو رفتم و همین لنز رو 6-7 جا که قیمت کردم زیر 1300 بهم قیمت ندادند و فابیریکشم 1750 بهم قیمت دادند .البته مدل تایوانش هم بود که سیستمش فرق میکرد و ارزانتر.و ژاپنی ها دهنه 72 میلی دارند.لنز مورد نظر بسیار بسیار کم کارکرده و کاملا در حد آک می باشد و همچنین کیفیت عکساش فوق العاده است.در آخر عکسهایی از لنز مورد فروش که یکیش با نام کاربری می باشد و نمونه عکسهای گرفته شده کاربران با کم کردن سایز اصلی با این لنز رو قرار می دهم.
لینک توضیحات سایت کنون درباره لنز Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM

همه این عکسها واقعا با همین لنز گرفته شده ؟
برای چه نوع دوربینهایی می توان استفاده کرد ؟

korokam

Registered User
لایک‌ها
12
مبارک باشه خیلی خوب خرید کردید، قیمت تایوانی و خرید ژاپنی

بالا