• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▓▓ فروش دو عدد سیستم صوتی و تصویری با قیمت عالی به ممدت محدود ▓▓

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
مورد فروش اول :ضبط سامسونگ مدل samsung max-630 بدون کنترل
وضعیت ظاهری و فنی:ضبط کاملا تمیز و عالی می باشد -قسمت سی دی تعطیل است و کار نمیکنه -کاست رو ندارم که تست کنم هر چند کاست الان بکار کسی نمیاد!!آیوکس یا ورودی کاملا سالم و عالی می باشد.باندها هم کاملا سالم وعالی است

توضیحات:سیستم فوق صدای بسیار عالی داره بیس فوف العاده کوبنده ای داره تنظیمات عالی قیمت رو هم با قیمت عالی فقط و فقط 70 ت تقدیم خریدار میکنم با این قیمت به شما حتی باندشم نمیدن خود باندش این قیمت ارزش داره

vlh5o8bowt798unsxj7x.jpg

y7jqc8jy5e1vbu6l6l0h.jpg

kqqluvz2lpm2f9y2vugv.jpg

مورد فروش دوم:
ست 5طبقه اصل ژآپن کنوود 3i می باشد فقط طبقه cd اش 7j که جدیدتر است . بدون ترانس است. باندهاش هم 5j میباشد.طبقه سی دی مبلغ 120 هزار تومان دادم تبدیل به دی وی دی و usb خورش کردن و اگر تصویر ها رو کامل نگاه کنین متوجه میشین کیفیت بسیار بالایی داره.تمامی طبقات فوق العاده تمیز است بدون خط وخش هستن عکس ها گویای همه چیز هست همگی طبقات هم کاملا سالم فقط از دکها یکیش یه کوچولو مشکل داره که با تعمیر جزیی خودتون میتونید درست کنین هر چند اونم احتیاجی به تعمیرش نیست.این سیستم صدایی بسیار صاف و دلنشین با صدای بیس فوق العاده عالی داره طوری که یک آپارتمان رو کلا به لرزه در میاره و ساعتها بشین باهاش موزیک گوش کن بدون اینکه اذیت بشی و اکولایزرشم همانطور که دارید میبینید بسیار زیبا و دلنشین است.باندهاش برای 5j است خود باندش رو در سایتها دارن 450 میفروشن البته باندها قسمت پشتش چوبش کمی خوردگی داره که اونم به چشم نمیاد ولی باندها جلوش سالم و تمیزه .قیمتی هم که زدم خداشاهده برید استعلام کنین الان تو توپخونه و سایتها دارن 800 میدن بنده یک باند 5j که معروف است تو صدای فوق العادش و اینکه 120 ت هم هزینه دادم سی دی ش رو هم usb خور و هم دی وی دی کردن الان سی دی های تصویری دی وی دی mp3 و... رو در usb و dvd خونش با کیفیتی عالی که حتی خودش تنظیمات حرفه ای اکولایزر و 1به 5 سینمایی و .. داره که در تصاویر ضمیمه کردم رو دارم این قیمت فوق العاده میدم پس خواهشا بابت قیمت چونه نزنین عمرا جایی این قیمت به شما بدن 1ریال هم تخفیف نداره درضمن دو عدد کنترل یکی برای طبقه دی وی دی و یکی برای آمپ دستگاه به خریدار داده میشه.
قیمت فقط و فقط 620ت فقط تا فردا
liqyn7czzwyrjlwbka7m.jpg

fsuydqr1qvhpgtezz967.jpg

nykji2w4l45iala3t8e6.jpg

3dxfx6msmaoe2yk1ohp8.jpg

lrqtgn86s5b9ctzmpsnq.jpg

9k13p1wxttrqv53rib7l.jpg

mjp2dpv2q65hx6ev16jc.jpg

80ifl9sbfp9vaos5kpo8.jpg

Last edited:

alfy1968

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
احتمالاً عکس ها درست آپلود نشدن، چون قابل دیدن نیستن.

بالا