• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>◄◄◄> فــــــــروش فـــــوری sola فقط چند روز کارکرده در حد نـــــو <►►►<

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
سلام...

یه گوشی xperia sola برای فروش موجود هست.....

گوشی سفید رنگ هست / بوت لودر باز (از اونایی نیست که بوت لودرشون باز نمیشه و این یه مزیته)

گوشی مال یه دوسته که خودم چند روز قبل براش گرفتم.یعنی نو نو هست واقعا.بدون هیچ گونه خط و خشی...مناسب و عالی برای مصرف کننده...امروز گلکسی 3 براش گرفتم و این رو گذاشته براش بفروشم به جای مبلغی از پول اس 3 / وسایل کامل داخل جعبه که اکثرا 3.4 بار بیشتر استفاده نشدن...همراه گوشی یه کاور ژله ای هم تقدیم میشه...

قیمت پایه : 665 هزار تومان....هر گونه کارشناسی قیمت و بحث الکی منجر به گزارش دادن میشه متاسفانه.خودم تو بازارم و قیمت ها از هرکسی بهتر تو دستمه.ممنون
گوشی واقعا کم کارکرد و در حد نو هست و ارزشش بیشتر از این مبلغه

فروش فوری هست
.یعنی هرچی زودتر بهتر چون بابت اس 3 یه مبلغی بدهکاره و باید بپردازه.به اولین مشتری مناسب تقدیم میشه/

اگه تاپیک رو آپ کنید خوشحالمون میکنید. سپاس

مشاهده پیوست 325608مشاهده پیوست 325606مشاهده پیوست 325609مشاهده پیوست 325607مشاهده پیوست 325605

Last edited:

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
up ...............

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
کاربر گرامی لطفا به منظور رعایت قوانین انجمن پست اول رو ویرایش کنید و عکس به همراه نام کاربری (روی کاغذ) قرار بدید، در غیر این صورت تاپیک شما قفل میشه.
با تشکر.

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
کاربر گرامی لطفا به منظور رعایت قوانین انجمن پست اول رو ویرایش کنید و عکس به همراه نام کاربری (روی کاغذ) قرار بدید، در غیر این صورت تاپیک شما قفل میشه.
با تشکر.

عکس ها اضافه شد ..............

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
با ایپاد امضام عوض میکنی؟؟؟؟

extract

Registered User
لایک‌ها
109
650 هزینه ارسالم با خودم
اول ارسال بعد واریز

خواستی در خدمتم

taaw

Registered User
لایک‌ها
65

الان آکش 710 تومنه.

امثال شماها هیچ وقت انقد درک و فرهنگ نخواهند داشت که تاپیک های بقیه رو خراب نکنند...مثل آفت هستین شما...آخه مگه نمیبینی نوشتم کارشناسی قیمت و قیمت زیر قیمت ایه ممنوع؟؟؟؟؟واقعا شما چه جور آدمی هستید؟؟؟دیگه صبرم تموم شده..به تو چه آقا گوشی خودمه هر قیمتی دلم بخواد میفروشم...خب عزیزم برو آکش رو 710 بخر همون جا که این قیمت میدن دیگه اینجا چیکار میکنی؟؟؟؟؟

با ایپاد امضام عوض میکنی؟؟؟؟​
با سلام با گوشی زیر تعویض دارید؟

خیر فقط فروش........

650 هزینه ارسالم با خودم
اول ارسال بعد واریز

خواستی در خدمتم

یه نگاه به سابقه خودت و سابقه من بنداز بعد از این پیشنهادا بده.خیلی نگرانی بیا حضوری تحویل بگیر و خودت رو راحت کن با 4 تا امتیاز میخوای گوشی برات ارسال کنم؟؟؟؟..ملت واقعا تحت فشارنااااااااااا

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوست عزیز بهتر نیست با ادبیات زیبا تر و صمیمی تر پست بدید
بنده قصد خرید و پیشنهاد داشتم ولی متاسفانه با دیدن پست های شما منصرف شدم یکم صمیمی تر باشید دوست خوبی هم در نت پیدا میکنید گوشی هم سریع تر فروش میره
موفق باشید

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز بهتر نیست با ادبیات زیبا تر و صمیمی تر پست بدید
بنده قصد خرید و پیشنهاد داشتم ولی متاسفانه با دیدن پست های شما منصرف شدم یکم صمیمی تر باشید دوست خوبی هم در نت پیدا میکنید گوشی هم سریع تر فروش میره
موفق باشید

نمیخوام دوست عزیز..این چه وضعشه؟با رنگ جدا به اون بزرگی نوشتم آقا کارشناسی قیمت ممنون.دوست گرامی زیر پایه قیمت نده...وقتی که طرف میاد دقیقا این کارا رو میکنه دیگه داره مستقیما توهین میکنه به شعور همه...اصلا نمیخوام گوشی فروش بره اما همین که ان جور آدما بفهمن که نباید تو هرچیزی دخالت کنند خیلی ارزشش از یه گوشی بیشتره...
دوست هم تو نت زیاد دارم...اینجا هم اکثرا منو میشناسم دیگه لازم ندارم...

extract

Registered User
لایک‌ها
109
خونسرد باش عزیزم
من با 4 تا فروشم نمی خواستم به 11 تا امتیاز شما توهین کنم
ببخشید که جسارتی شد
برا ما که می خوایم بخریم اما سقف پیشنهادمون وسع جیبمونه نیازی نیست داد بزنی یه (نه) کوچولو هم بگی ما احترام میزاریم و کنار میکشییم

خوب بفروشی!

faravahar.1374

Registered User
لایک‌ها
158
دوست عزیز من نمیدونم چرا اینجا مد شده همش حق با فروشندس... واقعا معنی نداره و برخلاف عرف همه‌ی دنیاس
شما اومدی ۷٪ از قیمت نو کم کردی واسه گوشی کارکرده بعد با ملت اینطوری هم برخورد میکنی
لااقل به خاطر سال نو یکم مهربونتر باشین

feiz

Registered User
لایک‌ها
8
سال نو مبارک
کمتر راه داشت خبرم کن

milad10

Registered User
لایک‌ها
92
خونسرد باش عزیزم
من با 4 تا فروشم نمی خواستم به 11 تا امتیاز شما توهین کنم
ببخشید که جسارتی شد
برا ما که می خوایم بخریم اما سقف پیشنهادمون وسع جیبمونه نیازی نیست داد بزنی یه (نه) کوچولو هم بگی ما احترام میزاریم و کنار میکشییم

خوب بفروشی!
شما چه کار به خونش دارین
:D
فقط قیمت بگو

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
شما چه کار به خونش دارین
فقط قیمت بگو

سال نو مبارک
کمتر راه داشت خبرم کن​

همچنین مال شما
قیمت رو پ.خ کنید/

دوست عزیز من نمیدونم چرا اینجا مد شده همش حق با فروشندس... واقعا معنی نداره و برخلاف عرف همه‌ی دنیاس
شما اومدی ۷٪ از قیمت نو کم کردی واسه گوشی کارکرده بعد با ملت اینطوری هم برخورد میکنی
لااقل به خاطر سال نو یکم مهربونتر باشین

حق با فروشنده نه...بهتره بگیم حق با استارتر تاپیکه...وقتی که نوشتم کارشناسی قیمت ممنوع این که دقیقا خلاف اون رو انجام میدن توهینه..اصولا چه معنی داره آدم تو چیزی که هیچ ربطی بهش نداره دخالت کنه؟چی بهش میرسه؟یا ممیره اگه قیمتش رو پ.خ کنه؟مگه ننوشتم زیر پایه قیمت ندین؟؟

titanum

Registered User
لایک‌ها
60
اینجا از ابتدا حق با استارتر و فروشنده بوده از وقتی من یادم میاد...
درست هم هست،اگر به نظر خریدار گرونه خب خرید نکنه و راحت از کنار تاپیک رد بشه ...
اگر هم پیشنهاد کمتر داره خب تو پخ مطرح کنه،دیگه جنجال و اعصاب خوردی نداره.

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
اینجا از ابتدا حق با استارتر و فروشنده بوده از وقتی من یادم میاد...
درست هم هست،اگر به نظر خریدار گرونه خب خرید نکنه و راحت از کنار تاپیک رد بشه ...
اگر هم پیشنهاد کمتر داره خب تو پخ مطرح کنه،دیگه جنجال و اعصاب خوردی نداره.

حرف حسابـــــــــــــ

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
up...............

بالا