• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>◄◄>فـــــوری فوری، فروش Honor 6 سفید فوق العاده تمیز <►►<

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
مدل گوشي :
هواوی Honor 6 سفید تک سیم
(cpu هشت هسته ای، رم 3 گیگ، دوربین 13، حافظه داخلی 16، ریموت کنترل، Otg و ...)

وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي :
دو ماهی کارکرده . تمیز هست تو عکسا مشخصه . یه نقطه رو نوار دورش هست بسیار ریز و کوچک. سفید رنگ. از اول هم شیلد بوده پشت و رو. یه شیلد ارجینال 30 تومنی گلس هم تازگی چسبونده روش.
همراه با متعلقات کامل (از اون سری هاست که هدفون نداره)

قيمت پايه / ثابت :
فروش فوری 750 - حضوری یا تیپاکس در خدمتم. با پست معمولی مقدور نیست چون بیمه نمیکنه. پس ارسال فقط برای شهرهایی که تیپاکس دارن.
کارشناسی قیمت ممنوع
تعویض با گوشی دور و بر 300 تومنی.

فایل های ضمیمه

• DSC_1328.JPG
    DSC_1328.JPG
    115.4 KB · نمایش ها: 24
  • DSC_1329.JPG
    DSC_1329.JPG
    92.3 KB · نمایش ها: 21
  • DSC_1333.JPG
    DSC_1333.JPG
    79.9 KB · نمایش ها: 19
  • DSC_1337.JPG
    DSC_1337.JPG
    104.9 KB · نمایش ها: 24
  • DSC_1338.JPG
    DSC_1338.JPG
    89.7 KB · نمایش ها: 20

Angel Of Darkne

Registered User
لایک‌ها
101
سلام من دارم میگردم همین گوشیو میخوام بخرم آکش 825 قیمتشه با یه سرچ ساده فروشگاههای زیادی دارن و قیمتشونم به روز هست به هر حال با قیمت پایینتر خواستین بدین یه ندا بدین ممنون میشم

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
سلام من دارم میگردم همین گوشیو میخوام بخرم آکش 825 قیمتشه با یه سرچ ساده فروشگاههای زیادی دارن و قیمتشونم به روز هست به هر حال با قیمت پایینتر خواستین بدین یه ندا بدین ممنون میشم
بگرد پیدا میکنی . وایسی تا سال 2016 دور و بر 700 تومن هم میاد :)))

Angel Of Darkne

Registered User
لایک‌ها
101

taaw

Registered User
لایک‌ها
65
داداش چرا تیکه میندازی
http://www.digirooz.com/product/124148/HUAWEI-Honor-6
خواستی تماسم بگیر مطمئن شو من امروز تماس گرفتم
بازم هست خواستی بازم میدم 835 و 840
شما حاضری از این ها گوشی بگیری؟ همین انجمن خودمون رو بگرد ببین قیمت ها چجوریه. از جمال ارزون فروش تر که تو فروم نیست برو قیمت بگیر. یا حداقل قیمت یه جای درس حسابی مثل دیجی کالا یا آل دیجیتال رو بیار اینا چیه میزاری . از بچه که گوشی نمیخری من 8 ساله تو فروم های مختلف مدیر و مدیر ارشد و فعال بازارچه ام.
ضمنا گوشی دیروز فروخته شده 750 تومن

Angel Of Darkne

Registered User
لایک‌ها
101
شما حاضری از این ها گوشی بگیری؟ همین انجمن خودمون رو بگرد ببین قیمت ها چجوریه. از جمال ارزون فروش تر که تو فروم نیست برو قیمت بگیر. یا حداقل قیمت یه جای درس حسابی مثل دیجی کالا یا آل دیجیتال رو بیار اینا چیه میزاری . از بچه که گوشی نمیخری من 8 ساله تو فروم های مختلف مدیر و مدیر ارشد و فعال بازارچه ام.
ضمنا گوشی دیروز فروخته شده 750 تومن
من نمیدونم شما چرا داری القاب و عنوان ردیف میکنی
والا اگه بگیم فلان برند مال مثلا آمریکاست که همشو چین میزنه
خدارو هزار مرتبه شکر که این برند دیگه خودشم مال ناف چینه دیگه نمیدونم چی میگین احتمالا اینو ژاپن زده و ما باید اصل چینیشو بخریم
بله فردا من از همینجا خریدمو میکنم دی جی کالا همه میدونن گرونتر میده قیمتشو آقای معاون وزارت خارجه رئیس هسته ای
راستی خواستی بگو یه عکس از تبلتای فروخته شده دی جی جون برات بزارم که همه حالا تو نمایندگی ما هستن برا تعمیر که فک نکنی دیجی جنس بهتری میفروشه

Last edited:
بالا