برگزیده های پرشین تولز

☼☼☼--- غــذا حــاضـــر است---☼☼☼ نیاز به مشاوره !!

♣ACE

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2011
نوشته‌ها
1,313
لایک‌ها
1,385
محل سکونت
tehran
سلام
دوستان عزیز کسی هست در رابطه سرمایه گذاری و تاسیس رستوران یا باغ رستوران یا باغ تالار تجربه ای داشته باشه؟!؟
کسی در زمینه غذا تا حالا کار کرده ؟؟در رابطه با کار .. سود آوری .. مشکلات و غیره تجربیاتی داشته باشه
نظر خودم رو احداث باغ رستوران هستش .. چون با برآوردی که داشتم سود بالاتری مخصوصن در قسمت چای و قلیون داره
سود هر وعده غذا هم با محاسبات هزینه و سرمایه اولیه تقریبا به ازای هر پرس بین 30 تا 10 درصده (( توجه کنید با توجه به سرمایه اولیه وگرنه سود خالص در بعضی منو ها به بیشتر از 100 هم فک کنم برسه )) پیش بینی کردم .. با نفر آشنا به کار قراره انجام بیدم((ایشون در حال حاضر چندین ساله همکارم هستن و از نظر کاری کاملن با هم هماهنگیم )) حالا دوستان با تجربه خوشحال میشم راهنمایی کنن
سرمایه اولیه که در نظر گرفتیم تقریبا 400 میلیون تومن یا بالاتر هستش
تهران هستیم
خوشحال میشم از نظرات دوستان .. چه پیشنهادی چه کارشناسی
 

lasholoosh

Registered User
تاریخ عضویت
22 نوامبر 2013
نوشته‌ها
365
لایک‌ها
236
باغ رستوران عالیه! فقط یه چیزی اولا جلوی تابلو حتما ذکر کن قلیون هست دوما هر قیمتی خواستی بده! هرچی بیشتر بهتر راحت قلیونی 20 ت میشه فروخت اگه چیزایی مثل موزیک یا زیبایی هم داشته باشه باغت که میره بالای 30
یه سری اضافه هم جایی که من میرم 10 ت میگیره بندازه
ذغال اضافه ( 2تا ذغال آشغال ) 2 تومن
چایی هر لیوان اضافه ش 3 تا 5
قهوه خونه شاینی تو اختیاریه مال دوسته منه! باباش نخبه ریاضیه بعد رفته قلیونی زده . اصلا همش سوده . مثلا یه آب طالبی که والا نصف یه فنجونه رو دوره لیوان سس شکلات میپاشه زشتشم میکنه میفروشه 10 ت
همیشه هم 20 نفر حداقل دارن میکشن هر نفر کمترین حد هزینه ای که کرده رو حساب کنیم یه قلیون ( همه قلیون میکشن هیچکسو ندیدم تاحالا بیاد و نکشه ) که میشه 20 ت و نهایتا 45 مین میشینن میشه 45 مین = 400 هزار تومن! از این 400 ت ، 370 تا 380 تومنش سوده
 

glc_engineer

Registered User
تاریخ عضویت
13 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,975
لایک‌ها
1,422
سلام
دوستان عزیز کسی هست در رابطه سرمایه گذاری و تاسیس رستوران یا باغ رستوران یا باغ تالار تجربه ای داشته باشه؟!؟
کسی در زمینه غذا تا حالا کار کرده ؟؟در رابطه با کار .. سود آوری .. مشکلات و غیره تجربیاتی داشته باشه
نظر خودم رو احداث باغ رستوران هستش .. چون با برآوردی که داشتم سود بالاتری مخصوصن در قسمت چای و قلیون داره
سود هر وعده غذا هم با محاسبات هزینه و سرمایه اولیه تقریبا به ازای هر پرس بین 30 تا 10 درصده (( توجه کنید با توجه به سرمایه اولیه وگرنه سود خالص در بعضی منو ها به بیشتر از 100 هم فک کنم برسه )) پیش بینی کردم .. با نفر آشنا به کار قراره انجام بیدم((ایشون در حال حاضر چندین ساله همکارم هستن و از نظر کاری کاملن با هم هماهنگیم )) حالا دوستان با تجربه خوشحال میشم راهنمایی کنن
سرمایه اولیه که در نظر گرفتیم تقریبا 400 میلیون تومن یا بالاتر هستش
تهران هستیم
خوشحال میشم از نظرات دوستان .. چه پیشنهادی چه کارشناسی
کار ریسکی هست
بگیر نگیر داره
لوازماتت رو برو دسته دو بگیر که اگر نگرفت زیاد ضرر نکنی
پیشنهاد حرفه ای
تبدیل به پاتوقش کن
نامزد ها بیان و هرکی که پول خرج کردن براش مهم نیست
بیزنس من ها بیان برای قرار کاری
کلاس بذار
هر مشتری اومد بهش بگو هردفعه خواستی بیا زنگ بزن رزو کن که میز خوب بهت بدیم
آب میوه های فصل و فانتزی هم یادت نره
موزیکت هم خیلی مهمه
 

taralius

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2013
نوشته‌ها
890
لایک‌ها
2,393
محل سکونت
tehran
اینترنت خیلی مهمه.
جای خونواده از مجردا جدا باشه...
پ.ن:
هر دو نفره ای خونواده حساب میشه.:D
سمت غرب باشی خ.دم مشتریتم برادر.
بهت چند تا ایده مفت هم بدم:cool: فیس بوق داشته باش و تویتر یه چیزایی از جلسه ها توییت کن...
کلاس رو ببر بالا از مشتریا بپرس اگه راضی بودن بگن چرا و برا چی اونجان بعد ببر تو فیس بوق. وب سایت بزن...
کلاس داشته باش...میگره شک نکن...
 

masudehsan

Registered User
تاریخ عضویت
15 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
461
لایک‌ها
192
به نظافت محیط و بیشتر از اون به تمیز بودن ظاهر و لباس کار کارگرات به خصوص کسانی که سفارش میگیرن و غذا میبرند خیلی اهمیت بده . به هیچ عنوان سیستم تصویری و LCD و ... این جور چیزا رو نذار . چون توی روزهایی مثل الان تبدیل میشه به استادیوم و همه ی مشتری هارو میپرونه . مردم میان رستوران برای آرامش و صرف غذا ، نه برای تماشای فوتبال و والیبال .

کارگران و پرسنلت رو ازخودت راضی نگهدار . خیلی به این موضوع اهمیت بده . برندهایی بودند با میلیاردها تومان سرمایه اولیه مثل پدرخوب - بوف - هایلا که با قدرت شروع کردند ولی به علت طماع بودن و ندادن حق و حقوق مناسب به کارگراشون خیلی زود کیفیتشون رو از دست دادند و الان عملا تعطیلن . خودت یا شریکت باید تمام وقت سر کار باشید . کار رو به امید کارگر و سرپرست و مدیر رستوران نذار . اگر ارزش افزوده ثبت نام نکردی الکی واسه سود بیشتر توی فاکتورت نذارش . مالیات بفهمه پلمب میکنه . همه ی توصیه های بهداشتی رو رعایت کن . کلا ماموران بهداشت خطرناک ترین موجودات برای بقای یه رستوران هستند . محیطو زیاد خودمونی نکن ، اماکن زودتر از اون چیزی که متوجه بشی توسط ملت شهید پرور باخبر میشه و میاد پلمب میکنه . به فکر جای پارک باش . مشتری دائمی ماشینشو وسط خیابون ول نمیکنه . دوستانی که نظر دادن بیشتر از دید مشتری نظر دادند نه از دید کسی که کارو اداره میکنه و میگردونه . قبل از شروع کار حتما با تامین کنندگان اصلی که جنس برات میارن هماهنگ باش که جنس خوب و با قیمت و به صورت دائمی بهت بدهند . و خیلی مسائل دیگه
 

Haj_Ehsan

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
7,102
لایک‌ها
2,459
محل سکونت
کلبــﮥ احـــزان
بجز تاسیس باغ رستوران میتونی به ساخت آپارتمان و ویلا در مناطق خوش آب و هوای شمال کشور و آگهی و فروش آن به تهرانی ها فکر کنی :)
 

♣ACE

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2011
نوشته‌ها
1,313
لایک‌ها
1,385
محل سکونت
tehran
masudehsan
باغ رستوران عالیه! فقط یه چیزی اولا جلوی تابلو حتما ذکر کن قلیون هست دوما هر قیمتی خواستی بده! هرچی بیشتر بهتر راحت قلیونی 20 ت میشه فروخت اگه چیزایی مثل موزیک یا زیبایی هم داشته باشه باغت که میره بالای 30
یه سری اضافه هم جایی که من میرم 10 ت میگیره بندازه
ذغال اضافه ( 2تا ذغال آشغال ) 2 تومن
چایی هر لیوان اضافه ش 3 تا 5
قهوه خونه شاینی تو اختیاریه مال دوسته منه! باباش نخبه ریاضیه بعد رفته قلیونی زده . اصلا همش سوده . مثلا یه آب طالبی که والا نصف یه فنجونه رو دوره لیوان سس شکلات میپاشه زشتشم میکنه میفروشه 10 ت
همیشه هم 20 نفر حداقل دارن میکشن هر نفر کمترین حد هزینه ای که کرده رو حساب کنیم یه قلیون ( همه قلیون میکشن هیچکسو ندیدم تاحالا بیاد و نکشه ) که میشه 20 ت و نهایتا 45 مین میشینن میشه 45 مین = 400 هزار تومن! از این 400 ت ، 370 تا 380 تومنش سوده

ممنون داداش گلم .. به نظر خودمم کاملن توجیه اقتصادی داره .. مخصوصن اگر نو آوری داشته باشی تو کار
کار ریسکی هست
بگیر نگیر داره
لوازماتت رو برو دسته دو بگیر که اگر نگرفت زیاد ضرر نکنی
پیشنهاد حرفه ای
تبدیل به پاتوقش کن
نامزد ها بیان و هرکی که پول خرج کردن براش مهم نیست
بیزنس من ها بیان برای قرار کاری
کلاس بذار
هر مشتری اومد بهش بگو هردفعه خواستی بیا زنگ بزن رزو کن که میز خوب بهت بدیم
آب میوه های فصل و فانتزی هم یادت نره
موزیکت هم خیلی مهمه
درسته .. بیشتر نظرمون رو اینه که یه مجموعه در حال کار و آماده رو اجاره کنیم .. حالا با روش خودمون کارو ببریم جلو ببینیم چی میشه
اینترنت خیلی مهمه.
جای خونواده از مجردا جدا باشه...
پ.ن:
هر دو نفره ای خونواده حساب میشه.:D
سمت غرب باشی خ.دم مشتریتم برادر.
بهت چند تا ایده مفت هم بدم:cool: فیس بوق داشته باش و تویتر یه چیزایی از جلسه ها توییت کن...
کلاس رو ببر بالا از مشتریا بپرس اگه راضی بودن بگن چرا و برا چی اونجان بعد ببر تو فیس بوق. وب سایت بزن...
کلاس داشته باش...میگره شک نکن...
آقا دمت گرم ..این ایده اینترنت و توییت خیلی خوب بود .. پست شما رو صبح خوندم از صبح دارم بهش فک میکنم .. مرسی عالی بوددد
اتفاقا خودم سمت غربم ولی جای جالب اینجا پیدا نکردم .. چند وقت پیش خیلی اجمالی سمت شهران و کوهسارو و رفتم دیدم .. فرح زادم که با این پول دکه هم نمیدن بیشتر نظرم سمت شمال شرقه
به نظافت محیط و بیشتر از اون به تمیز بودن ظاهر و لباس کار کارگرات به خصوص کسانی که سفارش میگیرن و غذا میبرند خیلی اهمیت بده . به هیچ عنوان سیستم تصویری و LCD و ... این جور چیزا رو نذار . چون توی روزهایی مثل الان تبدیل میشه به استادیوم و همه ی مشتری هارو میپرونه . مردم میان رستوران برای آرامش و صرف غذا ، نه برای تماشای فوتبال و والیبال .

کارگران و پرسنلت رو ازخودت راضی نگهدار . خیلی به این موضوع اهمیت بده . برندهایی بودند با میلیاردها تومان سرمایه اولیه مثل پدرخوب - بوف - هایلا که با قدرت شروع کردند ولی به علت طماع بودن و ندادن حق و حقوق مناسب به کارگراشون خیلی زود کیفیتشون رو از دست دادند و الان عملا تعطیلن . خودت یا شریکت باید تمام وقت سر کار باشید . کار رو به امید کارگر و سرپرست و مدیر رستوران نذار . اگر ارزش افزوده ثبت نام نکردی الکی واسه سود بیشتر توی فاکتورت نذارش . مالیات بفهمه پلمب میکنه . همه ی توصیه های بهداشتی رو رعایت کن . کلا ماموران بهداشت خطرناک ترین موجودات برای بقای یه رستوران هستند . محیطو زیاد خودمونی نکن ، اماکن زودتر از اون چیزی که متوجه بشی توسط ملت شهید پرور باخبر میشه و میاد پلمب میکنه . به فکر جای پارک باش . مشتری دائمی ماشینشو وسط خیابون ول نمیکنه . دوستانی که نظر دادن بیشتر از دید مشتری نظر دادند نه از دید کسی که کارو اداره میکنه و میگردونه . قبل از شروع کار حتما با تامین کنندگان اصلی که جنس برات میارن هماهنگ باش که جنس خوب و با قیمت و به صورت دائمی بهت بدهند . و خیلی مسائل دیگه
دقیقن باهاتون موافقم .. من خودم برا خودم دارم رزومه و عملکرد رستورانهای خوب و اونهایی که مث بوف سقوط کزدن رو در میارم .. الان هر هفته یه رستوران میرم نکات به درد بخور از غذا گرفته .. ظاهر و برخورد پرسنل مدل میزا ظروف و ... یاداشت بر میدارم .. خیلی ممنون از نکاتی که قرمودید
 

♣ACE

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2011
نوشته‌ها
1,313
لایک‌ها
1,385
محل سکونت
tehran
آخه آدم عاقل 400 م نقد داشته باشه بره حرومش کنه تو رستوران باغ به خیال اینکه چهاتا قلیون کش میان بهش پول بدن. واقعا متاسفم برای این طور طرز فکر های اقتصادی که فقط پول ها رو هدر میدن خدا پول رو دست کیا داده. اون رستوران شانی هم همش خالی بندیه امارشو خودم دارم. قبلا که مگس می پروند الان ک 360 زده کنارش دهنش اسفالت تر شد . با چهارتا قلیون کش هم کار به جایی نمیرسه. اقا جان 400 رو نگه دار سنگنین تری. اگه کارافرینی هم میخوای کنی واسه هموطنات یک کار شرافت مند تر و با سود مندی بیشتر طراحی کن
یعنی این پست رو خوندم تا فی خالدونم سوخت
اول از همه بگم آدم با شعور وقتی میاد اظهار فضل کنه در درجه اول جنبه ادب رو رعایت میکنه .. نه اینکه با لحنی که نشون دهنده تربیت خانوادگیشه بیاد با طرف مقابلش صحبت کنه
آقای داشنمند !!!! شما فک کردی من شب خابیدم صب پاشدم تو حسابم 400 میلیون پول بوده ؟ این پول دار و ندار کاسبی من و پدرم و همکارمه و تو اون تایمی که شما تو خونه زیر کولر نشستی و رویا پردازانه این پستو گذاشتی ما داشتیم تو این گرما جون میکندیم .. سرمایه همین الانشم در قالب کاره و پول قلمبه تو جیبمون جمع نشده که بگیم یه خاکی تو سرش بریزیم دور همی بیکار نباشیم .. همین الانشم زیر اجاره و هزینه و کسادی بازار زاییدیم که میخایم سابقه 15 20 ساله رو برینیم توش و به قول شما رو چار تا قلیون کش حساب کنیم
الان که کار شرافتمند فقط نوشیدن ساندیسه خنکه .. کار آفرینی و تولید رو هم یا از نزدیک ندیدی یا اخبار جامعه علافان خیال پرداز رو خیلی جدی گرفتی .. ما حداقل 8 سال پیش کار توولیدی میکردیم .. اونم با 8 تا کارگر.. الان چی مونده ؟؟اصن همکارم که بیشتر از 20 سال سابقه تولید داره .. کار آفرین نمونه هم شده سال 76 .. میدونه اجاره یه سوله 150 متری تو یالغوز آباد سقلا الان چقده ؟؟ یه برق 25 آمپر با مصرف متوسط ماهیانه هر دوره چقدر قبض داره ؟؟ میدونی تو همین جایی که الان هستم بیشتر از 40 % کارآفرینا کلن بستن رفتن از اون تعدادی هم که موندن نصف بیشترشون تا خرخره تو نوزولن ... اخه رو چه حساب خودت رو داشمند فرض میکنی ما رو اشگول
اون طرز فکرهای اقتصادی منحصر به فردی که شما مد نظرته فقط برا خیال پردازی خوب جواب میده .. شما اگر هم بکشی یه چند وقتی وارد بازار کار بشی خیلی بیشتر میاد دستت
 

taralius

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2013
نوشته‌ها
890
لایک‌ها
2,393
محل سکونت
tehran
منطقه ۲۲ رو هم بگردید بد نیست سمت پایین اون میدون بزرگه اسمش یادم رفته.
Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk
 

♣ACE

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2011
نوشته‌ها
1,313
لایک‌ها
1,385
محل سکونت
tehran
بجز تاسیس باغ رستوران میتونی به ساخت آپارتمان و ویلا در مناطق خوش آب و هوای شمال کشور و آگهی و فروش آن به تهرانی ها فکر کنی :)
حاجی قبل عید سفت و سخت پیگیرش بودم .. حتی برا ساخت شراکتی تا مرحله پیش قرار داد هم رفتیم ولی بد بختی چون اصن تجربه تو این زمینه ندارم یه مقدار میترسونه منو .. از نظر ضرر منظورم نیس البته.. چون ساخت و ساز رو هر جور حساب کنی بازم سوده مسئله اینه این سرمایه الان در قالب کاره .. داریم امرار معاش میکنیم باهاش .. حداکثر تایمی که بشه سرمایه رو راکد کرد 5 ماهه بعدش به مشکل میخوریم ..اگر سرمایه آماده مازاد بود حتمنننن همین کارو انجام میدادیم
 
بالا