Cyber.Back
Registered User
عرض سلام
میخواستم یه سیستم بلاگ دهی بخرم
الان 3 ساله که دومین براش ثبت کردم اما هنوز نتونستم یه سیستم خوب براش گیر بیارم
البته میدونم این کار الان خز شده
و درامدی هم نداره ولی ؟ من خیلی وقته که میخوام این کارو بکنم و این اخری عمری میخوام دلمو نشکونم 
قبلا یکی دوباره Blog Hoster , wordpres ,Plag رو امتحان کردم
ولی هیچ کدام به درد نمیخوره و کار ادمو راه نمیدازه !!
چون ؟ باید یه تغیراتی هم ما توش بدیم مثلا حداقل براش 20-30 تا قالب طراحی کنیم و بغییه موارد...
البته پول و سرمایه زیادی ندارم !
من فوقش بتونم واسه این سیستم 50 تا 60 چوب خرج کنم ! البته بیشتر هم داشته باشم میدم ولی و قتی نداشته باشم چی کار میشه کرد ؟ :wacko:
حالا بماند که چقدر واسه هاستینگ باید پیاده شم و..........
البته قیمت من هم زیاد پرت نیست ! چون قبلا سیستم های رو دیده بودم که با همین قیمت میدادن ولی اون موقع من تو حسش نبودم :f34r:
البته خیلی ها هم بلاگ هاستر رو بدجور باحال ادیت میکنن !!! یعنی ادم فک میکنه عجب سیستمی هست
مثلا مثه
سیستم بلاگ دهی افتاب
سیتم بلاگ دهی جوان بلاگ
سیستم بلاگ دهی انزلی
و.............
اینجور سیستم های ادیت شده هم زیر 30 تومن گیر میاد :happy: ولی چه فایده ممکنه شرکت بلاگ هاستر گیر بده و ......
چون بلاگ هاستر که نال شده هست و ورژن پولیش هم بالای 200 چوب در میاد
به هرحال عزیزان منتظر پیشنهادات شما هستیم... (همـــکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.... )
میخواستم یه سیستم بلاگ دهی بخرم
الان 3 ساله که دومین براش ثبت کردم اما هنوز نتونستم یه سیستم خوب براش گیر بیارم
البته میدونم این کار الان خز شده
قبلا یکی دوباره Blog Hoster , wordpres ,Plag رو امتحان کردم
ولی هیچ کدام به درد نمیخوره و کار ادمو راه نمیدازه !!
چون ؟ باید یه تغیراتی هم ما توش بدیم مثلا حداقل براش 20-30 تا قالب طراحی کنیم و بغییه موارد...
البته پول و سرمایه زیادی ندارم !
حالا بماند که چقدر واسه هاستینگ باید پیاده شم و..........
البته قیمت من هم زیاد پرت نیست ! چون قبلا سیستم های رو دیده بودم که با همین قیمت میدادن ولی اون موقع من تو حسش نبودم :f34r:
البته خیلی ها هم بلاگ هاستر رو بدجور باحال ادیت میکنن !!! یعنی ادم فک میکنه عجب سیستمی هست
مثلا مثه
سیستم بلاگ دهی افتاب
سیتم بلاگ دهی جوان بلاگ
سیستم بلاگ دهی انزلی
و.............
اینجور سیستم های ادیت شده هم زیر 30 تومن گیر میاد :happy: ولی چه فایده ممکنه شرکت بلاگ هاستر گیر بده و ......
چون بلاگ هاستر که نال شده هست و ورژن پولیش هم بالای 200 چوب در میاد
به هرحال عزیزان منتظر پیشنهادات شما هستیم... (همـــکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.... )