• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

☼ ( خریـــدار سیستم بلاگ دهی + سیستم لینگ باکس (خرید یا بازسازی) ☼

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
عرض سلام

میخواستم یه سیستم بلاگ دهی بخرم

الان 3 ساله که دومین براش ثبت کردم اما هنوز نتونستم یه سیستم خوب براش گیر بیارم

البته میدونم این کار الان خز شده ;) و درامدی هم نداره ولی ؟ من خیلی وقته که میخوام این کارو بکنم و این اخری عمری میخوام دلمو نشکونم :p

قبلا یکی دوباره Blog Hoster , wordpres ,Plag رو امتحان کردم :rolleyes:

ولی هیچ کدام به درد نمیخوره و کار ادمو راه نمیدازه !!:(

چون ؟ باید یه تغیراتی هم ما توش بدیم مثلا حداقل براش 20-30 تا قالب طراحی کنیم و بغییه موارد...

البته پول و سرمایه زیادی ندارم ! :rolleyes::( من فوقش بتونم واسه این سیستم 50 تا 60 چوب خرج کنم ! البته بیشتر هم داشته باشم میدم ولی و قتی نداشته باشم چی کار میشه کرد ؟ :wacko:

حالا بماند که چقدر واسه هاستینگ باید پیاده شم و..........

البته قیمت من هم زیاد پرت نیست ! چون قبلا سیستم های رو دیده بودم که با همین قیمت میدادن ولی اون موقع من تو حسش نبودم :f34r:

البته خیلی ها هم بلاگ هاستر رو بدجور باحال ادیت میکنن !!! یعنی ادم فک میکنه عجب سیستمی هست

مثلا مثه

سیستم بلاگ دهی افتاب
سیتم بلاگ دهی جوان بلاگ
سیستم بلاگ دهی انزلی

و.............

اینجور سیستم های ادیت شده هم زیر 30 تومن گیر میاد :happy: ولی چه فایده ممکنه شرکت بلاگ هاستر گیر بده و ......

چون بلاگ هاستر که نال شده هست و ورژن پولیش هم بالای 200 چوب در میاد :eek:

به هرحال عزیزان منتظر پیشنهادات شما هستیم... (همـــکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.... ) :rolleyes:

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
و حالا سیستم لینک باکس !! :eek:

من چندین ساله که تو کار لینک باکس هستم :rolleyes:

و اخرین باری که لینک باکس داشتم مربوط میشه به 1 سال پیش ( شایدم بیشتر ) زمانی که میهن بلاگ هک شد !! و کل دیتابیسش به رحمت خدا رفت

اون موقع من 6-7 تا باکس داشتم با امار واقعا نجومی !! :eek:

به هرحال

این یکی دو ساله دنبال یه اسکریپت تمام اتوماتیک میگشتیم

و قرار شد یکی بنویسه به 15 تومن و نوشت ولی نامردی کرد و دبه در اورد و..........

چون میخواست نفروشه و فقط خودش استفاده کنه !! :wacko:

و من هم کلی تو کف ...

بلاخره...

گفتم خوب نیست به همین راحتی یکی بیاد کلاه بزاره رو سرمون (اخه من کلی برراش تبلیغات کرده بودم ) و اولش که قرار بود مفت بده باکس رو

بلاخره طی یک حمله فجیح به سرور ایشون کل سرور رفت زیر دستم :p:rolleyes: و اسکریپت رو کپی گرفتم...

و بعد بهش اطلاع دادم و اون پچ کرد سرور رو (سرور اختصاصی داشتن ) :f34r:

اما قافل از اینکه !! :lol:

من یادم رفته بود دیتابیس رو دامپ بگیرم :lol::eek::p:wacko:

و تا همین الان هنوز نتونستم دیتابیسش رو راه بندازم !! اخه قبلا هم گفتم من برنامه نویسی php و درکل برنامه نویسی تحت وب بلد نیستم ! :(

حالا ؟

امکانات این سیستم چی بود که منو اینقدر شیفته خودش کرد !! :rolleyes:

فقط و فقط یک چیز بود که منو حسابی تو کف سیستم گذاشته بود !! که تا الان هم خدا شاهده سیستمی ندیدم که این امکان رو داشته باشه !!

این لینک باکس میتونست چک بکنه ببینه طرف لینک رو گذاشته تو سایت یا وبلاگش یا نه !!! :eek:

مثلا اگه نزاشته بود لینکش رو ثبت نمیکرد و بهش پیغام خطا میداد :wacko:

به هرحال سر قضیه این لینک باکس جریانات زیادی هست !

و بعد از 6-7 ماه تصمیم گرفتم دوباره به سرو حمله کنم ایندفعه هم موفق شدم :f34r: ولی ؟؟

طرف لینک باکس رو ارتقاع داده بود و اون لینک باکس قبلی رو به کل پاک کرده بود :wacko: !!

ولی این لینک باکس جدیدش لامصب چه امکاناتی داره خدا شاهده ادم کفش میبره !!!

حتی سیستم تبلیغات هم داره :eek:

ولی ؟ حیف :D چون با Zend اینو قفل کرده و نمیشه کد هاشو دید و حتی نصبش کرد ! چون براش لاینسس تعریف کرده :p

حالا :

▬ اگه کسی از شما بتونه یه لینک باکس با همین مواردی که میگم و با همین امکانات بنویسه البته تا 20 تومن :rolleyes:

▬ یا همین لینک باکس اولی رو ارتقاع بده و دیتابیسش رو روبه راه کنه و یه سری امکانات دیگه بهش اضافه کنه

▬ یا ؟ لینک باکس دومی رو که واقعا حرف نداره بهترینه تو کارش !!! اینو بتونه دیکد بکنه بازم عالی میشه !

منتظر پیشنهاداتتون هستیم.... ;)

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
پیشنهاد قیمتهاتون فوق‌العاده است.

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اين قي مت كه دادي اصلا ديگه به تاپيكت سر نزن كسي حوابي نخواهد داد :d

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
اين قي مت كه دادي اصلا ديگه به تاپيكت سر نزن كسي حوابي نخواهد داد :d

سلام

به به ! جناب... . . . . . :f34r:

حالا بلاگ هاستر ا دیت شده هم بود خریداریم !:) این که دیگه قیمت نداره ! و فک نکنم هیچ ادم عاقلی واسه بلاگ هاستر 60 تومن بده :rolleyes:

تو بازار اسکریپت ایران هیچ سیستمی ارزش نداره :happy::wacko:

چون کپی رایت وجود نداره ! (( متاسفانه ! و خدا نکنه پرتال اختصاصی یکی بیفته دست این اسکریپت باز ها !!! دیگه تموم بعد میتونی تو بازار سیاه اونو به قیمت 5 تومن هم گیر بیاری )) :(:lol::lol:;):f34r::f34r:

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
چون کپی رایت وجود نداره ! (( متاسفانه ! و خدا نکنه پرتال اختصاصی یکی بیفته دست این اسکریپت باز ها !!! دیگه تموم بعد میتونی تو بازار سیاه اونو به قیمت 5 تومن هم گیر بیاری )) :(:lol::lol:;):f34r::f34r:

والله ما که شنیده بودیم بازار سیاه همه چی گرونتره (مثل بلیت بازی استقلال-پرسپولیس). فکر کنم منظورت دزدخونه (بازار مالخرها) بوده که جنس دزدی رو زیر قیمت میخرن. البته امیدوارم بهت برنخوره. منظورم شما نیستی. وقتی یک کاری رواج پیدا میکنه قبحش میریزه.

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

نه عزیز به من بر نمیخوره این حرفا .. شما راحت باش ;)

منظورم از بازار سیاه به قول شما همون بازار دزد ها هستش ! چون همون دزد پرتال هستن دیگه ! و حرف شما کاملا درست...

بالا