• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

♣♣♣روغن محلی درجه یک لرستان♣♣♣کره محلی درجه یک لرستان♣♣♣

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
روغن حیوانی دارای خواصی از جمله استخوانسازی، کاهش غلظت خون، کاهش چربیهای زاید شکم، شادابی و سفیدی پوست و سمزدایی از بدن می‌باشد.
47113883876745454332.jpg


♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥


یکی از ارکان طول عمر وجوانی پایدار از نظر طب سنتی مصرف مداوم روغن حیوانی است.
به فرموده پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم سن انسان که به پنجاه سال رسید سزاوار نیست که شب را روز کند و شکمش از روغن گاو خالی باشد. (البته مصرف روغن گاو برای جوانان هم بسیار مفید میباشد و مقصود از این سخن ضرورت مصرف این روغن برای کهنسالان میباشد)
امام صادق (ع) فرمود: به همان اندازه که روغن حیوانی مصرف میشود. به همان اندازه چربی از بدن شما دفع می شود (یا می سوزد) یکی از بهترین درمانهای چاقی مصرف مداوم روغن حیوانی با غذاهاست.


✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌
فواید روغن حیوانی نسبت به روغن های جامد و مایع و پالم

1- سبب افزایش HDL
2-کاهش LDL می شود
3-استخوانسازی
4-کاهش غلظت خون
5-کاهش چربیهای زاید شکم
6-شادابی و سفیدی پوست و سمزدایی از بدن
7-تغذیه ی سلولهای خود عضله ی قلب از اسیدهای چرب است که تنها در روغن حیوانی به وفور یافت میشود.

18103772625773946381_thumb.jpg

بدن انسان سه ماده حیاتی و مهم نیاز دارد : روغن ، آب ، نمک ؛ اما متاسفانه با دسیسه های استعمار پیر ، هر سه ماده مذکور که در دسترس مسلمین قرار گرفته به آلودگی و فساد کشیده شده که نتیجتاً بدن اکثر مردم جامعه ما دچار مرض های عجیب و غریب شده است.


طبیعت این روغن نباتی(جامد و مایع)که امروزه مصرف میگردد پاییزی است یعنی این روغن ؛ روغن سرد و مخصوص آهن آلات و دستگاههای فلزی است نه بدن انسان.

در حالی که روغن محلی (کره حیوانی) ، روغن دنبه ، روغن پیه ، روغن کنجد و روغن زیتون ؛ روغن بهاری هستند و آن روغنی که برای بدن انسان نیاز است روغن بهاری است نه روغن سرد ِ مخصوص آهن آلات .

مصرف روغن های نباتی در بدن باعث رسوب کلسترول در دیواره رگ ها ، تنگی عروق قلب ، افزایش فشار خون و افزایش کلسترول بد خون و کاهش کلسترول خوب خون می گردد ، اگر امروزه شاهد ظهور و بروز انواع بیماری های جدید هستیم علت عمده اش مصرف روغن های نباتی(جامد و مایع) می باشد و نیز این سستی و بی حالی و ضعف جسمانی که سراغ جوان ها آمده نتیجه مصرف همین روغن هاست جوانهای قدیم که همان سالخوردگان امروز هستند بدن هایی قوی و تنومند داشته و دارند که ساعت ها فعالیت می کنند بدون اینکه خسته شوند اما جوانهای امروزی با ده دقیقه فعالیت بدنی دچار سستی و رخوت شده و به نفس نفس می افتند و اگر به مزاح گفته می شود اینها جوان های روغن نباتی هستند این مزاح اما متاسفانه واقعیت است پس به هوش باشیم .
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
تمامی روغن ها و کره ها پس از سفارش تهیه می گردند.هر روز شیر تازه گاو را پس دوشیدن توسط شیردوش ها برقی به روش صنعتی پاستوریزه می شوند و از طریق مشک های برقی کره و روغن آن تهیه می شود.این کره و روغن ها کاملا بهداشتی و بدون هیچ گونه
افزودنی می باشد.
92729104691411319507.jpg


900گرم کره حیوانی: 24000 تومان
250گرم کره حیوانی:8000تومان

900گرم روغن حیوانی:54000تومان
500گرم روغن حیوانی : 27000تومان

قیمت ها بدون احتساب قیمت ارسال می باشند.........................
برای سفارش لطفا پخ بدید.
 
Last edited:

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
سلام
اين روغن درجه چنده؟
كره ها كه تا مياد برسه آب ميشه كه؟!
سلام.دوست من.این روغن که عکسشو گذاشتم نجمد شده و روغن تازه حالت مایع داره که وقتی در یخچال میذارید خودشو میگیره....درسته هنگام ارسال روغن آب میشه ولی از بین که نمیره!!!!قبلن یادت رفته روغن نباتی که میگرفتید براثر گرما مایع شکل می شد ولی بزارید جای سرد به شکل جامد در میاد....الان عسل رو هم امتحان کنید همین صورته...ممنون از نظرتون
 

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
راست میگند چطور ارسال میکنید که اب نشه؟
بستگی به محل شما داره.....اگه مسیرتون انوبوس خور باشه واستون منجمد و بعد ارسال می کنم که اتوبوس ها همه یخچال دارن.اگه مسیرتون نباشه روغن ها رو داخل شیشه درب دار از طریق پست پیشتاز ارسال می کنیم.ارسال به شرط سالم و تازه بودن هست.الان واسه دوستان داخل ظروف شیشه ای ارسال می کنم و مشکلی وجود نداره...تشکر از سوالتون
 

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
داداش روغن گاو است یا گوسفند ؟؟
سلام آقای برزویان عزیز.آقا تعریف عسل شما رو زیاد شنیدیم.اتفاقا دوستان ماهم تو همین کارن ولی تا شما اساتید موندید نمیزارم مسیرشون سمت پی تی بیافته. از دو نوعش موجود هست.....
 

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
مضرات مصرف روغن دانه سویا

یکی از موارد ‏ دخالت‏های استعمار، در کشاورزی ما بود با به‏ اصلاح مطالعاتی که کارشناسان‏ کشاورزی آنها تحت پوشش کارشناسنان ملل متحد،یونسکو و غیره در تشخیص و تعیین دانه نباتی که باید در کشورها کشت شود،به عمل می‏آوردند. در ایران که مرکز تاخت و تاز مستشاران بدون پوشش‏ یا تحت پوششهای ظاهر فریب یونسکو یا اف آ او و از این ردیف بود تحت این‏ عنوان که روغن سویا روغن وافر و ارزانی‏ است،آنرا به کشور ما تحمیل کردند و برای مقدمه کار،ناگهان سرمایه داران‏ وابسته و صاحبان صنایع روغن نباتی‏ مقالات متعددی در چند صفحه در روزنامه ها در مزایای این‏ روغن نشر دادند تا مردم ایران را که‏ تا این تاریخ شاید نامی هم از سویا نشنیده بودند،دچار انحراف ذهن ساخته‏ و بعنوان اینکه «مائده‏ای»!به آنها تقدیم می‏کنند،اسیر عوارض روغن‏ سویا که قرار بود در پوشش این تبلیغات به‏ ایران سرا زیر شوند،سازند.
-مصرف سویا، باعث کاهش سلول های جنسی مردانه(اسپرم) و همچنین ناباروری در مردان می گردد.



-مصرف سویا فعالیت استروژن(هورمونی که تاثیر منفی بر روی سلول های جنسی مردان دارد) را افزایش می ‌دهد. افرادی که میزان سویای بیشتری مصرف نموده ‌اند، ‌سلول های جنسی در آن ها حدود 41 میلیون کمتر از کسانی است که سویا نخورده ‌اند. طبق مشاهدات، میزان اسپرم طبیعی بین 80 تا 120 میلیون در میلی لیتر می ‌باشد.



- مصرف فراوان آن در مردان تاثیرات منفی در پی دارد سویا در مردان سبب تاثیر منفی بر رفتار اجتماعی آنان و بروز رفتارهای خشن می شود.



-مصرف سویا در پسران،ریسک ایجاد سرطان بیضه را در بزرگسالی افزایش میدهد. فیتواستروژن های سویا میتواند باعث کاهش چشمگیر میزان اسپرم در منی مردان شود.



-سویا همچنین حاوی مقادیر زیادی مواد ضد مغذی است .از جمله این مواد ممانعت کننده های آنزیمی هستند که با باند شدن به تریپسین و سایر آنزیم ها از عملکرد آنها ممانعت کرده و از جذب پروتئین جلوگیری میکنند.در مطالعات حیوانی، **** های غنی از ممانعت کننده های تریپسین،باعث ایجاد و حاد شدن مشکلات پانکراس از جمله سرطان پانکراس میشود.



-مطالعات متعدد همچنین حاکی از تاثیر ایزوفلاوونوئیدهای سویا در اختلال عملکرد تیروئید و ایجاد گواتر است.



-سویا همچنین حاوی هماگلوتنین است ،ماده ای که باعث تشکیل لخته خون و تحریک چسبیدن گلبولهای قرمز به یکدیگر میشود که نه تنها مشکلات قلبی عروقی می آفریند بلکه باعث کاهش اکسیژن رسانی به بافت ها میشود.



-ایزوفلاوونوئبدهای سویا ترکیباتی شبیه به استروژن هستند که فیتواستروژن نامیده می شوند.دریافت مقادیر بالای فیتواستروژن های سویا میتواند باعث ایجاد اختلالات داخلی در کودکان شود مطالعات متعدد نشان داده است که در نوزادانی که شیر خشک حاوی سویا دریافت کرده اند نسبت به آنهایی که با شیرخشک معمولی تغذیه شده اند، بلوغ زودرس بیشتر اتفاق می افتد، زیرا غلظت های بالای فیتواستروژن های سویا باعث میشود که سطح هورمونی در کودکان همانند بالغین گردد. نوزادانی که فرمولای سویا مصرف کرده اند ،2 برابر بیشتر از سایر کودکان مبتلا به دیابت نوع 1 می شوند. شیر خشک حاوی سویا علاوه بر اینکه تاثیرات منفی هورمونی اعمال میکند،1000 برابر بیشتر از فرمولای معمولی آلومینیوم دارد.
تریپسن و هماگلوتینین سویا باعث کاهش رشد در کودکان میگردند.




نامرغوبیت روغن سویا

- روغن سویا در قبال اکسیژن هوا بشدت‏ آسیب پذیر است.

- روغن سویا در قبال حرارت هوا بشدت‏ آسیب پذیر است.

- روغن سویا به علت دارا بودن اتصال سوم اسید لینولنیک که در این روغن،حدود 9% کل اسیدهای چرب می‏باشد و وجود فسفاتیدها و ایزومرهای ناپایدار و مواد غیر قابل‏ صابونی موجود در روغن،در خطر برگشت‏ طعم قرار دارد و با وجودی که خیل عظیمی‏ از کارشناسان و پژوهشگران در آزمایشگاه های تجسس آمریکا و اروپا از سال‏ها قبل‏ سر گرم مطالعه بمنظور چاره جوئی و رفع‏ این عیب هستند هنوز نتوانسته‏اند از برگشت طعم آن کلا جلوگیری کنند.
 

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
روغن کانولا (کلزا،نوع خاصی شلغم روغنی که میزان مواد سمی آن را به حداقل رسانده اند)
قابلیت فاسد شدن آن نسبت به سایر روغن ها بیشتر است.

وقتی در دمای بالا به آن گرما داده شود، دود ناشی از آن باعث ابتلا به سرطان ریه می شود.

تحقیقات و آزمایشات نشان می دهد که وقتی این روغن را در دمای بالا گرما دهیم، سم ایجاد می شود.

سبب تولید رادیکال‌های آزادی می شود که برای بدن مضر است.
 

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
روغن پالم
این گیاه اولین بار در کشورهایی مثل آنگولا و توگو به عمل آمد. تکثیر و داشت آن در کشورهایی مانند مالزی و اندونزی و فیلیپین از سال 1848 میلادی شروع شد.امروزه روغن پالم دومین روغن نباتی جهان از نظر تولید به شمار می‌آید ضمن آنکه بالاترین میزان صادرات را در میان روغن‌های نباتی به خود اختصاص داده است. این روغن از سال 2004 با افزایش تولید مواجه شده و روغن سویا را که تا پیش از آن سرد مدار تولید در جهان بوده کنار زده است.

مصرف روغن پالم در صنایع صابون سازی و همچین مشتقات روغن پالم در صنایع مختلف آرایشی، بهداشتی و شیمیایی از گذشته مطرح بوده است. از روغن پالم می‌توان در تهیه چربی‌های مورد استفاده در خوراک دام، کاربردهای ترکیبات شیمیایی، صابون، لوسیون‌ها و کرم‌های آرایشی، مرکب‌های چاپ، انواع شمع، گریس‌های روان‌ساز و انواع اسفنج پلی اورتان استفاده كرد. امروزه یکی دیگر از صنایعی که در آن روغن پالم مورد استفاده قرار گرفته صنعت سوخت است به نحوی که از این روغن به‌جای بنزین به عنوان سوخت خودرو استفاده می‌شود.



امروزه بر نیز مطالبی اثبات شده که بد نیست آنها را نیز مورد توجه قرار دهیم:

-هسته پالم حاوي اسیدهای اشباع مريستيکي و لوريکي است که بسيار مضرند.روکشهاي کاکائويي مواد غذايي(بستني، کيک، تافي، پيراشکي و...) که بر پايه روغن نارگيل و هسته پالم توليد ميشوند، جزء مضرترين و بی کيفيت ترين روغنها هستند.

-جامد بودن این روغن موجب تمایل به رسوب چربی در جدار عروق می گردد.

-گرچه HDL با مصرف این روغن افزایش می یابد ولی کل کلسترول(کلسترول توتال) نیز در درازمدت با مصرف آن بالا می رود.
 

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
روغن هسته انگور
چنان که از نامش بر می آید از روغنی است که از هسته انگور به دست می آید.در هسته انگور مقداری روغن موجود است‌. روغن هسته انگور Grape seed oil به رنگ زرد مایل به سبز است.این روغن هم مدتی است که در بازار رواج پیدا نموده است.

مانند سایر روغن های معرفی شده این روغن هم طبیعت سردی دارد.این روغن بیشتر در صنایعی مانند رنگ سازی و صابون سازی کاربرد دارد. روغن هسته انگور از ضایعات کارخانه های شراب سازی در اروپا بدست می آید.مصرف برخی پلی فنل ها که در هسته انگور موجود است باعث کاهش جذب آهن در بدن و افزایش ابتلا به بیماری کمبود آهن می‌شود در واقع روغن هسته انگور باعث کم خونی می شود.

روغن هسته انگور برای پخت از روغن هسته انگور که مصرف موضعی دارد متفاوت است.از روغن های طبیعی برای درمان موضعی بیماری های مختلف استفاده می کنند.
 

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
روغن های خوب
-روغن خوب همان روغنی است که پیشینیان ما استفاده می کرده اند و با آن عمر طولانی داشته اند.

-روغن خوب همان روغن هایی است که همه ی پیامبران الهی استفاده می کرده اند.

-روغنی که طبیعت آن سرد است برای مصارف صنعتی مفید است، نه برای مصرف انسان.

-روغن های صنعتی که به عنوان روغن خوراکی مصرف می شوند در دمای 40 درجه سانتیگراد در کبد منجمد می شوند.

-هنگام سرخ کردن و... مقداری روغن به دیوارۀ کنار گاز برخورد می کند که روغن خوب بعد از چند ماه به راحتی با یک دستمال پاک می شود در صورتی که روغن های سرد را باید با سیم ظرف شویی برطرف کرد.

-اگر میخی را که قابلیت زنگ زدن داشته باشد، در روغن صنعتی (نباتی) بیندازید، بعد از چند ماه زنگ می زند. بر خلاف روغن های خوب.

-اگر روغن خوب باشد، نباید موقع سرخ کردن داخل مواد غذایی نفوذ کند. مثلا برای سرخ کردن یک کیلو بادمجان، مصرف روغن را حتی تا یک هشتم روغن صنعتی کاهش می دهد .

-روغن نباتی های صنعتی به دلیل سوختن، بیش از یک بار قابل مصرف نیستند در صورتی که روغن های خوب نمی سوزند و می توانید آنها را صدها بار استفاده کنید. مثلا روغن کنجد 250 درجه سانتی گراد را تحمل می کند.
 

zafar09

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2014
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
34
سن
44
بهترین روغن های خوراکی سرخ کردنی:


1- روغن زیتون



2- روغن کنجد



3- روغن محلی (روغن زرد)



4- روغن دنبه گوسفند



این روغن ها دارای طبیعتی گرم و مرطوب (دموی) هستند.

غیر از این چهار مورد بالا بقیه روغن ها چون طبیعتی سرد و خشک (سودایی) دارند خطرناک هستند.

غذایی که با این روغن ها سرخ می شوند (سرخ کردنی ها) دارای طبیعت تابستانی هستند و باعث تناسب اندام و لاغری می شوند.

در سنین بالاتر از 35 باید در مصرف چربی ها مراقبت کرد.
 
بالا