• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

♥امکان دارد♥

salijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامی لطفا منو راهنمایی کنید که آیا امکان این وجود داره که بتونیم لب تاپ رو برای چندین ساعت با درب بسته روشن نگه دارم؟
چراکه وقتی من با وایرلس به اینترنت متصل میشم درب لب تاپ که میبندم بعد از چند دقیقه دانلود متوقف میشه و لامپ وایرلس موجود در صفحه کیبورد خاموش میشه (تنظیمات پاور رو انجام دادم درب که میبندم خاموش نمیشه ) و به محضی که باز میکنم دوباره دانلود را از سر میگیره امکان این وجود داره که بتونم به حال خودش رها کنم(درب رو کاملا ببندم) و دانلود رو ادامه بده
خواهش میکنم دوستانی که میدونن پاسخ بدن
ممنون

mrmazmamfi

Registered User
لایک‌ها
15
سلام رفیق

من همین کارو کردم و به راحتی درب لپ تاپ رو میبندم و دانلود هام ساعت ها ادامه پیدا میکنه و مشکلی هم ندارم .

برای اینکار به قسمت Power Options و بعد به قسمت choose what closing the lid does بروید و اگر میخوایید در حالت برق مستقیم شهری درب رو ببندید Plugged in رو Do Nothing بذارید .

اگز میخوایی تو حالت باتری هم همین کار رو انجام بدی On Battery رو بذار رو Do Nothing .

لازم به ذکر است فقط گزینه ی When I Close The Lid رو تو حالت Do Nothing بذارید کافیه .

موفق باشید.

salijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزيز كه وقتت را به ما دادي:specool:

بالا