• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خیلی ممنون امین جان
خب اگه اینکار رو بکنیم واسه گوگل سوال نمیشه که چطور آدرس عکس یک مقدار تغییر کرده؟

خواهش میکنم، توضیح دقیق بده توی پ.خ ببینم چی میگی :دی
گوگل هرچیزی براش سوال میشه ولی مساله اینه که آیا اصلا ربطی به گوگل داره یا نه :D

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
دقیقت همین سوال منم هست!!!! یه سوال از کجا بدونم قبل از من اون دامنه ثبت شده یا نه؟ سایت روش بالا اومده یا نه؟
مرسی
من از توی webarch تونستم ببینم که چه سایت هایی قبلاً روی اون دامنه بالا اومده شما هم یه چکی بکن : http://wayback.archive.org/
ارائش که دست من نیست! :دی آیکان...
تا همین الان هم تمامی دامنه ها از ریسلرکلاب به ریسلو منتقل نشدن! ببین چقدر تعداد دامنه ها زیاد بوده در این رجیسترار...

پ.ن: به زودی یک رجیسترار خوب به دامنه.نت اضافه میشه تا از شر ریسلو خلاص بشی o_O
آقا مجید یه دامنه ی .com با سایتتون ثبت کردم ، الان پنل اون دامنه رو می تونم بگیرم ؟؟؟

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
من از توی webarch تونستم ببینم که چه سایت هایی قبلاً روی اون دامنه بالا اومده شما هم یه چکی بکن : http://wayback.archive.org/

آقا مجید یه دامنه ی .com با سایتتون ثبت کردم ، الان پنل اون دامنه رو می تونم بگیرم ؟؟؟
هر شخصی که داخل سایت دامنه.نت دامنه ثبت کنه پنلش به صورت اتوماتیک ساخته میشه
همچنین آدرس پنل به صورت واضح در پنل تمامی کاربرها بعد از اینکه لاگین کردن به حساب کاربریشون نوشته شده!

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
هر شخصی که داخل سایت دامنه.نت دامنه ثبت کنه پنلش به صورت اتوماتیک ساخته میشه
همچنین آدرس پنل به صورت واضح در پنل تمامی کاربرها بعد از اینکه لاگین کردن به حساب کاربریشون نوشته شده!
داداش اگه درست بگم اسمت مجید هست! درسته؟
داداش چرا کارمزد درگاه رو از کاربرا میگیرید؟ :|
پ.ن: کلاس کاری خودتون میاد پایین :دی

Last edited:

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
داداش اگه درست بگم اسمت مجید هست! درسته؟
داداش چرا کارمزد درگاه رو از کاربرا میگیرید؟ :|
پ.ن: کلاس کاری خودتون میاد پایین :دی
بزودی درگاه بانک ملت بدون کارمزد به سیستم اضافه میشه

irmelody.in

Registered User
لایک‌ها
369

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
اکثر سیستم های پاپ آپ علاوه بر کاهش قیمت اجازه استفاده از سیستم دیگری رو نمیدن و تک پاپ آپی شدن!
پاپ نما
زیگ زیگ
ابر کلیک
اس موزیک
و به زودی دیگران

سقوط سیستم های پاپ آپ شدت گرفته به دلیل کاهش فروش محصولات همکاری در فروش
کلا کسب در آمد از راه پاپ آپ داره به قیمت های سابق برمیگرده
دوستان بهتره به هیچ عنوان از سیستم های جدید استفاده نکنند. دیگه سیستم های پاپ آپ سود دهی نداره و فقط شناخته شده ها میتونند با کاهش قیمت و سیاست های دیگه بمونند بقیه به زودی از دور رقابت خارج میشن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
وبمسترای عزیز قبول دارم خرج و مخارج سایت داری خیلی زیاده ولی کاربر بنده خدا چه گناهی کرده با یه کلیک 5 تا 5 تا براش پاپ آپ باز بشه :eek: تازه هر پاپ آپ هم خودش پاپ آپ جداگانه داره :confused:
جدیدا تو هیچ سایتی کلیک راست نمیکنم یه جورایی ترس دارم :D محض اطمینان اول کلیک چپ میکنم تا ببینم آیکون بلاک کردن پاپ آپ تو آدرس بار مرورگر ظاهر میشه یا نه :p اگر ظاهر شد که یعنی پاپ آپ داره همون لحظه از سایت خارج میشم حتی اگر مطلب خوبی نوشته باشه . به نظرم پاپ آپ یه جور بی احترامی به بازدید کننده است چون بدون اجازه باز میشه

همین الان تو یکی از سایت هام بهم پیشنهاد تبلیغات پاپ آپ با قیمت خوبی داده شد با اینکه دستم خالیه و اوضاع مالیم خرابه ولی قبول نکردم :rolleyes:

Last edited:

وبمستر

Registered User
لایک‌ها
254
وبمسترای عزیز قبول دارم خرج و مخارج سایت داری خیلی زیاده ولی کاربر بنده خدا چه گناهی کرده با یه کلیک 5 تا 5 تا براش پاپ آپ باز بشه :eek: تازه هر پاپ آپ هم خودش پاپ آپ جداگانه داره :confused:
جدیدا تو هیچ سایتی کلیک راست نمیکنم یه جورایی ترس دارم :D محض اطمینان اول کلیک چپ میکنم تا ببینم آیکون بلاک کردن پاپ آپ تو آدرس بار مرورگر ظاهر میشه یا نه :p اگر ظاهر شد که یعنی پاپ آپ داره همون لحظه از سایت خارج میشم حتی اگر مطلب خوبی نوشته باشه . به نظرم پاپ آپ یه جور بی احترامی به بازدید کننده است چون بدون اجازه باز میشه

همین الان تو یکی از سایت هام بهم پیشنهاد تبلیغات پاپ آپ با قیمت خوبی داد با اینکه دستم خالیه و اوضاع مالیم خرابه ولی قبول نکردم :rolleyes:
خیلی مردی بیا بکشمت رو سرم:D

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
این ماه آخر چنچور تموم بشه راحت بشیم چه وضشه دانشجو عوض اینکه بیاد نت خرید کنه نشسته داره خر میزنه

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
این ماه آخر چنچور تموم بشه راحت بشیم چه وضشه دانشجو عوض اینکه بیاد نت خرید کنه نشسته داره خر میزنه
فروش همه کم شده ؟
من فروشم از گوگل تقریبا صفر شده

پ ن : تو تبادل لینک بالاخره به گرد پات رسیدم ( خلاصش اینکه خاک پاتیم ) :D:cool:

• Like
Reactions: cms

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
بالا