اگه قالب سبک تر باشه و سئو مناسب ترقالبو دو روزه عوض کردم تقریبا ۵۰ درصد به آیپی هام اضاف شده
میترسم این تعداد بازدیدی که اضاف شده٬ برای قبل از تغییر قالب باشه
الان اون کمون قرمزه گوگل از 5 درجه به 45 درجه تغییر جهت داده روبه بالا
سلام . چه طور مدرکی دارید؟ اگه قرارداد دارید و شما طبق قرار داد عمل کردید و ایشون به تعهداتش عمل نکرده می تونید از دستش شکایت کنید. اما اگه قرار داد یا تضمینی ازش نگرفتید عملا هیچ کاری از دستتون برنمیاد...سلام دوستان
یه شخصیاومد به بنده گفت بیا تو انجمنم پست بزار روزی پونصد تا ماهم دونفر بودیم و شروع کردیمو...
حالا که موقع پرداخت شده زده زیرش یکی از کاربرای باسابقه هم هست و خوب هم میشناسیدش
این اقا میگه شما 900تا تاپیک ایجاد کردین ولی قرار ما پست گذاشتن بوده نه ایجاد تاپیک حالا پول مادوتا سرجمع میشه دو میلیون که ایشون
پرداخت نمیکنن بنظرتون چیکارکنم ؟
اینم بگم مدرک هم دارم برای اینکه ایشون گفتن پست بزارید و هیچ حرفی از تاپیک ایجاد کردن نزدند
بشین پست هات رو حذف کنسلام دوستان
یه شخصیاومد به بنده گفت بیا تو انجمنم پست بزار روزی پونصد تا ماهم دونفر بودیم و شروع کردیمو...
حالا که موقع پرداخت شده زده زیرش یکی از کاربرای باسابقه هم هست و خوب هم میشناسیدش
این اقا میگه شما 900تا تاپیک ایجاد کردین ولی قرار ما پست گذاشتن بوده نه ایجاد تاپیک حالا پول مادوتا سرجمع میشه دو میلیون که ایشون
اینم بگم مدرک هم دارم برای اینکه ایشون گفتن پست بزارید و هیچ حرفی از تاپیک ایجاد کردن نزدند
بیست هزارتا پست و حذف کنم :general611:داداش میدونی یعنی چیبشین پست هات رو حذف کن
قرارداد ندارم ولی پ.خ هست و ایشون گفتن که پست بزارید من هم براساس امتیازش گاو شدمسلام . چه طور مدرکی دارید؟ اگه قرارداد دارید و شما طبق قرار داد عمل کردید و ایشون به تعهداتش عمل نکرده می تونید از دستش شکایت کنید. اما اگه قرار داد یا تضمینی ازش نگرفتید عملا هیچ کاری از دستتون برنمیاد...
سلامسلام دوستان
بهشون درخواست پرداخت فرستادیم ولی اصلا قبول نکرد وبهانه اورد که باید پانزده هزار بشه ماهم گفتیم چشم و همکارم که دوازده هزار زده بود تو یه روز خودشوسلام
20 هزار ؟:general611: باید تیکه تیکه میگرفتین
قرارداد ندارم ولی پ.خ هست و ایشون گفتن که پست بزارید من هم براساس امتیازش گاو شدم
الان هم همکارم تو بخشخدمات وبمستری تاپیک شکایت زده
انجمن werdsa.comببخشید برای کدام فروم حالا این همه پست زدید
یعنی دومیلیون دود شد رفت هوا؟ببین آخه قاضی و دادگاه که PM را به رسمیت نمیشناسه شما باید توی این طور مواقع یا بر اساس اعتماد متقابل کار کنید یا اینکه ازش تضمین بگیرید، بعید می دونم با این اگر خودش نخواد پولتون رو بده بتونید ازش بگیرید... (متاسفانه فضای وب خیلی خراب شده)
اره ولی من جز گروهش نبودم و تازه بهش گفتم اونم بهم اینو پیشنهاد دادانجمن اره که مال ایران امیر خودمانه. ولی این انجمن نویسنده برایش می خواست. که به نظرم با ماکروسافت به توافق رسید
و داد به اون. و اونم چون گروه نویسندگی داره و حتما شما هم جزو اون گروه بودی. داده به شما برایش نویسندگی بکنی. درسته
خوب دیگه تا این جا که مشکلی نیست .
گول امتیازاش رو خوردم :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:دوستان، خیلی کارها را میشه امضای دفتری کرد، ثبت یک برگ سند توی محضر هزینه اش 11 هزار تومن هست. این طور مواقع قرارداد ببندید و امضای دفتری از طرف بگیرید تا سرتون کلاه نره...
راستی اخر تایپک شکایت را ندادی.اره ولی من جز گروهش نبودم و تازه بهش گفتم اونم بهم اینو پیشنهاد داد
اوکی من منتظرمایکروسافت هم میمونمراستی اخر تایپک شکایت را ندادی.
بده ببینم . بعدم باید ماکروسافت بیایید و دو طرفه حرف هایتان را بزنید.
یک طرف که نمی شود به قاضی رفت و قضاوت کرد .