• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
قالبو دو روزه عوض کردم تقریبا ۵۰ درصد به آی‌پی هام اضاف شده
میترسم این تعداد بازدیدی که اضاف شده٬ برای قبل از تغییر قالب باشه

الان اون کمون قرمزه گوگل از 5 درجه به 45 درجه تغییر جهت داده روبه بالا

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
قالبو دو روزه عوض کردم تقریبا ۵۰ درصد به آی‌پی هام اضاف شده
میترسم این تعداد بازدیدی که اضاف شده٬ برای قبل از تغییر قالب باشه

الان اون کمون قرمزه گوگل از 5 درجه به 45 درجه تغییر جهت داده روبه بالا
اگه قالب سبک تر باشه و سئو مناسب تر
قطعاً قالب جدید بهتره

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام دوستان
یه شخصیاومد به بنده گفت بیا تو انجمنم پست بزار روزی پونصد تا ماهم دونفر بودیم و شروع کردیمو...
حالا که موقع پرداخت شده زده زیرش یکی از کاربرای باسابقه هم هست و خوب هم میشناسیدش
این اقا میگه شما 900تا تاپیک ایجاد کردین ولی قرار ما پست گذاشتن بوده نه ایجاد تاپیک حالا پول مادوتا سرجمع میشه دو میلیون که ایشون
پرداخت نمیکنن بنظرتون چیکارکنم ؟
اینم بگم مدرک هم دارم برای اینکه ایشون گفتن پست بزارید و هیچ حرفی از تاپیک ایجاد کردن نزدند

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سلام دوستان
یه شخصیاومد به بنده گفت بیا تو انجمنم پست بزار روزی پونصد تا ماهم دونفر بودیم و شروع کردیمو...
حالا که موقع پرداخت شده زده زیرش یکی از کاربرای باسابقه هم هست و خوب هم میشناسیدش
این اقا میگه شما 900تا تاپیک ایجاد کردین ولی قرار ما پست گذاشتن بوده نه ایجاد تاپیک حالا پول مادوتا سرجمع میشه دو میلیون که ایشون
اینم بگم مدرک هم دارم برای اینکه ایشون گفتن پست بزارید و هیچ حرفی از تاپیک ایجاد کردن نزدند
سلام . چه طور مدرکی دارید؟ اگه قرارداد دارید و شما طبق قرار داد عمل کردید و ایشون به تعهداتش عمل نکرده می تونید از دستش شکایت کنید. اما اگه قرار داد یا تضمینی ازش نگرفتید عملا هیچ کاری از دستتون برنمیاد...

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
سلام دوستان
بشین پست هات رو حذف کن

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام . چه طور مدرکی دارید؟ اگه قرارداد دارید و شما طبق قرار داد عمل کردید و ایشون به تعهداتش عمل نکرده می تونید از دستش شکایت کنید. اما اگه قرار داد یا تضمینی ازش نگرفتید عملا هیچ کاری از دستتون برنمیاد...
قرارداد ندارم ولی پ.خ هست و ایشون گفتن که پست بزارید من هم براساس امتیازش گاو شدم
الان هم همکارم تو بخشخدمات وبمستری تاپیک شکایت زده

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام دوستان
سلام
20 هزار ؟:general611: باید تیکه تیکه میگرفتین

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
20 هزار ؟:general611: باید تیکه تیکه میگرفتین
بهشون درخواست پرداخت فرستادیم ولی اصلا قبول نکرد وبهانه اورد که باید پانزده هزار بشه ماهم گفتیم چشم و همکارم که دوازده هزار زده بود تو یه روز خودشو
به پانزده هزار رسوند الانم موندیم چیکارکنیم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ببخشید برای کدام فروم حالا این همه پست زدید

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
قرارداد ندارم ولی پ.خ هست و ایشون گفتن که پست بزارید من هم براساس امتیازش گاو شدم
الان هم همکارم تو بخشخدمات وبمستری تاپیک شکایت زده

ببین آخه قاضی و دادگاه که PM را به رسمیت نمیشناسه شما باید توی این طور مواقع یا بر اساس اعتماد متقابل کار کنید یا اینکه ازش تضمین بگیرید، بعید می دونم با این اگر خودش نخواد پولتون رو بده بتونید ازش بگیرید... (متاسفانه فضای وب خیلی خراب شده)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان، خیلی کارها را میشه امضای دفتری کرد، ثبت یک برگ سند توی محضر هزینه اش 11 هزار تومن هست. این طور مواقع قرارداد ببندید و امضای دفتری از طرف بگیرید تا سرتون کلاه نره...

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
ببین آخه قاضی و دادگاه که PM را به رسمیت نمیشناسه شما باید توی این طور مواقع یا بر اساس اعتماد متقابل کار کنید یا اینکه ازش تضمین بگیرید، بعید می دونم با این اگر خودش نخواد پولتون رو بده بتونید ازش بگیرید... (متاسفانه فضای وب خیلی خراب شده)
یعنی دومیلیون دود شد رفت هوا؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
انجمن اره که مال ایران امیر خودمانه. ولی این انجمن نویسنده برایش می خواست. که به نظرم با ماکروسافت به توافق رسید
و داد به اون. و اونم چون گروه نویسندگی داره و حتما شما هم جزو اون گروه بودی. داده به شما برایش نویسندگی بکنی. درسته
خوب دیگه تا این جا که مشکلی نیست .

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
انجمن اره که مال ایران امیر خودمانه. ولی این انجمن نویسنده برایش می خواست. که به نظرم با ماکروسافت به توافق رسید
و داد به اون. و اونم چون گروه نویسندگی داره و حتما شما هم جزو اون گروه بودی. داده به شما برایش نویسندگی بکنی. درسته
خوب دیگه تا این جا که مشکلی نیست .
اره ولی من جز گروهش نبودم و تازه بهش گفتم اونم بهم اینو پیشنهاد داد

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان، خیلی کارها را میشه امضای دفتری کرد، ثبت یک برگ سند توی محضر هزینه اش 11 هزار تومن هست. این طور مواقع قرارداد ببندید و امضای دفتری از طرف بگیرید تا سرتون کلاه نره...
گول امتیازاش رو خوردم :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اره ولی من جز گروهش نبودم و تازه بهش گفتم اونم بهم اینو پیشنهاد داد
راستی اخر تایپک شکایت را ندادی.
بده ببینم . بعدم باید ماکروسافت بیایید و دو طرفه حرف هایتان را بزنید.
یک طرف که نمی شود به قاضی رفت و قضاوت کرد .

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
راستی اخر تایپک شکایت را ندادی.
بده ببینم . بعدم باید ماکروسافت بیایید و دو طرفه حرف هایتان را بزنید.
یک طرف که نمی شود به قاضی رفت و قضاوت کرد .
اوکی من منتظرمایکروسافت هم میمونم;)
درحال جمع و جور کردن اسکرین شات ها هستیم:D

بالا