حمید رضا جون من طرفداری نمی کنم. و چیزی هم بهم نمی رسه که بخواهم طرفداری بکنم.@aliffvfhfhk چرا طرفداری میکنی؟ تاپیک شکایت رو ببین همه چیز واضحه.
خودشون این قیمت رو پیشنهاد دادن یعنی بالا نیست.حمید رضا جون من طرفداری نمی کنم. و چیزی هم بهم نمی رسه که بخواهم طرفداری بکنم.
کلا حرفم چیز دیگریست. برای پست دادن این مبلغ کمی شاید بالا باشد همین.
تایپک از 50 الی 70 هست تا 90 الی 100 .
فقط همین. بعدم بنده گفتم بذارید ایشون بیایید شاید حرفی داشته باشد.
ولی اینکه ایشون فعالیت انجام داده است. و باید پول بهشون واریز بشه. شکی در ان نیست. حالا مسئله بر سر مبلغ و همچنین پست و تایپک هست.
همین . وگرنه بنده اصلا طرفداری از هیچ کس نمی کنم.
شما هم خوب نیست بگویید طرفداری
چند ترابایت هارددوستان برای سایت دانلود گرفتن سرور اختصاصی از چه دیتا ستنری رو توصیه میکنید؟
ماه همینو گفتیم ولی قبول نکرد گفت عضو گیری تا امشب تموم میشه و یکی دیگه جاتون میاریم ماهم خب لنگ پول وبیکارهم بودیمولی همه ی این ها را گفتید. ولی یک نویسنده ی حرفه ای نباید بگذارد این قدر مبلغ بشود. یا همان اول توافق می کند.
که هر چه قدر پست شد بگیرد . و این مشکلات پیش نیایید.
مثلا 15000 هزار پست می شود 1.500 تومان. خوب پول کمی نیست.
قانون نویسندگی برای بار اول به 5 الی 10 تومان رسید واریز بگید بکنند و از دفعه های بعدی هر هفته یک بار
ایشون گفتن تعقییر عنوان تاپیک و تو هیچ کدوم از پست ها لینکی از منبع نباشه یه عکس
حالا ایشون گفتن پستی صد تومان باید بیان پولوبدن چون سه نفر بخاطر این هرفشون یه ماه کارکردن
دیگه ایشون حتما نقشه ای توسرشون بودهو برنامه ریزی کردن که گفتن روزی بالا پونصد پست بزنیمفکر نمیکنم پستی صد تومن قیمت بالایی باشه ولی آیا کپی مطالب دیگران بدون ذکر منبع درست و اخلاقی هست؟ من در انجمن خودم با اینکه 6 ماه از راه اندازیش گذشته هنوز تعداد کل پستهای انجمن به 200 عدد نرسیده ولی بازدیدهام در همین خرداد گذشته به روزی 3200 هم رسید مطالب را یا خودم تالیف کردم ویا با اجازه و ذکر منبع و اسم نویسنده گذاشتم. واقعا این چه شیوه انجمن داری هست که طرف از دیگران میخواد روزی چندهزار پست براش کپی کنن؟ برای من جای سوال هست اصلا این روش درست و عاقلانه هست؟ یعنی یک ماه میشه ره 10 ساله را رفت؟
ببینید اصلاً این کار رو ربات مگه نمیتونه انجام بده؟فکر نمیکنم پستی صد تومن قیمت بالایی باشه ولی آیا کپی مطالب دیگران بدون ذکر منبع درست و اخلاقی هست؟ من در انجمن خودم با اینکه 6 ماه از راه اندازیش گذشته هنوز تعداد کل پستهای انجمن به 200 عدد نرسیده ولی بازدیدهام در همین خرداد گذشته به روزی 3200 هم رسید مطالب را یا خودم تالیف کردم ویا با اجازه و ذکر منبع و اسم نویسنده گذاشتم. واقعا این چه شیوه انجمن داری هست که طرف از دیگران میخواد روزی چندهزار پست براش کپی کنن؟ برای من جای سوال هست اصلا این روش درست و عاقلانه هست؟ یعنی یک ماهه میشه ره 10 ساله را رفت؟
افشین جان این دوست عزیز این را نوشت. که دوستان دیگر بدانند. خیلی گیر هم نده بهش.بحث هاي شخصي و مشكلاتتونو تو پخ ادامه بديد. ٥ صفحه الكي رفتيد جلو
بحث هاي شخصي و مشكلاتتونو تو پخ ادامه بديد. ٥ صفحه الكي رفتيد جلو
سلام دوست عزیز ، اول تشکر از شما که نظرتون رو گفتیدببینید اصلاً این کار رو ربات مگه نمیتونه انجام بده؟
من که فکر نمیکنم منظورشون پست بوده باشه و تایپیک شاید... چون هزینه اش اصلاً و ابداً به صرفه نیست..
@babak2127
http://www.hetzner.de/
هتزنر خوبه...
سرور رم 16 گیگ هارد 6 ترابایتش حدود 200 هزار تومان هست.
دقبقا خوبه این مسائل مطرح بشه و باعث آگاهی دیگران بشه الان این بنده خداها کلی زحمت کشیدن ولی فعلا سرشون مونده بی کلاهافشین جان این دوست عزیز این را نوشت. که دوستان دیگر بدانند. خیلی گیر هم نده بهش.
بازم ازت تشکر می کنم
اگه میشد آدرس لینک کوتاه رو خودت بتونی بزاری خوب میشه ... قسمت عضویت هم بزاری خوبه که تو اون تعداد بازدید از لینک های کوتاه شده و ... مشخص باشه ...
هارد حداقل 2 تراچند ترابایت هارد
چه میزان رم؟