• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
اومده بودم یه تاپیک بدم شرکت کنیم توش تاپیک جالبی بود بعد دیدم وضع خرابه آخ آخ آخ آخ

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
@aliffvfhfhk چرا طرفداری میکنی؟ تاپیک شکایت رو ببین همه چیز واضحه.
حمید رضا جون من طرفداری نمی کنم. و چیزی هم بهم نمی رسه که بخواهم طرفداری بکنم.
کلا حرفم چیز دیگریست. برای پست دادن این مبلغ کمی شاید بالا باشد همین.
تایپک از 50 الی 70 هست تا 90 الی 100 .
فقط همین. بعدم بنده گفتم بذارید ایشون بیایید شاید حرفی داشته باشد.
ولی اینکه ایشون فعالیت انجام داده است. و باید پول بهشون واریز بشه. شکی در ان نیست. حالا مسئله بر سر مبلغ و همچنین پست و تایپک هست.
همین . وگرنه بنده اصلا طرفداری از هیچ کس نمی کنم.
شما هم خوب نیست بگویید طرفداری

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
حمید رضا جون من طرفداری نمی کنم. و چیزی هم بهم نمی رسه که بخواهم طرفداری بکنم.
کلا حرفم چیز دیگریست. برای پست دادن این مبلغ کمی شاید بالا باشد همین.
تایپک از 50 الی 70 هست تا 90 الی 100 .
فقط همین. بعدم بنده گفتم بذارید ایشون بیایید شاید حرفی داشته باشد.
ولی اینکه ایشون فعالیت انجام داده است. و باید پول بهشون واریز بشه. شکی در ان نیست. حالا مسئله بر سر مبلغ و همچنین پست و تایپک هست.
همین . وگرنه بنده اصلا طرفداری از هیچ کس نمی کنم.
شما هم خوب نیست بگویید طرفداری
خودشون این قیمت رو پیشنهاد دادن یعنی بالا نیست.
اوکی.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ولی همه ی این ها را گفتید. ولی یک نویسنده ی حرفه ای نباید بگذارد این قدر مبلغ بشود. یا همان اول توافق می کند.
که هر چه قدر پست شد بگیرد . و این مشکلات پیش نیایید.
مثلا 15000 هزار پست می شود 1.500 تومان. خوب پول کمی نیست.
قانون نویسندگی برای بار اول به 5 الی 10 تومان رسید واریز بگید بکنند و از دفعه های بعدی هر هفته یک بار

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
ولی همه ی این ها را گفتید. ولی یک نویسنده ی حرفه ای نباید بگذارد این قدر مبلغ بشود. یا همان اول توافق می کند.
که هر چه قدر پست شد بگیرد . و این مشکلات پیش نیایید.
مثلا 15000 هزار پست می شود 1.500 تومان. خوب پول کمی نیست.
قانون نویسندگی برای بار اول به 5 الی 10 تومان رسید واریز بگید بکنند و از دفعه های بعدی هر هفته یک بار
ماه همینو گفتیم ولی قبول نکرد گفت عضو گیری تا امشب تموم میشه و یکی دیگه جاتون میاریم ماهم خب لنگ پول وبیکارهم بودیم
امتیاز بازارچش هم خوب بود اصلا فکرشو هم نمیکردیم که بیاد یه همچین کاری بکنه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
ایشون گفتن تعقییر عنوان تاپیک و تو هیچ کدوم از پست ها لینکی از منبع نباشه یه عکس
حالا ایشون گفتن پستی صد تومان باید بیان پولوبدن چون سه نفر بخاطر این هرفشون یه ماه کارکردن

فکر نمیکنم پستی صد تومن قیمت بالایی باشه ولی آیا کپی مطالب دیگران بدون ذکر منبع درست و اخلاقی هست؟ من در انجمن خودم با اینکه 6 ماه از راه اندازیش گذشته هنوز تعداد کل پستهای انجمن به 200 عدد نرسیده ولی بازدیدهام در همین خرداد گذشته به روزی 3200 هم رسید مطالب را یا خودم تالیف کردم ویا با اجازه و ذکر منبع و اسم نویسنده گذاشتم. واقعا این چه شیوه انجمن داری هست که طرف از دیگران میخواد روزی چندهزار پست براش کپی کنن؟ برای من جای سوال هست اصلا این روش درست و عاقلانه هست؟ یعنی یک ماهه میشه ره 10 ساله را رفت؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
فکر نمیکنم پستی صد تومن قیمت بالایی باشه ولی آیا کپی مطالب دیگران بدون ذکر منبع درست و اخلاقی هست؟ من در انجمن خودم با اینکه 6 ماه از راه اندازیش گذشته هنوز تعداد کل پستهای انجمن به 200 عدد نرسیده ولی بازدیدهام در همین خرداد گذشته به روزی 3200 هم رسید مطالب را یا خودم تالیف کردم ویا با اجازه و ذکر منبع و اسم نویسنده گذاشتم. واقعا این چه شیوه انجمن داری هست که طرف از دیگران میخواد روزی چندهزار پست براش کپی کنن؟ برای من جای سوال هست اصلا این روش درست و عاقلانه هست؟ یعنی یک ماه میشه ره 10 ساله را رفت؟
دیگه ایشون حتما نقشه ای توسرشون بودهو برنامه ریزی کردن که گفتن روزی بالا پونصد پست بزنیم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
پس بذار یک چیزی را بگم چون این جمله را گفتی.
نویسنده چند نوع داریم. یکی گیر پوله هر جور شده می خواهد پروژه را بگیره و با هر قیمتی . که این هم داره به خودش ضرر می رسونه و هم به نویسنده های دیگر . چرا چون قیمت را می اورد پایین. و رئیس سایت های دیگر هم بخواهند نویسنده بگیرند
می گویند ما با این قیمت کار داده بودیم و انجام داد. راه نمی برد طرف یا ارزش کار خود را نمی داند
یا گیر پول هست و یا حرفه ای نیست.
الان این کار شما نشان دهنده ی حرفه ای نبودن شما است. اصلا گیر پول. خیلی ها گیر پول شاید باشند . ولی باید
ارزش کار خودتان را بدانید. و نباید هر چیزی که رئیس سایت گفت انجام بدهید. خود بنده در این چند ماه گذشته شاید بالغ بر
10 الی 12 تا پروژه نویسندگی را رد کردم چرا فقط و فقط به علت مبلغ. در صورتی که اگر همه را با هم جمع می کردی
می شد یک مبلغ خوب و بالا ولی می دانستم ارزش ندارد
مثلا طرف ازم مطلبی می خواهد که ارزشش 700 هست ولی می خواهد 250 بدهد. نباید که بنده هم کار خودم را خراب بکنم
و هم کار نویسنده های دیگر را .
کلا در این زمینه وقتی می خواهید پروژه بگیرید . اول اخلاق حرفه ای . بعد پول را در نظر بگیرید.
در اخرم این به شما کلا ربط ندارد . به هر نویسنده ی هست. امیدوارم از خواندن این متن هم شما و هم دوستان دیگر درس بگیرند
با تشکر از همه بابت خواندن این متن

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
فکر نمیکنم پستی صد تومن قیمت بالایی باشه ولی آیا کپی مطالب دیگران بدون ذکر منبع درست و اخلاقی هست؟ من در انجمن خودم با اینکه 6 ماه از راه اندازیش گذشته هنوز تعداد کل پستهای انجمن به 200 عدد نرسیده ولی بازدیدهام در همین خرداد گذشته به روزی 3200 هم رسید مطالب را یا خودم تالیف کردم ویا با اجازه و ذکر منبع و اسم نویسنده گذاشتم. واقعا این چه شیوه انجمن داری هست که طرف از دیگران میخواد روزی چندهزار پست براش کپی کنن؟ برای من جای سوال هست اصلا این روش درست و عاقلانه هست؟ یعنی یک ماهه میشه ره 10 ساله را رفت؟
ببینید اصلاً این کار رو ربات مگه نمیتونه انجام بده؟
من که فکر نمیکنم منظورشون پست بوده باشه و تایپیک شاید... چون هزینه اش اصلاً و ابداً به صرفه نیست..

@babak2127
http://www.hetzner.de/
هتزنر خوبه...
سرور رم 16 گیگ هارد 6 ترابایتش حدود 200 هزار تومان هست.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بحث هاي شخصي و مشكلاتتونو تو پخ ادامه بديد. ٥ صفحه الكي رفتيد جلو
افشین جان این دوست عزیز این را نوشت. که دوستان دیگر بدانند. خیلی گیر هم نده بهش.
بازم ازت تشکر می کنم

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
بحث هاي شخصي و مشكلاتتونو تو پخ ادامه بديد. ٥ صفحه الكي رفتيد جلو

احسنت...
پ.ن: خودش تایپیک داره....

............................................................

دوستان چه خبر از سیستم های همکاری در فروش؟

zirmizi

Registered User
لایک‌ها
34
ببینید اصلاً این کار رو ربات مگه نمیتونه انجام بده؟
من که فکر نمیکنم منظورشون پست بوده باشه و تایپیک شاید... چون هزینه اش اصلاً و ابداً به صرفه نیست..

@babak2127
http://www.hetzner.de/
هتزنر خوبه...
سرور رم 16 گیگ هارد 6 ترابایتش حدود 200 هزار تومان هست.
سلام دوست عزیز ، اول تشکر از شما که نظرتون رو گفتید
ولی یک ربات نمیتواند متن ها را سئودار لینک هارا بردارد و گونه ای مطالب را ویرایش کند که سایت در لیست سیاه گوگل قرار نگیرد
درضمن دوست عزیز مطالب و پست های ما کمتر از 20 خط نبوده اما خود جناب مایکروسافت مطالبشون که به صورت پست بوده
کمتر از 5 خط هست و در هر تایپک اومدن بالایه 4 هزار پاسخ فرستادن
و شما اگر تایپک شکایت رو بخونید متوجه میشید که ایشون اسمی از تایپک نیاوردن گفتن پست بذارید و قیمتش رو مشخص کردن.
درضمن فقط ما نیستیم که از ایشون شکایت داریم چند نفر دیگه هستن که به علت پاسخ ندان مایکروسافت
و پرداخت نشدن طلبشون توسط مدیر وردسا شاکی هستن

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
افشین جان این دوست عزیز این را نوشت. که دوستان دیگر بدانند. خیلی گیر هم نده بهش.
بازم ازت تشکر می کنم
دقبقا خوبه این مسائل مطرح بشه و باعث آگاهی دیگران بشه الان این بنده خداها کلی زحمت کشیدن ولی فعلا سرشون مونده بی کلاه

واقعا بسوزه پدر این بیکاری! خداییش اگه دستم میرسید مشکلات همه جوونا را حل میکردم ولی دستم نمیرسه و خودم هزار تا مشکل دارم:general208:

اونایی که پول دارن و یا به پول میرسن زودی همنوع هاشون رو فراموش میکنن. طرف اگه به جای BMW سوار شدن بره با پولش یه شرکت بزنه و چهارتا جوون بیکار برن سرکار و به سر و سامون برسن هم دنیا را داره هم آخرتش رو...

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان نظری چیزی دارید ؟
http://axq.ir/
از این مختصر تر و آسون تر و سریعتر نمیشد :دی
اگه میشد آدرس لینک کوتاه رو خودت بتونی بزاری خوب میشه ... قسمت عضویت هم بزاری خوبه که تو اون تعداد بازدید از لینک های کوتاه شده و ... مشخص باشه ...

Last edited:

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
چند ترابایت هارد
چه میزان رم؟
هارد حداقل 2 ترا
رم هم خب هرچه بیشتر بهتر! حداقل 16
ولی اول از همه این مورد خیلی مهمه که وارز باشه و برای گذاشتن برنامه های کرک شده به مشکل برنخوره

بالا