afshin313
Registered User
ادامه بحث ها در تاپيك مربوطه :|من به شما اعتماد کردم و اومدم اون نویسنده رو معرفی کردم:general312:
الان اومده یخه منو گرفته پولو بده
@iranamir
@Microsoft Corporation
باید پاسخگو باشید :general211:
ادامه بحث ها در تاپيك مربوطه :|من به شما اعتماد کردم و اومدم اون نویسنده رو معرفی کردم:general312:
الان اومده یخه منو گرفته پولو بده
@iranamir
@Microsoft Corporation
باید پاسخگو باشید :general211:
ویرایش شدادامه بحث ها در تاپيك مربوطه :|
فک کنم پنالتی شدید :|
اره پنالتي شدي همشهري :|
یادم نمیاد دومینی نیاز داشته باشم دوست عزیز ...داداش شما دامنه com مورد نظرت رو پیدا نکردی هنوز ؟
ضروری که نیست ولی توصیه میشه ... مطالبی که بر خلاف قوانین هست رو میگن پاک کنید و یک ضرب هم فیلتر نمیکننآیا ثبت در سایت ساماندهی ضروری هست؟ توصیه می کنید؟
آیا نیازی به گرفتن سوپیشینه و مراحل اداری زیاد داره یا اینکه یک روزه میشه انجام داد و دردسر نداره؟ دقیقا چه مدارکی میخواد؟ اسکن چه مدارکی؟
سایت آموزشی هست...
تشکر. اگه این طوری هست که همین امروز انجامش میدم حداقل خوبیش اینه که سرضرب فیلتر نمیکننضروری که نیست ولی توصیه میشه ... مطالبی که بر خلاف قوانین هست رو میگن پاک کنید و یک ضرب هم فیلتر نمیکنن
پیشنهاد من اینه حتما ساتتون رو ثبت کنید ...
نیاز به گرفتن هیچ چیز مدرک خاص و ... هم نیست میرید تو سایت ثبت نام میکنید ادرس رو میزنید بعد هم سایت رو ثبت میکنید ...
1- نه. با کپی رایت کاری ندارنتشکر. اگه این طوری هست که همین امروز انجامش میدم حداقل خوبیش اینه که سرضرب فیلتر نمیکنن
دوتا سوال دیگه:
به کپی رایت خیلی گیر میدن؟ البته من تا حد امکان رعایت کردم ولی میخوام ببینم چه قدر مهمه؟
بعد از فرستادن ایمیل تذکر چند روز مهلت اصلاح و حذف مطلب را میدن؟
فک کنم پنالتی شدید :|
https://robot.your-server.de/order/market/هارد حداقل 2 ترا
رم هم خب هرچه بیشتر بهتر! حداقل 16
ولی اول از همه این مورد خیلی مهمه که وارز باشه و برای گذاشتن برنامه های کرک شده به مشکل برنخوره
خیر اصلاً هیچی نمیخواد تنها باید ایمیل سایتتون در دسترس باشه..آیا ثبت در سایت ساماندهی ضروری هست؟ توصیه می کنید؟
آیا نیازی به گرفتن سوپیشینه و مراحل اداری زیاد داره یا اینکه یک روزه میشه انجام داد و دردسر نداره؟ دقیقا چه مدارکی میخواد؟ اسکن چه مدارکی؟
سایت آموزشی هست...
تشکر. اگه این طوری هست که همین امروز انجامش میدم حداقل خوبیش اینه که سرضرب فیلتر نمیکنن
دوتا سوال دیگه:
به کپی رایت خیلی گیر میدن؟ البته من تا حد امکان رعایت کردم ولی میخوام ببینم چه قدر مهمه؟
بعد از فرستادن ایمیل تذکر چند روز مهلت اصلاح و حذف مطلب را میدن؟
خیر اصلاً هیچی نمیخواد تنها باید ایمیل سایتتون در دسترس باشه..
یه ایمیل میفرسته و در عرض چند دقیقه کارش تمام هست!
مگه فیلترینگ معنی کپی رایت رو میدونه؟
یکی از مشتریانمون یه نرم افزاری داره.. به در و دیوار زد که فلانی کپی منو داره تو سایتش با قیمت دو برابر تازه میفروشه..
هیچ کاری نکردند براش...
آدرس جدیدشون ... http://elikades.ir/بعضی وقتها هم فکر کنم سایتها الکی یا اشتباهی قیلتر میشن. سایت thebanner.ir را جدیدا رفتم بنر سفارش بدم دیدم فیلتر شده! آخه چرا یک سایت طراحی گرافیک باید فیلتر بشه؟