• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یکی به این میزبان فای بی پدر و مادر بگه اینقدر اس ام اس و ایمیل اسپم نفرستن.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
ایمیل/شماره رو بلاک کن خب
با شماره جدید میفرسته. گوشی ساده دارم
-
این هاستینگ میزبان فا با ریپورتاژ اومده بالا و خدمات خیلی بی کیفیتی دارند و خیلی غیر حرفه ای عمل میکنن
نمونش هم همین پیامک های اسپم:

نوشته فلانی طی ساعات آتی یک اطلاع رسانی مهم در خصوص سرویس شما در میزبان فا در پیج اینستاگرام منتشر خواهد شد.

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
با شماره جدید میفرسته. گوشی ساده دارم
-
این هاستینگ میزبان فا با ریپورتاژ اومده بالا و خدمات خیلی بی کیفیتی دارند و خیلی غیر حرفه ای عمل میکنن
نمونش هم همین پیامک های اسپم:

نوشته فلانی طی ساعات آتی یک اطلاع رسانی مهم در خصوص سرویس شما در میزبان فا در پیج اینستاگرام منتشر خواهد شد.
شدیدا رو مخن
من تا حالا سرویسی نداشتم ازشون ولی این پیام برام اومده :(

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این یه دیتاست تقریبا کامل از فحش های فارسیه که امروز تو گیت هاب پیداش کردم :))
شاید خنده دار بنظر بیاد ولی خب تو بعضی پروژه ها برای سانسور کردن لازم میشه.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یکی افتاده بود به جونمون فحش میداد.
آخرش اومدم تک تک فحش هارو توی لیست فیلتر کامنت ها وارد کردم

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299

ترک فارس لر ؟
فحش هستند ؟

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بیشتر به نظر میاد برای جلوگیری از بحث های قومیتی هستش این کلمات
اگه بخاطر بحث قومیتی بود می تونست شکل دیگۀ این کلمات رو استفاده کنه که تو این بحث ها کاربرد دارن، مثلا تورک، کورد و...
این کارش کاملا اشتباهه. خیلی اصطلاحات مثل ترک سیگار یا ترک دیوار یا ترک موتور و ... رو بدون دلیل سانسور می کنه.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگه بخاطر بحث قومیتی بود می تونست شکل دیگۀ این کلمات رو استفاده کنه که تو این بحث ها کاربرد دارن، مثلا تورک، کورد و...
این کارش کاملا اشتباهه. خیلی اصطلاحات مثل ترک سیگار یا ترک دیوار یا ترک موتور و ... رو بدون دلیل سانسور می کنه.
مثلا 'کورد' رو خود کرد ها میگن درسته ؟ اگه یکی بخواد توهینی کنه از کرد استفاده میکنه به هر حال نسبی هست هر جور بخوای بنویسی ممکنه دیگه ای تحت تاثییر قرار بگیرن.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
کسی بخواد فحش بده به هزار و یک روش میتونه حرفشو بزنه
مثلا فارسی با حروف انگلیسی بنویسه
:eek: melate hashari

چطوری تصاویر و محتوای پ*ورن بلاک کنیم؟ دقیقا مثل b2n .ir
ریدایرکت به فایل عکس دیگه صفحه نداره کلمات رو بخونه تشخیص بده ، فایل یه عکس برهنه داخل ویکی پدیا وارد کوتاه کننده کنید لینکش رو چند ساعت بعد حذف میکنه
اونایی که چورن بلاک میکنن ناقص تشخیص میدن ولی اینجا قطعا میتونه پیداش میکنه!
با تست یک آپلود سنتر ایرانی و سه کوتاه کننده لینک ایرانی فقط کوتاه کننده لینک b2n .ir محتوا رو تشخیص داد و خودکار حذف کرد بقیه حذف نکردن ، این سایت رتبه پایینی نداره که بگیم دستی حذف میکنه ، با این حجم از کاربر حذف دستی غیر ممکن هست ، b2n برای دومین بار تست کردم و مطمئن شدم خودکار شناسایی و حذف میکنه
مدیر b2n توی این فروم هست؟ دقیقا داره چی کار میکنه؟ ما چه جوری این کار رو انجام بدیم؟

باورم نمیشه تلگرام با این عظمت رو دارن با حمایت مالی بالا نگه میدارن
فکر میکنی گوگل ، فیسبوک ، توییتر ، تلگرام و... با تبلیغات و حمایت مالی درآمد دارن؟
درآمد اصلی این ها از big data هست
ادامه بحث رو نمیگم میتونید درموردش سرچ کنید (ورود به حریم خصوصی...)

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ترک فارس لر ؟
فحش هستند ؟
آره برا خودمم جالب بود چرا اینارو گذاشته.
احتمالا میخواسته از بحث های قومیتی هم جلوگیری کنه
من خودمم کرد هستم نمیدونم چرا اینارو گذاشته ولی کرد رو نذاشته.
شاید چون زمانی پیش میومد تو ایران فرضا بخوان یکی رو مسخره کنن بهش بگن لر یا بهش بگن ترک ولی کرد نمیگفتن یعنی من نشنیدم
البته اینم بگم تو سالهای اخیر خیلی کمتر شده اینجور بحث ها.مثلا ما مدرسه که میرفتیم یادمه هرکی میخواست جوک تعریف کنه نسبتش میداد به یه لره یا یه ترکه ! تهاجم فرهنگیه قشنگ داشت کار خودشو میکرد؛از شمال غرب تا جنوب غرب کشور بشدت متعصب شده بودن رو قومیت خودشون چون ماجرا به جوک گفتن ختم نمیشد ولی توسط خود مردم جلوش گرفته شد. الان اصلا نیست اینجور بحث ها.

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
کسی اینجا گوگل ادسنس روی سایتش داره ؟
سایت با 1-2 هزار آی پی چقدر در میاره ؟

-درامد ادسنس برای زبان انگلیسی بسته به 2 عنصر بازدید کنندگان سایت و موضوع سایت میتونه کاملا متفاوت از هم باشه،بطور مثال هر بازدیدکنندگان سایت از کشورهای با اقتصادی قوی تر باشن ممکن هست از 1000 ای پی روزی بالای 20 دلار هم در بیاد یا بر عکس از کشورهای مثل هند و پاکستان باشه 5 دلار هم در نیاید،مخصوصا این ماه ها بدلیل کرونا درامد ادسنس و تبلیغات بصورت محسوس کاهش یافته.

-خود من بصورت ازمایشی یه سایت انگلیسی زبان تو حوزه تکنولوژی را انداختم که با 4-5 پست به بالای 100 ای پی در عرض کمتر از 2 ماه رسیدم،در بین از حدود 120 کشور دنیا هم بازدید کننده داشتم که عموما شاید بین 60-70 درصد از کشور های قوی اقتصادی مثل امریکا-کانادا-انگلیس-فرانسه-المان و .....بودند،که پس از بررسی های کامل دوباره قصد شروع مجدد رو دارم.

-بنظرم اگه اصولی رو وب انگلیسی کار شه با وجود رقابت زیاد از نظر سئو داخل گوگل میشه بازدید فراوانی هم بدست اورد،فقط برای درامد زایی از ادسنس رعایت اصول کپی رایت بسیار مهم هستش،یه نکته ایی دیگه ایی هم که وجود داره تو بررسی هایی که انجام دادم سرویس های کاملتر از ادسنس هم برای درامد زایی تو وب انگلیسی وجود داره که بدلیل بهینه کردن تبلیغات با استفاده از هوش مصنوعی در سایت درامد بیشتری هم داشته باشن اما اکثرشون از قوانین ادسنس برای تایید سایت پیروی میکنن مثل ezoic - mediavine ..... که این شبکه ها روش پرداختشون نسبت به ادسنس راحتر هستش با یه حساب پی پل یا پایونیر درامد رو نقد میکنن،

- پس نکته اصلی برای افزایش درامد از ادسنس یا سیستم های مشابه قوی تر الف)رعایت کپی رایت و تایید ادسنس ب) بهینه کردن سایت از نظر سئو و لینک سازی ج)داشتن بازدید تاپ برای افزایش درامد و در صورت داشتن بازدید کافی معمولا بالای 10 هزار ای پی ماهیانه استفاده از سرویس های افزایش درامد شریک گوگل

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
پ.ن: باورم نمیشه تلگرام با این عظمت رو دارن با حمایت مالی بالا نگه میدارن

هر امکانی بخوای به پشتیبانی تلگرام بگی توی آپدیت بعدیشون میزارن
900.gif

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
-درامد ادسنس برای زبان انگلیسی بسته به 2 عنصر بازدید کنندگان سایت و موضوع سایت میتونه کاملا متفاوت از هم باشه،بطور مثال هر بازدیدکنندگان سایت از کشورهای با اقتصادی قوی تر باشن ممکن هست از 1000 ای پی روزی بالای 20 دلار هم در بیاد یا بر عکس از کشورهای مثل هند و پاکستان باشه 5 دلار هم در نیاید،مخصوصا این ماه ها بدلیل کرونا درامد ادسنس و تبلیغات بصورت محسوس کاهش یافته.

-خود من بصورت ازمایشی یه سایت انگلیسی زبان تو حوزه تکنولوژی را انداختم که با 4-5 پست به بالای 100 ای پی در عرض کمتر از 2 ماه رسیدم،در بین از حدود 120 کشور دنیا هم بازدید کننده داشتم که عموما شاید بین 60-70 درصد از کشور های قوی اقتصادی مثل امریکا-کانادا-انگلیس-فرانسه-المان و .....بودند،که پس از بررسی های کامل دوباره قصد شروع مجدد رو دارم.

-بنظرم اگه اصولی رو وب انگلیسی کار شه با وجود رقابت زیاد از نظر سئو داخل گوگل میشه بازدید فراوانی هم بدست اورد،فقط برای درامد زایی از ادسنس رعایت اصول کپی رایت بسیار مهم هستش،یه نکته ایی دیگه ایی هم که وجود داره تو بررسی هایی که انجام دادم سرویس های کاملتر از ادسنس هم برای درامد زایی تو وب انگلیسی وجود داره که بدلیل بهینه کردن تبلیغات با استفاده از هوش مصنوعی در سایت درامد بیشتری هم داشته باشن اما اکثرشون از قوانین ادسنس برای تایید سایت پیروی میکنن مثل ezoic - mediavine ..... که این شبکه ها روش پرداختشون نسبت به ادسنس راحتر هستش با یه حساب پی پل یا پایونیر درامد رو نقد میکنن،

- پس نکته اصلی برای افزایش درامد از ادسنس یا سیستم های مشابه قوی تر الف)رعایت کپی رایت و تایید ادسنس ب) بهینه کردن سایت از نظر سئو و لینک سازی ج)داشتن بازدید تاپ برای افزایش درامد و در صورت داشتن بازدید کافی معمولا بالای 10 هزار ای پی ماهیانه استفاده از سرویس های افزایش درامد شریک گوگل
مقالات رو خودتون نوشتید؟زبان انگلیسیتون قویه؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
گوگل ، فیسبوک ، توییتر
اینایی که گفتی همشون تبلیغات یا سرویس های پولی خودشون رو دارن، تلگرام هیچ تبلیغاتی نداره بلاک چینش هم شکست خورده و تو این چند سال یک ریال هم درآمد نداشته این قضیه رو مشکوک میکنه.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
نظرتون در مورد سایت مدیر وب ؟

با این شخص آشنا هستین ؟
واقعا کارایی داره یا تبلیغات هست ؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اپلیکیشن نزدیکا هم رو به افول هست. تا همین چند ماه پیش توش کلی ادم بود.
الان که توجه میکنم رفته رفته کاربران بخش رادارش داره کمتر میشه.
البته محدودهاش فوق العاده زیاده برای خرید نسخه پولیش.
واسه همین کسی توش به نتیجه نمیرسه.
پروفایل های کارگران جنسی هم که تبلیغات با شماره میذاشتن رو مسدود کردن. واسه همین اکثر کاربرانش دیگه خدافظی کردن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
نظرتون در مورد سایت مدیر وب ؟

با این شخص آشنا هستین ؟
واقعا کارایی داره یا تبلیغات هست ؟
در این حد که اینطوری سئو شده
یعنی الان بهش لینک دادی و کمکش کردی بالا بیاد
کی به تو لینک میده؟!!

پروفایل های کارگران جنسی