Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
]چه زبانی؟کسی اینجا گوگل ادسنس روی سایتش داره ؟
سایت با 1-2 هزار آی پی چقدر در میاره ؟
به جزء فارسی البت
]چه زبانی؟کسی اینجا گوگل ادسنس روی سایتش داره ؟
انگلیسی]چه زبانی؟
به جزء فارسی البت
با شماره جدید میفرسته. گوشی ساده دارمایمیل/شماره رو بلاک کن خب
شدیدا رو مخنبا شماره جدید میفرسته. گوشی ساده دارم
-
این هاستینگ میزبان فا با ریپورتاژ اومده بالا و خدمات خیلی بی کیفیتی دارند و خیلی غیر حرفه ای عمل میکنن
نمونش هم همین پیامک های اسپم:
نوشته فلانی طی ساعات آتی یک اطلاع رسانی مهم در خصوص سرویس شما در میزبان فا در پیج اینستاگرام منتشر خواهد شد.
یکی افتاده بود به جونمون فحش میداد.این یه دیتاست تقریبا کامل از فحش های فارسیه که امروز تو گیت هاب پیداش کردم)
شاید خنده دار بنظر بیاد ولی خب تو بعضی پروژه ها برای سانسور کردن لازم میشه.![]()
Persian-Swear-Words/data.json at master · amirshnll/Persian-Swear-Words
Persian Swear Dataset - you can use in your production to filter unwanted content. دیتاست کلمات نامناسب و بد فارسی برای فیلتر کردن متن ها - amirshnll/Persian-Swear-Wordsgithub.com
این یه دیتاست تقریبا کامل از فحش های فارسیه که امروز تو گیت هاب پیداش کردم)
شاید خنده دار بنظر بیاد ولی خب تو بعضی پروژه ها برای سانسور کردن لازم میشه.![]()
Persian-Swear-Words/data.json at master · amirshnll/Persian-Swear-Words
Persian Swear Dataset - you can use in your production to filter unwanted content. دیتاست کلمات نامناسب و بد فارسی برای فیلتر کردن متن ها - amirshnll/Persian-Swear-Wordsgithub.com
بیشتر به نظر میاد برای جلوگیری از بحث های قومیتی هستش این کلماتترک فارس لر ؟
فحش هستند ؟
اگه بخاطر بحث قومیتی بود می تونست شکل دیگۀ این کلمات رو استفاده کنه که تو این بحث ها کاربرد دارن، مثلا تورک، کورد و...بیشتر به نظر میاد برای جلوگیری از بحث های قومیتی هستش این کلمات
مثلا 'کورد' رو خود کرد ها میگن درسته ؟ اگه یکی بخواد توهینی کنه از کرد استفاده میکنه به هر حال نسبی هست هر جور بخوای بنویسی ممکنه دیگه ای تحت تاثییر قرار بگیرن.اگه بخاطر بحث قومیتی بود می تونست شکل دیگۀ این کلمات رو استفاده کنه که تو این بحث ها کاربرد دارن، مثلا تورک، کورد و...
این کارش کاملا اشتباهه. خیلی اصطلاحات مثل ترک سیگار یا ترک دیوار یا ترک موتور و ... رو بدون دلیل سانسور می کنه.
با تست یک آپلود سنتر ایرانی و سه کوتاه کننده لینک ایرانی فقط کوتاه کننده لینک b2n .ir محتوا رو تشخیص داد و خودکار حذف کرد بقیه حذف نکردن ، این سایت رتبه پایینی نداره که بگیم دستی حذف میکنه ، با این حجم از کاربر حذف دستی غیر ممکن هست ، b2n برای دومین بار تست کردم و مطمئن شدم خودکار شناسایی و حذف میکنه
مدیر b2n توی این فروم هست؟ دقیقا داره چی کار میکنه؟ ما چه جوری این کار رو انجام بدیم؟
فکر میکنی گوگل ، فیسبوک ، توییتر ، تلگرام و... با تبلیغات و حمایت مالی درآمد دارن؟باورم نمیشه تلگرام با این عظمت رو دارن با حمایت مالی بالا نگه میدارن
آره برا خودمم جالب بود چرا اینارو گذاشته.ترک فارس لر ؟
فحش هستند ؟
کسی اینجا گوگل ادسنس روی سایتش داره ؟
پ.ن: باورم نمیشه تلگرام با این عظمت رو دارن با حمایت مالی بالا نگه میدارن
مقالات رو خودتون نوشتید؟زبان انگلیسیتون قویه؟-درامد ادسنس برای زبان انگلیسی بسته به 2 عنصر بازدید کنندگان سایت و موضوع سایت میتونه کاملا متفاوت از هم باشه،بطور مثال هر بازدیدکنندگان سایت از کشورهای با اقتصادی قوی تر باشن ممکن هست از 1000 ای پی روزی بالای 20 دلار هم در بیاد یا بر عکس از کشورهای مثل هند و پاکستان باشه 5 دلار هم در نیاید،مخصوصا این ماه ها بدلیل کرونا درامد ادسنس و تبلیغات بصورت محسوس کاهش یافته.
-خود من بصورت ازمایشی یه سایت انگلیسی زبان تو حوزه تکنولوژی را انداختم که با 4-5 پست به بالای 100 ای پی در عرض کمتر از 2 ماه رسیدم،در بین از حدود 120 کشور دنیا هم بازدید کننده داشتم که عموما شاید بین 60-70 درصد از کشور های قوی اقتصادی مثل امریکا-کانادا-انگلیس-فرانسه-المان و .....بودند،که پس از بررسی های کامل دوباره قصد شروع مجدد رو دارم.
-بنظرم اگه اصولی رو وب انگلیسی کار شه با وجود رقابت زیاد از نظر سئو داخل گوگل میشه بازدید فراوانی هم بدست اورد،فقط برای درامد زایی از ادسنس رعایت اصول کپی رایت بسیار مهم هستش،یه نکته ایی دیگه ایی هم که وجود داره تو بررسی هایی که انجام دادم سرویس های کاملتر از ادسنس هم برای درامد زایی تو وب انگلیسی وجود داره که بدلیل بهینه کردن تبلیغات با استفاده از هوش مصنوعی در سایت درامد بیشتری هم داشته باشن اما اکثرشون از قوانین ادسنس برای تایید سایت پیروی میکنن مثل ezoic - mediavine ..... که این شبکه ها روش پرداختشون نسبت به ادسنس راحتر هستش با یه حساب پی پل یا پایونیر درامد رو نقد میکنن،
- پس نکته اصلی برای افزایش درامد از ادسنس یا سیستم های مشابه قوی تر الف)رعایت کپی رایت و تایید ادسنس ب) بهینه کردن سایت از نظر سئو و لینک سازی ج)داشتن بازدید تاپ برای افزایش درامد و در صورت داشتن بازدید کافی معمولا بالای 10 هزار ای پی ماهیانه استفاده از سرویس های افزایش درامد شریک گوگل
اینایی که گفتی همشون تبلیغات یا سرویس های پولی خودشون رو دارن، تلگرام هیچ تبلیغاتی نداره بلاک چینش هم شکست خورده و تو این چند سال یک ریال هم درآمد نداشته این قضیه رو مشکوک میکنه.گوگل ، فیسبوک ، توییتر
در این حد که اینطوری سئو شدهنظرتون در مورد سایت مدیر وب ؟
![]()
دوره جادوی سئو پلاس
دوره جادو سئو پلاس بهترین و جامع ترین دوره آموزش سئو به زبان فارسی با بیش از 40 ساعت آموزش تخصصی برای کسب رتبه یک در گوگل.modireweb.com
با این شخص آشنا هستین ؟
واقعا کارایی داره یا تبلیغات هست ؟
همیشه دیر میرسمپروفایل های کارگران جنسی