behnood_merani
Registered User
- نوشتهها
- 174
- لایکها
- 205
چرا عنوان تاپیک بحث و گفتگو گذاشتین ولی هیچ بحثی در مورد وبمستری نمیکنید؟
البته یه گروه تلگرامی هم داریم با عنوان: کسب درآمد وبمستران.چرا عنوان تاپیک بحث و گفتگو گذاشتین ولی هیچ بحثی در مورد وبمستری نمیکنید؟
اگر میشه منو هم اضافه کنید البته نه برای جفتگیری برای کسب تجربهالبته یه گروه تلگرامی هم داریم با عنوان: کسب درآمد وبمستران.
اونجا در مورد جفتگیری وبمستران بحث میکنیم
اختیار دارینچرا عنوان تاپیک بحث و گفتگو گذاشتین ولی هیچ بحثی در مورد وبمستری نمیکنید؟
اره چون یه مدته دارم میخونم همه چی میگین به جز همین موضوع وبمستراختیار دارین
این تاپیک دوم هست
قبلی خیلی سنگین تر بود
چون وبمستری دیگه باقی نمونده دوره وبمستری اماتوری تموم شده الان همه گروه و تیم شدن . حالا بهنود که نه فرنود بودی گروهی که گفتن به دردت میخورد.چرا عنوان تاپیک بحث و گفتگو گذاشتین ولی هیچ بحثی در مورد وبمستری نمیکنید؟
اره منم الان درامدم ازسایتم پایاپای شده با هزینه سرور !چون وبمستری دیگه باقی نمونده دوره وبمستری اماتوری تموم شده الان همه گروه و تیم شدن . حالا بهنود که نه فرنود بودی گروهی که گفتن به دردت میخورد.
من چند سری از برتینا گرفتم گفتن فرق داره برای هر ارز قیمت کلیک ها و برای ایرانیا درهم بهترهدوستان برای گوگل ادز فرق داره با واحد دلار/لیر/درهم اکانت بگیریم؟
برای من با لیر شارژ کردندوستان برای گوگل ادز فرق داره با واحد دلار/لیر/درهم اکانت بگیریم؟
فرنود رو نمی شناسی؟ از صداقت و اخلاقش به نظر باید الان وب مستر شده باشه.یعنی مدیر گروه فرنوده؟ چرا خوب؟ همشون اسمشون فرنوده؟
اره منم الان درامدم ازسایتم پایاپای شده با هزینه سرور !
یعنی مدیر گروه فرنوده؟ چرا خوب؟ همشون اسمشون فرنوده؟
اینماد های دو ستاره شد تک ستاره...
بر برگشتن به دوستاره ۱۷۰۰ باید خرج کنید!![]()
سه ماه و خورده ای دیگه که نمیشه 1.1.1 , میشه 0.0.0 که نداریم !3 ماه و خورده ای دیگه
میتونید 1.1.1 رو هم ببینید![]()
آورینسه ماه و خورده ای دیگه که نمیشه 1.1.1 , میشه 0.0.0 که نداریم !
خوب پس منم اد کنید این پسره الان بزرگ شده؟ مدیرتونه؟