• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
با ربات هم این حجم رو نمیشه به راحتی مستقیم کرد من اگه جای شما بودم یه VPS ویندوز میخریدم و تلگرام رو نصب میکردم و دانلود ــــش میکردم اینجوری سرعت دانلود خیلی خیلی بالا میره و میتونید حداقل تو سرور دانلودش کنید .
وی پی اس ویندوز سرور خارج باید باشه حتما.
من سرور ایران دارم تلگرامش زیاد سرعت نمیده.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
چه ساده بودیم فکر میکردیم یک ماهه ی
میشه یه استارتاپ رو درست کرد و به موفقیت رسوند..

674c53ccdb47c442cc053a1821e48a61.gif

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
الانم سادگیه فکر کنی مسئله فقط زمانه
درسته..
بالاخره اینم یکی از تجربیات فضای حرفه یی بود..
حالا این غفلت برام شفاف شد.. بریم سراغ کشف غفلت ها و نقاط ضعف دیگه..

یه نکته دیگه..
سایتو که میرنی ..از همون روز اول با همون قالب خام و دیفالتش،مطلب زدن رو شروع باید بکنی.. بعد در کنارش بشینی دور قالب و سئو و بهبودی های دیگه ش..
اینطوری کلی زمان میخری..
و وقتی کارای قالب و سئو کلی جزییات دیگه تموم شد و تازه خواستی بیای سراغ مطلب،سایتت در جایگاه صفر نیست و افتاده روی دور و موتورش گرم گرم شده..
دوستان همکاری در فروش کار درست لوازم آرایشی سراغ دارید؟ که از همه سطح آشغالای چینی تا برند‌ داشته باشه
و مثل دیجیکالا پورسانتش خنده دار نباشه
50.gif
اگه بتونید با توجه به سایتتون و مخطبینش ،خودتون فروشگاه بزنید و جنس رو تهیه کنید بفروشید عالی میشه..

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دوستان ، اکانت مدیوم من رفته روی ساب دامنه ، چطوری از ساب دامنه خارجش کنم برگرده به حالت معمولی؟

####

دوستان همکاری در فروش کار درست لوازم آرایشی سراغ دارید؟ که از همه سطح آشغالای چینی تا برند‌ داشته باشه
و مثل دیجیکالا پورسانتش خنده دار نباشه
50.gif
همچین چیزی توی وب ایران وجود نداره باشه هم ارزش کار کردن نداره
حیف که تحریم هستیم...
حتی توی یه کشور دوهزاری مثل هند و پاکسان هم بودیم میشد از اینا راحت پول درآورد ولی اینجا نمیشه
یه روشی برای ارسال ترافیک پیدا کردم میخوام اونو رو یه همکاری در فروش خوب تست کنم
ارسال ترافیک منظورت چیه؟ ورودی گرفتن از سایت منظورته؟
محصولات مجازی
فایل ، پابلیک میشه روی کانال های تلگرام وجاهای مختلف
کپی رایت رو نمیشه نگه داشت حتی با قفل نرم افزاری

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
آرشیو سایت کامل پر شد الان میگن دیگه کسب درآمد از بازنشر نداریم
43.gif

55d.jpg

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
ابزاری میشناسید که دسته جمعی تعداد دامین رفر یا تعداد بکلینک ها رو نشون بده؟ سرچ میکنم bulk نهایتش تا 10 تا دونه لینک رو حساب میکنن! این که دیگه دسته جمعی نیشه همشون همینطورن فقط یکی بود تا 250 تا حساب میکرد الان ارور 502 میده

###

فیسبوک قدیمی قسمت فرند میشد فیلتر شهر و کشور گذاشت ، فیسبوک جدید اصلا فیلتر نداره همینطور رندوم پیدا میکنه!! برای شما فیلتر نداره یا من پیداش نکردم؟

Last edited:

ََA-brand

Registered User
لایک‌ها
258
ابزاری میشناسید که دسته جمعی تعداد دامین رفر یا تعداد بکلینک ها رو نشون بده؟ سرچ میکنم bulk نهایتش تا 10 تا دونه لینک رو حساب میکنن! این که دیگه دسته جمعی نیشه همشون همینطورن فقط یکی بود تا 250 تا حساب میکرد الان ارور 502 میده

سلام

دو روش بهت پیشنهاد میکنم

1.با سایت زیر میتونی تا 200 تا چک کنی
البته قبلش باید api بگیری از سایت moz که زیاد سخت نیست و به یک ثبت نام احتیاج داره

2.یه ترفند راحت و ساده اینه که در خود سایت moz ثبت نام کنی و لینک هات رو در بخش Link Tracking Lists وارد کنی
این امکان برای اینه که لیستی از آدرس ها وارد بشه و moz بررسی کنه که آدرس یا سایت مورد نظر شما از این سایت های داخل لیست بک لینک داره یا نه
میشه یه دامنه الکی وارد کرد و دامین آتوریتی و پیج آتوریتی سایت ها رو مشاهده کرد.
این روش پر سرعت ترین روش چک کردن آتوریتی هست و در هر بار میشه 500 سایت رو در عرض چند ثانیه چک کرد.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
با سایت زیر میتونی تا 200 تا چک کنی
اینجا یه دونه لینک هم بزنم ارور زیر میاد فقط با اکانت ماز کار میکنه
Your Moz API key has reached the monthly limit (25,000 rows) and will be reset next month.
Please enter another Moz Api key if you wish to continue.
با اینکه میخوام بدون ای پی آی همون 200 تا رو نشون بده بازم نمیاره
با ای پی آی زدم درست شد
داخل خود ماز ، این قسمتش رو منظورته؟
Link Source:
اینجا فقط اگه لینک از اون سایت داشته باشم نشون میده تا 10 تا دونه هم بیشتر نمیاره

ََA-brand

Registered User
لایک‌ها
258
اینجا یه دونه لینک هم بزنم ارور زیر میاد فقط با اکانت ماز کار میکنه
Your Moz API key has reached the monthly limit (25,000 rows) and will be reset next month.
Please enter another Moz Api key if you wish to continue.
با اینکه میخوام بدون ای پی آی همون 200 تا رو نشون بده بازم نمیاره
با ای پی آی زدم درست شد

این سایت خودش قبلا از api خودش استفاده میکرد ولی اونقدر انگار چک شده که خودشون بستن و باید api وارد بشه تا کار کنه

داخل خود ماز ، این قسمتش رو منظورته؟
Link Source:
اینجا فقط اگه لینک از اون سایت داشته باشم نشون میده تا 10 تا دونه هم بیشتر نمیاره

نه منظور این قسمت هست:
1.png
به این آدرس:

وارد این قسمت که شدی: سمت راست روی create new list کلیک کن

2.png
1. مربوط به نام لیست هست.هر چی خواستی میتونی وارد کنی
2.باید یک آدرس وارد کنی.مهم نیست اگر میخوای فقط آتوریتی های لیستت رو بررسی کنی.هر چی خواستی بزن
3.در این قسمت باید لیست ها رو وارد کنی و save رو بزنی. بعد از چند ثانیه آدرس ها همراه با آتوریتی ها رو نشون میده

Last edited:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
روش تست شده ای برای ذخیره دسته جمعی عکس های اینستاگرام سراغ دارین ؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
این پماد اعتماد الکترونیکی را فقط درست کردن برای گرفتن مالیات از وبمستر بیچاره ایرانی که یک قرون دو زار در میاره از وب، دلال جماعت و میلیاردرها را ول کردن میخوان از کسب و کارهای معمولی و خانگی ارزش افزوده بگیرن:D کسب و کاری که آخر سال 10 تومن براش نمی مونه!

حواستون باشه اگر درآمد کمی از نت دارین هرگز سمت پماد و چرب کننده نرید، ما که درآمدمون 2 ساله صفر شده و از نت و وب کشیدیم بیرون شما دوستان حواستون باشه.

کار بیرون آدم انجام بده هرطور هم که باشه شرف داره به کار نتی.... چیزی از نت درنمیاد واقعا:(

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
Property your site is not receiving hits.
این پیغام چیه توی google Analytics ?
چطور برطرفش کنم؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
سلام ببخشید یکی از دوستان یه دامنه رو به پنل nic.ir ما انتقال داده ولی هنوز به اسم خودشه و پرداخت کردیم ولی سایت داون شده

میتونه مشکل از این باشه یا نت افراز قاطی کرده؟ ممنون

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام ببخشید یکی از دوستان یه دامنه رو به پنل nic.ir ما انتقال داده ولی هنوز به اسم خودشه و پرداخت کردیم ولی سایت داون شده

میتونه مشکل از این باشه یا نت افراز قاطی کرده؟ ممنون
اگر انتقال کامل بشه، طبیعتا دیگه نباید به اسم صاحب قبلی باشه. از کجا هویز میگیرید؟ شاید کش شده
تنها زمانی که دامنه .ir بصورت کامل به شما منتقل بشه، dns ها ریست میشن و باید دوباره ست کنید تا سایت داون نشه
توی همه مراحل انتقال، ایمیل میاد و مشخص میکنن در چه مرحله ای هست و چه اقداماتی نیازه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
در قسمت تصویر شاخص وردپرس..
هر عکسی رو انتخاب میکنم به صورت مربعی میبره..
با اینکه توی تنظیمات>>> رسانه
قسمت برش تصاویر بند انگشتی غیر فعاله..
چکار کنم که تصویر رو نبره؟ هرچی سرچ کردم به چیز بدرد بخوری نرسیدم.. نوشتن برو تو فایل های قالبت.. اصلا ربطی به قالب نداره..

بالا