Ehsan_king99
Registered User
درباره سایتت بیشتر توضیح بده یا سایت مشابه بده ببینیمممنون از همگی،
اساتید با تجربه ، لطفا یه قالب سبک پیشنهاد بدید که صفحه ساز نداشته باشه و فروشگاهی هم نباشه ،
-سایت مد نظرم ، تعمیرات و خدمات هست
درباره سایتت بیشتر توضیح بده یا سایت مشابه بده ببینیمممنون از همگی،
اساتید با تجربه ، لطفا یه قالب سبک پیشنهاد بدید که صفحه ساز نداشته باشه و فروشگاهی هم نباشه ،
-سایت مد نظرم ، تعمیرات و خدمات هست
قالب باغبان رو هم که در راستچینه بررسی کن.بخرمش جناح رو ؟ قانونی ، از ژاکت و راستچین و..
یا بی خیال ، نال شده هم جواب میده ؟
اره شدهدامنه، منقضی نشده بوده که توسط ارائه دهنده دامنه، پارک بشه؟
کاربر سال 2015با سلام
مصدوم شدم و دور بودم!کاربر سال 2015
تعداد نوشته ها 2 تا !!
کلا سایت های شلوغ رو میپسندی تو در حالی که رابط کاربری خوبی داره این ویرگول و خوندن مطلب توش راحته که هدفشم همینه سادگی و کاراییالان سایت ویرگول رو با دقت نگاه کردم
بنده خداها خیلی روش زحمت کشیدن..
زیاد هم توی نتایج میاد و اسمش خیلی به چشممون خورده و کمی برندیگ درست کرده برای خودش!
ولی نگاه میکنم بخاطر ui و گرافیک مسخره هیچوقت از دید من یکی جدی گرفته نشد!
واقعا چقدر ظاهر یک سایت تاثیر داره!
مصدوم شدم و دور بودم!
نه.. بحث شلوغ یا خلوتی نیست...کلا سایت های شلوغ رو میپسندی تو در حالی که رابط کاربری خوبی داره این ویرگول و خوندن مطلب توش راحته که هدفشم همینه سادگی و کارایی
ویرگول تقلید سایت medium هست ، برای همین میخواست استایلش هم نسبتا شبیهش باشهولی نگاه میکنم بخاطر ui و گرافیک مسخره هیچوقت از دید من یکی جدی گرفته نشد!
پیچیدگی ظاهری باعث گیج کردن مخاطب میشه و تعداد مخاطبا رو پایین میاره.از نظر روانی هم برسی شده نگاه کردن به چیز هایی با اجزای زیاد به مغز انسان فشار میاره و باعث خستگیش میشه.الان سایت ویرگول رو با دقت نگاه کردم
بنده خداها خیلی روش زحمت کشیدن..
زیاد هم توی نتایج میاد و اسمش خیلی به چشممون خورده و کمی برندیگ درست کرده برای خودش!
ولی نگاه میکنم بخاطر ui و گرافیک مسخره هیچوقت از دید من یکی جدی گرفته نشد!
آره سوال منم هست..هر چی سایت های کاربر محور سادهتر بهتر
فقط موضوع اینه از کجا انقدر کاربر فعال میارن
تنظیمات بیت ریت و سرعت انکود رو تنظیم کنی با هند بریک هم میتونی با کارت گرافیک انکود کنی (بیت ریت حجمو مشخص میکنه ربطی به cpu و gpu نداره)دوستان من یه انکودر ویدیو h.265 میخوام که از gpu استفاده کنه handbreake دارم ولی از سی پی یو میکشه و 2 ساعت طول میکشه رو تنظیمات ویدیو هم وقتی رو گرافیک میذارمش حجمش نه تنها کم تر نمیشه دو برابر میشه یکی میخوام که حجمو کم کنه بدون افت کیفیت
اون حجم آپلود متن رو اگر میخواستن نویسنده بیارن باید 20 تا نویسنده بیارن که ماهی 200 میلیون باید حقوق بدنآره سوال منم هست..
اوایل فکر میکردم نویسنده دارن و با اسم و نشونی های مختلف مطلب انتشار میدن تا بازارگرمی کنن و بقیه همفکر کنن شلوغه و بیان..
ولی ظاهرا اینطور نیست..