ali998
Registered User
- نوشتهها
- 1,001
- لایکها
- 719
این فشاری که وردپرس میاره بیشتر به خاطر کد نویسی که کردن است...آخه جاوا اسکریپت خیلی سبک تره و به سرور فشار کمتری میاره..
این فشاری که وردپرس میاره بیشتر به خاطر کد نویسی که کردن است...آخه جاوا اسکریپت خیلی سبک تره و به سرور فشار کمتری میاره..
به زبان برنامه نویسی هم مربوطهاین فشاری که وردپرس میاره بیشتر به خاطر کد نویسی که کردن است...
به نظرم بحث اینا نیست.به زبان برنامه نویسی هم مربوطه
جاوا اسکریپت از کدنویسی async پشتیبانی میکنه و یسری کار هارو میشه موازی پردازش کرد که تایم ریسپانس رو کمتر میکنه
از طرفی جاوا اسکریپت نحوه پردازشش با php فرق میکنه. میشه یسری چیز های نسبتا ثابت مثل تنظیمات سایت رو یکبار خوند و توی حافظه نگه داشت تا مدام کوئری نزنه و کلی توی مصرف cpu صرفه جویی میشه
اصلا همچین گزینه ای به عنوان سایر محتوای برخط نداره
مشاهده پیوست 1311803
یه دونه گزینه عمومی هست که میرسه به خدمات مرده کشی و گورکنی
مشاهده پیوست 1311804
این همه سنگ اندازی جلوی کسب و کار ها عاقبتش میشه وضعیتی که الان دارن میبینن
همین چند روزتو همین چند روز یا کلا؟
دنبال قاتل بروسلی میگردی؟!!سلام
میخوام تعدادی ایمیل از یک سایت که به یک صنف مشخص ارتباط داره، جمع آوری کنم که بعدا بهشون یک ایمیل تبلیغاتی بفرستم. منتها به نظر میاد بخش زیادیشون ایمیل یاهو هست. به نظرتون این ایمیل های یاهو رو چک می کنند؟ ارزش جمع آوری داره؟
روش هایی هست سخت کنی کپی کتاب رو ولی غیر ممکن نمیشه کردش.....البته یسری روش هست اگر پیاده کنی کپیش بشدت سخت میشه.....مشتری میتونه پخش کنه همیشه راهی نداره
برای ثبت شرکت خودت و میذاری مدیر عامل دو نفر هم از اعضای خانواده رو میاری دیگه حله...سلام
دوستان برای راه اندازی دفتر کار تو حوزه دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت و ... پیشنهادتون چیه ؟
بخوام ثبت شرکت کنم حداقل 2-3 نفر باید باشن که بشه با مسئولیت محدود ثبت کرد
باید اصول شرکت داری بلد باشیسلام
دوستان برای راه اندازی دفتر کار تو حوزه دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت و ... پیشنهادتون چیه ؟
بخوام ثبت شرکت کنم حداقل 2-3 نفر باید باشن که بشه با مسئولیت محدود ثبت کرد
همشون مسئولیت محدودن، تعاونی و خاص و عام که نمیتونی بگیریمسئولیت محدود
از سئو محلی شروع کن، مثلا طراحی سایت کرج و... خواستی میارمت بالاطراحی سایت
تعدا رقبا فوق الاده زیاده! آمار یه کلمه شخمی که سرچ خور نیست رو درآوردم بالای صد نفر رقیب داشت!! ساده ترینش این بود سختش دیگه بدترهدیجیتال مارکتینگ
تجربه داری تو این کار؟؟طراحی سایت
جدی صفحه سفید آپلود کردی؟صفحه سفید میذاشتم
ثبت شرکت مهم نیستدیگه حله...
یه تجربه مشابه ذاشتم کلا چند خطش بود گفتم باید تشکر کنید ازم گفتن نه تازه با جمعی از انتشاراتی ها میخایم شکایت کنیماینو گفتی یه چیزی یادم اومد
یه مطلب داشتیم در مورد یه کتاب ، که یه بخششو فقط توضیح داده بودیم
انتشارات مستقیما ایمیل زد بهمون ( با ایمیل خود سایتشون ) گفت چون توضیح دادی درمورد یه بخش برات داریم پرونده میزنیم
پاک کن و اطلاع بده که پاکیدی
بعد ما اومده بودیم خوبی کنیم در حقشون و گفته بودیم که از فلان جا بخرین ادامشو بخونید...
کلا هیچی تو کتشون نمیره این جماعت، دنبال پرونده درست کردنن ( ماهم کل پست رو پاک کردیم از خیرش گذشتیم)
12-13 ساله کارم اینهباید اصول شرکت داری بلد باشی
قوانین حقوقی، اساسنامه، مجمع و...
همشون مسئولیت محدودن، تعاونی و خاص و عام که نمیتونی بگیری
از سئو محلی شروع کن، مثلا طراحی سایت کرج و... خواستی میارمت بالا
تعدا رقبا فوق الاده زیاده! آمار یه کلمه شخمی که سرچ خور نیست رو درآوردم بالای صد نفر رقیب داشت!! ساده ترینش این بود سختش دیگه بدتره
تجربه داری تو این کار؟؟
اونایی که طراحی ایت کار میکنن فکر نکن میشینن با المتور و قالب یه چیزی سرهم میکنن، بیشتر از 10 دقیقه هم وقت نمیزارن، همه طراحی ها از قبل آماده دارن. بخوای وقت کشی کنی هیچ فایده نداره
مسئله اینه میخوام اون دو نفر رو نیارمبرای ثبت شرکت خودت و میذاری مدیر عامل دو نفر هم از اعضای خانواده رو میاری دیگه حله...
مشتری میتونه پخش کنه همیشه راهی نداره
بازار کتاب خرابه،اسفناک
خود من سالانه 6 ,7 جلد کتاب میگرفتم الان شده 1 ,2 جلد
البته نباید مثل سایت هایی مثل فیدیبو قیمتگذاری کنید.نامرد نسخه الکترونیکیش از چاپی 80000تومنی 6 تومن ارزون تره.
و اینکه حقوق نویسنده ها رو باید رعایت کنید، الان خیلی سخت گیرن ممکن پرونده قضایی تشکیل بشه
دارم می گم مشتری نتونه تو اینترنت پخش کنه، یعنی دنبال کپی رایتمنگو که میخوای کپی کتاب ها رو بفروشی؟!
ظرف چند هفته انتشاراتی ها میان سراغت و به دادگاه میکشنونندت.
دوستان برای رفع فیلتر چطور اقدام کنم سایت internet.ir کلا داون شده ایندکس هاش هم رفته...
۰۲۱***