• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
بچه ها این سیتم برای کامپیوتر همه کاره چطوره؟
از دی جی سفارش دادم برای رفیقم میخواد کافی نت بزنه. به نظرتون خوبه؟ قیمتش خیلی بالا بود

https://s2.uupload.ir/files/jjjjjjk_kd4o.jpg

https://s2.uupload.ir/files/jjjjjjk_kd4o.jpg

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
بد نیست خوبه
دوست من دقیقا دو ساله همین کانفیگو برا کافی نت داره

ممنون رفیق برای توضیحاتت
حدود 20 تومن براش قیمت خورده. البته از این کامپیوترهای all in one هست. هنوز تحویل نداده دی جی. گفتم اگه خوب نیست کنسلش کنم

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
چون رنجی فیلترش میکنن. اگر جدید بسازی برای سایت 99% مشکل ندارن.. قدیمی ها اغلب بازور بالا میان.
پس اگر اینجوریه ارزش داره ببرم روش الان سایت میبینم با اشاره میپره بالا
البته ریسکم داره
این پی تی که فقط با قندشکن باز میشه

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
پس اگر اینجوریه ارزش داره ببرم روش الان سایت میبینم با اشاره میپره بالا
البته ریسکم داره
این پی تی که فقط با قندشکن باز میشه
ببر حالا 4 روز تست کن.. آماربگیر ببین چطوریاس.. اگر دیدی امارت کم شده برگردون رو همون قبلی.
پی تی هم هر از گاهی ریپ میزنه..زورکی بالا میاد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوستان سایتی هست برنامه نویس موبایل خوب گیرمون بیاد؟ (ترجیحا فریلنسر، چون این شرکتی ها تماس گرفتیم قیمتایی میدن که ....!)
بین سایتایی که آگهی زدیم (انجام میدم-پارسکدرز-کارلنسر- پونیشا)
پونیشا توشون بهتر بود، ولی خب یکی رو انتخاب کردیم که متاسفانه نصفه نیمه کار رو انجام داد و قسمت آخر کار مونده
اگه سایتی میشناسید لطفا معرفی کنید. ممنون

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تراست ولت دارم ولی تتر نداره
داره قطعا
تتر روی شبکه های مختلف ساپورت میشه که از لحاظ راحتی فروش و کمی کارمزد شبکه ترون از همه بهتره
آدرس ترونت میش همون آدرس تتر ترون. ولی اگر تو ولتت نمایش داده نمیشه باید کنتراکتش رو اضافه کنی سرچ بزنی آموزشش هست

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
ممنون رفیق برای توضیحاتت
حدود 20 تومن براش قیمت خورده. البته از این کامپیوترهای all in one هست. هنوز تحویل نداده دی جی. گفتم اگه خوب نیست کنسلش کنم
AIO رو نمیدونم
اما این دوستم اسمبل کرده بود و هارد SSD سامسونگ 250 گیگ بود
نسل cpu رو میبردی بالا که قطعا بهتر میشد چون الان نسل ۱۲ هستیم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
وردپرس و افزونه هاتون راحت آپدیت میشه ؟ از وقتی این مشکلات به وجود اومده اپدیت این موارد به مشکل خورده مخصوصا اگه هاستتون تو ایران باشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
وردپرس و افزونه هاتون راحت آپدیت میشه ؟ از وقتی این مشکلات به وجود اومده اپدیت این موارد به مشکل خورده مخصوصا اگه هاستتون تو ایران باشه
من همون قبل هم با هاست ایران افزونه ها و وردپرس آپدیت نمیشد و یا وقتی آپدیت میشد تایم اوت میداد
البته روی نت افراز و میهن وب هاست
هاست تخصصی منابع اختصاصی و لوکیشن خارج از کشور که گرفتم مشکلی حل شد

و البته اگه از نت افراز هستی بگو محدودیت آیپی ها خارج از کشورو برات باز کنه (حتی روی هاست های خارج از کشورش محدودیت داره بخاطر امنیت و البته گفته خودشون)

1674565301421.png

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من همون قبل هم با هاست ایران افزونه ها و وردپرس آپدیت نمیشد و یا وقتی آپدیت میشد تایم اوت میداد
البته روی نت افراز و میهن وب هاست
هاست تخصصی منابع اختصاصی و لوکیشن خارج از کشور که گرفتم مشکلی حل شد

و البته اگه از نت افراز هستی بگو محدودیت آیپی ها خارج از کشورو برات باز کنه (حتی روی هاست های خارج از کشورش محدودیت داره بخاطر امنیت و البته گفته خودشون)

مشاهده پیوست 1317438
سلام نه روی نت افراز نیستم ولی روی چنتا هاستینگ وضعیت همینه. هاست خارج که هیچ مشکلی نباید داشته باشه با این موارد. از داخل به خارج کیفیت دسترسی خیلی بد شده.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
چطوری میشه داخل پنل وردپرس به وب میل سایت دسترسی داشت؟ مثلا ایمیل [email protected] رو داخل پنل وردپرس باز کنم بجای داخل هاست. چون به هاست دسترسی ندارم
واقعیتش میخوام از akismet.com/signup کد ای پی آی برای کامنت های اسپم بگیرم ولی ثبت نام با ایمیل هست، ایمیل فیک نمیشه داد و آدرس دامنه هم میخواد
چون آدرس دامنه میخواد یعنی هر اکانت برای یک سایته یا میشه از اون کد ای پی آی برای همه سایت ها استفاده کرد؟ چون سایت مشتری زیاد میاد هست و نمیشه از همه ایمیل خود طرف رو گرفت و کد ورفای گرفت و طولش داد و نمیشه همه رو یک ایمیل یکسان یا ایمیل های خودم رو بدم چون یه دونه ای پی آی اگه نشه برای همه زد تعداد اکانت بالا نیازه

دوستان آنتی ویروس خوب چی پیشنهاد میدین ؟
کومودو
رایگانه دیگه دوشواری سریال و لایسنس نداری، سرعت رو کم نمیکنه

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
اختلال مجدد اینترنت در کشور

🔹برای دقایقی کلیه خطوط اینترنتی، هم ثابت و همراه قطع شد. هنوز دلیل این مساله اعلام نشده است. /تسنیم

+ الکی الکی به چخ میبرنمون :| :| :|

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
بنظرتون کی گوگل مثل یاهو و بقیه کله گنده ها میره کنار؟ با این طمعی که داره جلوی ایندکس ها رو گرفته تا ادسنس بخریم، اون کپچای گوهش رو دم به دقیقه میاره جلوم، یوتیوب باز کنم کپچا میاد جیمیل کپچا سرچ گوگل، کپچا... احمق نمیفهمه تو ایران فقط آیپی رنج پراکسی اینترنت دارن. یه زمانی یاهو خدا بود برای سرچ و ایمیل و... این آشغال هم باید بره کنار یا کمتر طمع کنه و اون کپچای عنش هم برداره. اگر شما هم مشکل کپچا دارید این سرچ انجین عالیه حتی از توی نتایج سرچش یوتیوب رو پخش میکنه بدون ورود به سایت یا نشون دادن کپچا. https://duckduckgo.com گوگل فقط بخاطر انحصار اومده بالا، نمونش زورکی مرورگر کروم رو گذاشته برای گوشی سرچ انجین پیشفرضش هم گوگل.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
بنظرتون کی گوگل مثل یاهو و بقیه کله گنده ها میره کنار؟ با این طمعی که داره جلوی ایندکس ها رو گرفته تا ادسنس بخریم، اون کپچای گوهش رو دم به دقیقه میاره جلوم، یوتیوب باز کنم کپچا میاد جیمیل کپچا سرچ گوگل، کپچا... احمق نمیفهمه تو ایران فقط آیپی رنج پراکسی اینترنت دارن. یه زمانی یاهو خدا بود برای سرچ و ایمیل و... این آشغال هم باید بره کنار یا کمتر طمع کنه و اون کپچای عنش هم برداره. اگر شما هم مشکل کپچا دارید این سرچ انجین عالیه حتی از توی نتایج سرچش یوتیوب رو پخش میکنه بدون ورود به سایت یا نشون دادن کپچا. https://duckduckgo.com گوگل فقط بخاطر انحصار اومده بالا، نمونش زورکی مرورگر کروم رو گذاشته برای گوشی سرچ انجین پیشفرضش هم گوگل.
بخاطر روشن و خاموش کردن مکرر قند شکنت هست فکنم.. برای من الکی کپچا نمیخواد..

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
وضعیت نت برای شما هم داغونه ؟ من چند روزی هست مثل اوایل شلوغی عصر به بعد فیلترشکن دیگه رسما تعطیل میشه !
دوستان با چی وصل میشن ؟ لطفا اگر موردی بود پ.خ کنید

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
وضعیت نت برای شما هم داغونه ؟ من چند روزی هست مثل اوایل شلوغی عصر به بعد فیلترشکن دیگه رسما تعطیل میشه !
دوستان با چی وصل میشن ؟ لطفا اگر موردی بود پ.خ کنید
در یک کلمه افتضاحه

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
کسی بوده که از اخرین اپدیت گوگل کاهش بازدید داشته باشه ؟!

بالا