پیشنهاد میشه زمپ رو تو روت درایو ویندوز (C) نصب کنید. شما اگه زمپ رو تو روت نصب کنید، دیگه اون اخطار رو نمیده.زمپ موقع نصب همچین اخطاری میده، برای چیه؟
پیشنهاد میشه زمپ رو تو روت درایو ویندوز (C) نصب کنید. شما اگه زمپ رو تو روت نصب کنید، دیگه اون اخطار رو نمیده.زمپ موقع نصب همچین اخطاری میده، برای چیه؟
داداش من برنامه نویس چرا باید بیام چیزی طراحی کنم که از کار بیکارم کنه؟با chat gpt تا چند ماه دیگه باید بیخیال طراحی وب سایت بشید !!
دانش اموز هاهم بیکار میشن ، خود کارفرما سایتش با چند دستور طراحی میکنه
مگه اونی که وردپرس رو ساخت برنامه نویس نبودداداش من برنامه نویس چرا باید بیام چیزی طراحی کنم که از کار بیکارم کنه؟
این chat gpt هم دو تا برنامه نویس نوشتن دیگه خیالت راحت هیچوقت همچین اتفاقی نمیافته
همه چیز امکانش هست و باید خودمون رو آماده کنیممگه اونی که وردپرس رو ساخت برنامه نویس نبود
طراحی سایت، حکم درشکه چی های قدیم رو داره. با پیشرفت تکنولوژی هیچ تضمینی به بقاش نیست
خب الان با وجود وردپرس چرا ملت سفارش طراحی سایت میدن؟مگه اونی که وردپرس رو ساخت برنامه نویس نبود
طراحی سایت، حکم درشکه چی های قدیم رو داره. با پیشرفت تکنولوژی هیچ تضمینی به بقاش نیست
عزیزم ضرری که وردپرس به برنامه نویسا زد رو بمب اتم به هیروشیما نزدخب الان با وجود وردپرس چرا ملت سفارش طراحی سایت میدن؟
وبهاستینگ تاک هنوز چند نفری فعالناقا سرور مجازی ایران با ترافیک بالا از کجا میشه خرید؟ هر کی یه قانونی گذاشته از جمله 1/10 یا فلان قدر متقارن و ...
آروان تا 2 ترابایت ماهیانه مجازهاقا سرور مجازی ایران با ترافیک بالا از کجا میشه خرید؟ هر کی یه قانونی گذاشته از جمله 1/10 یا فلان قدر متقارن و ...
داداش تا جایی که من شنیدم دوو اصلی بر شکسته شده رفته اینا امتیازش رو خریدن به اسمش تولید می کنن..دوستان کسی سایت رسمی و اصلی انگلیسی دوو رو می شناسه؟
بله منم تحقیقی که کردم در رکود جهانی دست گروهی از طبکارها اداره میشد، سالها پیش انتخاب سرویس یکبار اقدام به خرید کرد که بدلیل تحریم ها نشد.داداش تا جایی که من شنیدم دوو اصلی بر شکسته شده رفته اینا امتیازش رو خریدن به اسمش تولید می کنن..
سلام اینا فیلترینگ های مافیایی هست به احتمال زیاد بعضیا با نفوذشون سایت های رقیب رو اینطوری حذف میکنندسلام دوستان
چطور میشه سایتی که اینماد فعال داره و هیچ تخلف یا شکایتی از اینماد نداره و هیچ پیغامی هم در info ایمیل در رابطه با فیلترینگ نداره، فیلتر بشه ؟
سایت فروشگاهی یکی از دوستان که تمامی محصولاتش قانونیه و محصولات خانگی میفروشه بدون دلیل و هیچ اخطاری دیروز فیلتر شده
و الان برای رفع فیلتر باید به سایت internet.ir مراجعه کنه که این سایت کلا داون و غیر فعاله
شماره تلفن یا سایت یا محلی برای پیگیری فیلتر شدن این سایت هست ؟
اتفاقا به نظرم بهتر هم هستناین درگاه های پرداختی که واسط هستن..
معایبشون چیه؟