برگزیده های پرشین تولز

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ideaneshan

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2016
نوشته‌ها
624
لایک‌ها
1,288
محل سکونت
Tehran-Humburg
رابطه گوگل با آجاکس چطوریاس؟
من تو این CMS خیلی از آجاکس استفاده کردم.ارسال پست، تعریف محصول،جزئیات محصول،ارسال کامنت،صفحه بندی ها،گالری،پروفایل ها،لاگین و همه چیز با آجاکس لود میشه.
یکی از بچه ها تستش کرد گفت کاربر پسنده ولی سئوی ضعیفی داره بخاطر اجاکس.
خودمم جستجو کردم متناقض بود یکی می‌گفت اوکیه یکی می‌گفت مشکل داره.
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,552
لایک‌ها
10,862
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
یکی می‌گفت اوکیه یکی می‌گفت مشکل داره.
وقتی بحث پردازشِ بیشتر مطرح باشه
اینجا دیگه بحث پول مطرح میشه ، گوگل نمیاد خرج اضافه کنه ببینه شما چه محتوایی دارید
گوگل چیزی رو بهتر و سریعتر خزش میکنه که کمترین پردازش رو لازم داشته باشه
محتوا همون اول کار توی پیج سورس باشه مشکلی نداره ولی بخواد چند مرحله لود بشه ممکنه ایندکس نشه
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,338
لایک‌ها
11,190
محل سکونت
اهواز
وقتی بحث پردازشِ بیشتر مطرح باشه
اینجا دیگه بحث پول مطرح میشه ، گوگل نمیاد خرج اضافه کنه ببینه شما چه محتوایی دارید
گوگل چیزی رو بهتر و سریعتر خزش میکنه که کمترین پردازش رو لازم داشته باشه
محتوا همون اول کار توی پیج سورس باشه مشکلی نداره ولی بخواد چند مرحله لود بشه ممکنه ایندکس نشه
ربات گوگل از خروجی html صفحه رو برای خودش تو خزش هاش ایندکس میکنه میره..
صبر نمیکنه که کاربر بیاد دکمه فراخوانی بزنه و تا بعدش دوباره خزش کنه..
رباته قبلش اومده هرچی بوده خزش کرده و رفته..
رابطه گوگل با آجاکس چطوریاس؟
من تو این CMS خیلی از آجاکس استفاده کردم.ارسال پست، تعریف محصول،جزئیات محصول،ارسال کامنت،صفحه بندی ها،گالری،پروفایل ها،لاگین و همه چیز با آجاکس لود میشه.
یکی از بچه ها تستش کرد گفت کاربر پسنده ولی سئوی ضعیفی داره بخاطر اجاکس.
خودمم جستجو کردم متناقض بود یکی می‌گفت اوکیه یکی می‌گفت مشکل داره.
داده های تحت آجاکس چون بعد از زدن دکمه فراخوانی میشن و در حالت لود اولیه قابل خواندن نیستن ، ایندکس نمیشن توی گوگل..
توی صفحه بندی ها هم..چه محتوای صفحه بعدی چه لود موارد بیشتر همین داستان هست
 
Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,338
لایک‌ها
11,190
محل سکونت
اهواز
حالا بعضی ها مثل دیجی کالا حرکت پلنگی زدن..
ترکیب کردن..
دکمه صفحه بعدشون غیر آجاکسه.. وقتی میزنی url بالا تغییر میکنه ولی صفحه عوض نمیشه..فقط لیست محصولات عوض میشه..
خودمم نفهمیدم دقیقا توی بک اند چکار کرده :-؟
 

ideaneshan

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2016
نوشته‌ها
624
لایک‌ها
1,288
محل سکونت
Tehran-Humburg
ربات گوگل از خروجی html صفحه رو برای خودش تو خزش هاش ایندکس میکنه میره..
صبر نمیکنه که کاربر بیاد دکمه فراخوانی بزنه و تا بعدش دوباره خزش کنه..
رباته قبلش اومده هرچی بوده خزش کرده و رفته..

داده های تحت آجاکس چون بعد از زدن دکمه فراخوانی میشن و در حالت لود اولیه قابل خواندن نیستن ، ایندکس نمیشن توی گوگل..
توی صفحه بندی ها هم..چه محتوای صفحه بعدی چه لود موارد بیشتر همین داستان هست
اره باید یه سری تغییرات تو آجاکسش بدم که هم از پنل ادمین بشه آجاکس رو فعال و غیر فعال کرد هم اینکه اگه جاوا اسکریپت رو مرورگر غیر فعال بود محتوا حالا چه وبلاگ چه محصولات چه گالری صفحه بندی بشن اگرم جاوا اسکریپت فعال بود که بصورت آجاکس لود میشن.
اینجوری گوگل هم اوکی میشه دیگه.
 

ideaneshan

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2016
نوشته‌ها
624
لایک‌ها
1,288
محل سکونت
Tehran-Humburg
حالا بعضی ها مثل دیجی کالا حرکت پلنگی زدن..
ترکیب کردن..
دکمه صفحه بعدشون غیر آجاکسه.. وقتی میزنی url بالا تغییر میکنه ولی صفحه عوض نمیشه..فقط لیست محصولات عوض میشه..
خودمم نفهمیدم دقیقا توی بک اند چکار کرده :-؟

اینم چیز پیچیده ای نیست آجاکسه دیگه.
آجاکس رو به روش های زیادی میشه پیاده کرد .
 

ideaneshan

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2016
نوشته‌ها
624
لایک‌ها
1,288
محل سکونت
Tehran-Humburg
این دیجیکالا هم ایده مفیدی بود،همینکارو میکنم بهترم هست.
یه paginator میذارم،وقتی مثلا رو لینک صفحه ی دوم کلیک شد محتوای اون صفحه بصورت آجاکس لود بشه،url صفحه هم تغییر بکنه که برا لینک دهی مخصوصا تو قسمت محصولات مشکل پیش نیاد.
 

omidss3

Registered User
تاریخ عضویت
24 مارس 2014
نوشته‌ها
746
لایک‌ها
704
دوستان آموزش کانفیگ vps برای میزبانی سایت جایی پیدا میشه؟ حتی انگلیسی هم سرچ کردم چیز جامعی پیدا نکردم
دیگه خسته شدم از این هاستینگای شخمی و اورسل و بی کیفیتی
 

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2010
نوشته‌ها
9,155
لایک‌ها
34,680
سن
31
محل سکونت
لابد به پرتابل هم میگی پرتیبل !! :crazy:
راست میگه دیگه اجاکس چیه
cheghadr.gif
 

ideaneshan

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2016
نوشته‌ها
624
لایک‌ها
1,288
محل سکونت
Tehran-Humburg
تلفظ درستش Ajax یا اِی جکس
ajax کلمه نیست سرواژه است سرواژه ها قانون تلفظ ندارن قرارداد تلفظ دارن.
اما در کل وقتی یکسری لغات یا اسامی از یک زبان مثل انگلیسی یا المانی یا فرانسوی وارد یک زبان دیگه مثل فارسی میشه،اهالی زبان دوم میتونن اون لغت یا اسم رو با لهجه ی خودشون یا به حالتی که راحتن بنویسن و تلفظ بکنن.
مثل television که تو فارسی تلویزیون خونده و نوشته میشه
یا january که ژانویه خونده و نوشته میشه
یا proccess که پروسه خونده و نوشته میشه.
ajax هم همینه وقتی تو یه محیط فارسی صحبت میکنی میتونی بگی آجاکس مثل آلمانی ها که شبیه ما ایرانیا تلفظش میکنن میگن آژاکس
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
2,972
لایک‌ها
4,107
محل سکونت
\H:\movies
ajax کلمه نیست سرواژه است سرواژه ها قانون تلفظ ندارن قرارداد تلفظ دارن.
اما در کل وقتی یکسری لغات یا اسامی از یک زبان مثل انگلیسی یا المانی یا فرانسوی وارد یک زبان دیگه مثل فارسی میشه،اهالی زبان دوم میتونن اون لغت یا اسم رو با لهجه ی خودشون یا به حالتی که راحتن بنویسن و تلفظ بکنن.
مثل television که تو فارسی تلویزیون خونده و نوشته میشه
یا january که ژانویه خونده و نوشته میشه
یا proccess که پروسه خونده و نوشته میشه.
ajax هم همینه وقتی تو یه محیط فارسی صحبت میکنی میتونی بگی آجاکس مثل آلمانی ها که شبیه ما ایرانیا تلفظش میکنن میگن آژاکس
اصلا یه سری کلمه که همه بصورت واحد یک مدل تلفظ میکنن رو حتی اگه غلط باشه باید مثل بقیه مردم تلفظ کرد.
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,338
لایک‌ها
11,190
محل سکونت
اهواز
اصلا یه سری کلمه که همه بصورت واحد یک مدل تلفظ میکنن رو حتی اگه غلط باشه باید مثل بقیه مردم تلفظ کرد.
البته منم حالت تلفظ "ای جاکس" رو توی فضای فارسی خیلی دیدم و شنیدم..ولی بنظرم میشه این تلفظ رو هم کنارش داشت..
 
بالا