برگزیده های پرشین تولز

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 مارس 2014
نوشته‌ها
3,786
لایک‌ها
6,629
محل سکونت
خورآسان
روز برنامه نویس رو به تمام برنامه نویسای ایرانی تبریک عرض میکنم
به خصوص اون شخص یا تیمی که این سایتو با اون کد کپچا بالا آورده ve.cbi.ir
 

ideaneshan

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2016
نوشته‌ها
671
لایک‌ها
1,346
محل سکونت
Tehran-Humburg
Power Automate Desktop عجب اپلیکیشن خوب و کاربردی ای هست
بطور پیش فرض تقریبا 350 تا Task داره که میشه هم تکی ازشون استفاده کرد هم با هم ترکیب کرد برای خودکار سازی
باهاش یه صفحه ثبت نام ایمیل پر کردم و یه pdf تبدیل به word کردم خوب انجام داد
بات های مختلف مثل چت بات هم میشه باهاش ساخت
 

Asadi

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,070
لایک‌ها
410
محل سکونت
Vavan
سلام، بله این افزونه فقط اضافه میکنه شهرستان هارو به لیست انتخاب مشتری ، ولی آخرش تو پیکربندی هزینه حمل نقل چیزی بنام شهرستان نمیاره که ما یه تعرفه جدا قرار بدیم براش
داره عزیز برای همه شهرستان ها میتونی هزینه تیپاکس پیک و پست جداگانه تعریف کنی... یا نوع ارسال ها رو محدود کنی مثلاً پیک فقط در تهران فعال باشه!
 

sina_72

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2015
نوشته‌ها
663
لایک‌ها
164
محل سکونت
Where is the love
داره عزیز برای همه شهرستان ها میتونی هزینه تیپاکس پیک و پست جداگانه تعریف کنی... یا نوع ارسال ها رو محدود کنی مثلاً پیک فقط در تهران فعال باشه!
تو قسمت پیکربندی مثلا میخوای شهرری رو جدای تهران هزینه حمل نقل داشته باشه ، از کجا انتخاب میکنید وقتی شهرستان تو این قسمت نیست و فقط استان هارو میاره؟
 

helpmasteri

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2017
نوشته‌ها
1,319
لایک‌ها
1,223
سن
44
محل سکونت
Money pool
آقا کسی اکانت گوگل ادز داره که بالای ۲۰۰ تا خرج کرده و به نسبت قدیمی هست من میخرم . برای یه کاری نیاز دارم ولی چیز درستی نیست هیچ جا
 

Asadi

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,070
لایک‌ها
410
محل سکونت
Vavan
تو قسمت پیکربندی مثلا میخوای شهرری رو جدای تهران هزینه حمل نقل داشته باشه ، از کجا انتخاب میکنید وقتی شهرستان تو این قسمت نیست و فقط استان هارو میاره؟
نیست! خب اضافه کن!
 

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
6,142
لایک‌ها
6,065
محل سکونت
رشت
کسی از دوستان هارد اکسترنال USB 3 خراب و غیرقابل تعمیر داره ؟

دوستان همه چیو گفتن ولی خب پشتیبانی نیک تماس بگیر و دلیل تأخیر رو بپرس.اگه تو پنلش هست ولی جای دیگه میتونی ثبتش کنی اون سرکاریه

بری دامنه رو ثبت کنی جای دیگه میزنم معلق و بعد میگه ناموفق و پولت برگشت داده میشه
برای من یکبار اینطوری شد حدود یک سال پیش
نکته همون چیزی بود که @l3est گفته بود , نت افزار دامنه رو تمدید کرده و الان دامنه 2 سال اعتبار داره
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,140
لایک‌ها
4,326
محل سکونت
\H:\movies
انقد با Power Automate Desktop به دیجیکالا کرم ریختم و باهاش ور رفتم و رو سایتش تست انجام دادم تا آخر فایروالش آی پیمو مسدود کرد
از تاثییرات مخرب بیزنس پلنه اینا
 

mehrshad.aryanfar

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2020
نوشته‌ها
286
لایک‌ها
787
سن
41
سلام
از چه افزونه و ابزاری یا روشی باید استفاده کرد که مطلب مرتبط را به کاربر به شکل پاپی نشان دهد مثل سایت عصرایران و نمناک :


2.png
Untitled.png
 

farhad17

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2014
نوشته‌ها
308
لایک‌ها
207
لینک های ویکیپدیا nofollow هست. ایا تاثیری در سئو داره؟
 

omen13

Registered User
تاریخ عضویت
8 جولای 2012
نوشته‌ها
148
لایک‌ها
102
سلام
از چه افزونه و ابزاری یا روشی باید استفاده کرد که مطلب مرتبط را به کاربر به شکل پاپی نشان دهد مثل سایت عصرایران و نمناک :

مطالب مرتبط بر چه اساسی دریافت می شن؟

بر اساس برچسب مشابه بین دو مطلب، این کارو انجام بده:

این کد رو بذار آخر فایل single.php قالب وردپرس:

کد:
<?php

$postTags = wp_get_post_terms( get_queried_object_id(), 'post_tag', ['fields' => 'ids'] );

$relatedPostsArgs = [
    'post__not_in'        => array( get_queried_object_id() ),
    'posts_per_page'      => 1,
    'orderby'             => 'rand',
    'tax_query' => [
        [
            'taxonomy' => 'post_tag',
            'terms'    => $postTags
        ]
    ]
];
$relatedPosts = new wp_query( $relatedPostsArgs );
if( $relatedPosts->have_posts() ) :?>
    <div id="temporary-suggestion" class="temporary-suggestion" style="display: block">
        <span class="close-suggestion" onclick="function closeSuggestion(){document.getElementById('temporary-suggestion').remove()}closeSuggestion();">X</span>
        <a target="_blank" href="<?php echo get_permalink() ?>"><img class="temporary-suggestion-image" alt="<?php the_title() ?>" src="<?php echo get_the_post_thumbnail_url($post->ID, "thumbnail") ?>">
            <h4 id="temporary-suggestion-title"><?php the_title() ?></h4>
        </a>
    </div>
    <style>
        .temporary-suggestion {
            position:fixed;
            top:80px;
            width:290px;
            left:3px;
            z-index:10000;
            background:#fff;
            color:#000;
            border-radius:6px;
            box-shadow:0 0 17px -2px #000;
            display:none
        }
        .temporary-suggestion a {
            padding:10px 7px 8px 5px;
            float:right;
            color:#020002;
            font-size:15px;
            font-weight:700;
            background-image:none;
            text-align:center;
            line-height:24px
        }
        .temporary-suggestion h4 {
            margin:0
        }
        .temporary-suggestion img {
            height:180px;
            border-radius:10px
        }
        .close-suggestion {
            width: 37px;
            height: 37px;
            position: absolute;
            top: -20px;
            right: -10px;
            background: #ff5700;
            border-radius: 50%;
            background-size: 11px;
            cursor: pointer;
            border: solid 5px #ea3b64;
            color: #fff;
            text-align: center;
            line-height: 30px;
        }
    </style>
<?php endif; ?>

کد سی اس اس رو تغییرات بدید تا مشابه چیزی بشه که می خواید. همین طور بهتر هست بذاریدش توی فایل استایلتون.

تست کنید، اروری دریافت کردید اطلاع بدید چک می کنم.
 
Last edited:

omen13

Registered User
تاریخ عضویت
8 جولای 2012
نوشته‌ها
148
لایک‌ها
102
مطالب مرتبط بر چه اساسی دریافت می شن؟

بر اساس برچسب مشابه بین دو مطلب، این کارو انجام بده:

این کد رو بذار آخر فایل single.php قالب وردپرس:

فکر کنم تستش نکردی، امروز خودم تست کردم، یه مشکلی توی کد بود.

این کد رو لوکال تست کردم اوکی هست:

PHP:
<?php

$postTags = wp_get_post_terms( get_queried_object_id(), 'post_tag', ['fields' => 'ids'] );

$relatedPostsArgs = [
    'post__not_in'        => array( get_queried_object_id() ),
    'posts_per_page'      => 1,
    'orderby'             => 'rand',
    'tax_query' => [
        [
            'taxonomy' => 'post_tag',
            'terms'    => $postTags
        ]
    ]
];
$relatedPosts = query_posts( $relatedPostsArgs );
foreach($relatedPosts as $relatedPost):

    ?>
    <div id="temporary-suggestion" class="temporary-suggestion" style="display: block">
        <span class="close-suggestion" onclick="function closeSuggestion(){document.getElementById('temporary-suggestion').remove()}closeSuggestion();">X</span>
        <a target="_blank" href="<?php echo get_permalink($relatedPost->ID) ?>"><img class="temporary-suggestion-image" alt="<?php echo $relatedPost->post_title ?>" src="<?php echo get_the_post_thumbnail_url($relatedPost->ID, "thumbnail") ?>">
            <h4 id="temporary-suggestion-title"><?php echo $relatedPost->post_title ?></h4>
        </a>
    </div>
    <style>
        .temporary-suggestion {
            position:fixed;
            top:80px;
            width:290px;
            left:3px;
            z-index:10000;
            background:#fff;
            color:#000;
            border-radius:6px;
            box-shadow:0 0 17px -2px #000;
            display:none
        }
        .temporary-suggestion a {
            padding:10px 7px 8px 5px;
            float:right;
            color:#020002;
            font-size:15px;
            font-weight:700;
            background-image:none;
            text-align:center;
            line-height:24px
        }
        .temporary-suggestion h4 {
            margin:0
        }
        .temporary-suggestion img {
            height:180px;
            border-radius:10px
        }
        .close-suggestion {
            width: 37px;
            height: 37px;
            position: absolute;
            top: -20px;
            right: -10px;
            background: #ff5700;
            border-radius: 50%;
            background-size: 11px;
            cursor: pointer;
            border: solid 5px #ea3b64;
            color: #fff;
            text-align: center;
            line-height: 30px;
        }
    </style>
<?php  endforeach; ?>

این قسمت از کد، داره پست های مرتبط با تگ رو تعیین می کنه:

PHP:
'tax_query' => [
        [
            'taxonomy' => 'post_tag',
            'terms'    => $postTags
        ]
    ]

اگه پست های مرتبط با دسته بندی خاصی رو می خوای باید این قسمت رو تغییر بدی، توی این مطلب آموزش کوئری مطالب وردپرس هست، می خوای بیشتر کد رو ویرایش کنی بد نیست:

 

mehrshad.aryanfar

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2020
نوشته‌ها
286
لایک‌ها
787
سن
41
فکر کنم تستش نکردی، امروز خودم تست کردم، یه مشکلی توی کد بود.

این کد رو لوکال تست کردم اوکی هست:

PHP:
<?php

$postTags = wp_get_post_terms( get_queried_object_id(), 'post_tag', ['fields' => 'ids'] );

$relatedPostsArgs = [
    'post__not_in'        => array( get_queried_object_id() ),
    'posts_per_page'      => 1,
    'orderby'             => 'rand',
    'tax_query' => [
        [
            'taxonomy' => 'post_tag',
            'terms'    => $postTags
        ]
    ]
];
$relatedPosts = query_posts( $relatedPostsArgs );
foreach($relatedPosts as $relatedPost):

    ?>
    <div id="temporary-suggestion" class="temporary-suggestion" style="display: block">
        <span class="close-suggestion" onclick="function closeSuggestion(){document.getElementById('temporary-suggestion').remove()}closeSuggestion();">X</span>
        <a target="_blank" href="<?php echo get_permalink($relatedPost->ID) ?>"><img class="temporary-suggestion-image" alt="<?php echo $relatedPost->post_title ?>" src="<?php echo get_the_post_thumbnail_url($relatedPost->ID, "thumbnail") ?>">
            <h4 id="temporary-suggestion-title"><?php echo $relatedPost->post_title ?></h4>
        </a>
    </div>
    <style>
        .temporary-suggestion {
            position:fixed;
            top:80px;
            width:290px;
            left:3px;
            z-index:10000;
            background:#fff;
            color:#000;
            border-radius:6px;
            box-shadow:0 0 17px -2px #000;
            display:none
        }
        .temporary-suggestion a {
            padding:10px 7px 8px 5px;
            float:right;
            color:#020002;
            font-size:15px;
            font-weight:700;
            background-image:none;
            text-align:center;
            line-height:24px
        }
        .temporary-suggestion h4 {
            margin:0
        }
        .temporary-suggestion img {
            height:180px;
            border-radius:10px
        }
        .close-suggestion {
            width: 37px;
            height: 37px;
            position: absolute;
            top: -20px;
            right: -10px;
            background: #ff5700;
            border-radius: 50%;
            background-size: 11px;
            cursor: pointer;
            border: solid 5px #ea3b64;
            color: #fff;
            text-align: center;
            line-height: 30px;
        }
    </style>
<?php  endforeach; ?>

این قسمت از کد، داره پست های مرتبط با تگ رو تعیین می کنه:

PHP:
'tax_query' => [
        [
            'taxonomy' => 'post_tag',
            'terms'    => $postTags
        ]
    ]

اگه پست های مرتبط با دسته بندی خاصی رو می خوای باید این قسمت رو تغییر بدی، توی این مطلب آموزش کوئری مطالب وردپرس هست، می خوای بیشتر کد رو ویرایش کنی بد نیست:



مدیریت محتوای ما جوملا هست این کد رو تست کردم متاسفانه جواب نداد . در واقع هر چی گشتم فایل single.php ندیدم ولی خوب روی کدهای خود قالب و بقیه جاها که تست کردم جواب نداد . جوملا 1.5
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,140
لایک‌ها
4,326
محل سکونت
\H:\movies
مدیریت محتوای ما جوملا هست این کد رو تست کردم متاسفانه جواب نداد . در واقع هر چی گشتم فایل single.php ندیدم ولی خوب روی کدهای خود قالب و بقیه جاها که تست کردم جواب نداد . جوملا 1.5
کلا کد برای وردپرسه رو جوملا کار نمیکنه
 
بالا