برگزیده های پرشین تولز

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,727
لایک‌ها
1,022
محل سکونت
php.ini
کسی می دونه چرا صفحه نتایج گوگل برای من اینجوری شده؟
فایرفاکس رو هم کامل حذف و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد :sick:
🤣🤣🤣 اینجوری ساده بهتره... 🤣🤣🤣 کامپیوترتون خراب شده! بندازید دور!

ولی جدای از شوخی، جاواسکریپت تو مروگر غیرفعال شده. حالا یا خودتون اینکار کردید یا یه افزونه ای اینکار رو کرده.

عبارت زیر در نوار آدرس وارد کنید:
about:config
بعدش در نوار سرچ، پایینِ نوار آدرس، اینو وارد کنید:
javascript.enabled
اگه مقدارش false است به True تغییر بدید. احتمالاً مشکل حل بشه.
 

meysam0211

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2013
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
86
محل سکونت
تهران
این مرورگر brave چرا اینطوریه ؟ 30 40 % رم رو مصرف میکنه، 5 تا سایتم بازکنی که میره روی 60 70 % :|
چی پیشنهاد میدید ؟
 

amir7310

همکار بخش موتورهای جستجو و سئو
همکار انجمن
تاریخ عضویت
12 مارس 2013
نوشته‌ها
4,943
لایک‌ها
14,563
این مرورگر brave چرا اینطوریه ؟ 30 40 % رم رو مصرف میکنه، 5 تا سایتم بازکنی که میره روی 60 70 % :|
چی پیشنهاد میدید ؟
فایرفاکس + نرم افزار فایرمین
سه تا مرورگر بازه برای کارها 8 گیگ ناقابل رم رو خورده

1642186018672.png
 

aria95

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2014
نوشته‌ها
318
لایک‌ها
107
این مشکل بیشتر برای زمانی هست که جاوا اسکریپت خاموش شه در مرورگر.. و چون سینک هست همه چیز، مجدد که نصب کنید باز همین مشکل پیش میاد
جاوا اسکریپت رو چک کنید اکی میشه احتمالا

🤣🤣🤣 اینجوری ساده بهتره... 🤣🤣🤣 کامپیوترتون خراب شده! بندازید دور!

ولی جدای از شوخی، جاواسکریپت تو مروگر غیرفعال شده. حالا یا خودتون اینکار کردید یا یه افزونه ای اینکار رو کرده.

عبارت زیر در نوار آدرس وارد کنید:
about:config
بعدش در نوار سرچ، پایینِ نوار آدرس، اینو وارد کنید:
javascript.enabled
اگه مقدارش false است به True تغییر بدید. احتمالاً مشکل حل بشه.

چک کردم از جاوا هم نبود. جاوا فعال هست.
ورژن مرورگر هم 52.9 هست که قابل آپدیت نیست رو این سیستمم. البته بعید میدونم از ورژن باشه چون تا چند روز قبل اکی بود یهو اینطوری شد.
یه کم کیبورد رو تمیزکاری کردم تو روشنی سیستم نمیدونم کلیدی فشرده شده اینطوری شده
 

ms368

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژوئن 2009
نوشته‌ها
3,485
لایک‌ها
7,666
چک کردم از جاوا هم نبود. جاوا فعال هست.
ورژن مرورگر هم 52.9 هست که قابل آپدیت نیست رو این سیستمم. البته بعید میدونم از ورژن باشه چون تا چند روز قبل اکی بود یهو اینطوری شد.
یه کم کیبورد رو تمیزکاری کردم تو روشنی سیستم نمیدونم کلیدی فشرده شده اینطوری شده
1642217450527.png

اینو بزن بعد نتیجه رو بگو
 

l3est

مدیر خدمات وبمستری بازارچه
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
19 می 2012
نوشته‌ها
16,199
لایک‌ها
21,677
سن
26
محل سکونت
Youtube
داره قالب سایتتو ریپ میکنه
pepe_5.png
 

aria95

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2014
نوشته‌ها
318
لایک‌ها
107

فایل های ضمیمه

  • 2.jpg
    2.jpg
    174.6 KB · نمایش ها: 8
  • 3.jpg
    3.jpg
    200.8 KB · نمایش ها: 9
  • 4.jpg
    4.jpg
    207.4 KB · نمایش ها: 6
  • 5.jpg
    5.jpg
    182 KB · نمایش ها: 5
  • 6.jpg
    6.jpg
    183.5 KB · نمایش ها: 6
  • 7.jpg
    7.jpg
    177.9 KB · نمایش ها: 7
  • 8.jpg
    8.jpg
    104.8 KB · نمایش ها: 8

l3est

مدیر خدمات وبمستری بازارچه
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
19 می 2012
نوشته‌ها
16,199
لایک‌ها
21,677
سن
26
محل سکونت
Youtube
داخل این ورژن نوشته Troubleshooting Information که عکسهاشو میزارم.
همه سایت ها رو درست نمایش میده فقط سرچ گوگل رو خراب شده
با حذف کوکی‌ها درست نمیشه؟
 

l3est

مدیر خدمات وبمستری بازارچه
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
19 می 2012
نوشته‌ها
16,199
لایک‌ها
21,677
سن
26
محل سکونت
Youtube

aria95

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2014
نوشته‌ها
318
لایک‌ها
107

فایل های ضمیمه

  • 9.jpg
    9.jpg
    194.8 KB · نمایش ها: 10

ms368

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژوئن 2009
نوشته‌ها
3,485
لایک‌ها
7,666
داخل این ورژن نوشته Troubleshooting Information که عکسهاشو میزارم.
همه سایت ها رو درست نمایش میده فقط سرچ گوگل رو خراب شده
ورژن بالاتر نصب کن داره، اگه نداشت گزینه های زیر توی قسمت Troubleshooting Information میتونه کمکت کنه

1642243053125.png
 
بالا