• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
سلام آقایون به نفر در شرکتی واقع در کرج نیاز داریم

یک نفر برای فرانت و یک نفر هم برای بک اند

اگر کسی اینجا نیاز به کار داره لطفا داخل خصوصی بگه و رزومه رو ارسال کنه بررسی بشه.

کار حضوری (9 تا 5)

تسلط به طراحی انواع سایت های فروشگاهی | خدماتی | شرکتی (فول اختصاصی) و (وردپرس)

ببخشید اینجا گفتم چون برنامه نویس ها اینجا زیاد سر میزنن :)

من هستم ولی 50 میلیون حقوق میخوام 15.gif

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
امثال این سایت ibond.ir - estevaa.ir که با دیجی کالا کار میکنن روال مطلب زدنشون چطوریه؟ یک نفر یا صد نفر که نمیتونن این حجم انبوه از مطلب رو ایجاد کنن
ربات های نویسنده مثل scrapes میتونن این کار رو کنن یا اسپریپت خاصی هست که خودشون ساختن؟
هر 3 ساعت که من بتونم یک مطلب رو منتشر کنم اینا کل سه میلیون محصول دیجی کالا رو publish میکنن :mad:

مشکوک ، اینا دارن چی کار میکنن؟!
2002.jpg
تاپیک قبلی پرسرعت باز میشه ، اگر برای شما هم کند نیست مدیر بیاد دو تا تاپیک رو ادغام کنه ؟! https://forum.persiantools.com/threads/✅-بحث-و-گفتگو-بین-وبمسترها-آرشیو-شده.440895/post-12320669
@Hamid2day

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
امثال این سایت ibond.ir - estevaa.ir که با دیجی کالا کار میکنن روال مطلب زدنشون چطوریه؟ یک نفر یا صد نفر که نمیتونن این حجم انبوه از مطلب رو ایجاد کنن
ربات های نویسنده مثل scrapes میتونن این کار رو کنن یا اسپریپت خاصی هست که خودشون ساختن؟
هر 3 ساعت که من بتونم یک مطلب رو منتشر کنم اینا کل سه میلیون محصول دیجی کالا رو publish میکنن :mad:

مشکوک ، اینا دارن چی کار میکنن؟!
مشاهده پیوست 1208872
تاپیک قبلی پرسرعت باز میشه ، اگر برای شما هم کند نیست مدیر بیاد دو تا تاپیک رو ادغام کنه ؟! https://forum.persiantools.com/threads/✅-بحث-و-گفتگو-بین-وبمسترها-آرشیو-شده.440895/post-12320669
@Hamid2day

من هم پلاگین اش داشتم دیگه دیجی کالا داشت سنگ اندازی میکرد گذاشتم کنار افیلیت
لینک دسته بندی میدادم تصاویر و کل توضیحات مطلب میاورد برام

1.jpg

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بهترین سایت پادکست برای انتشار که مورد علاقه ایرانی ها باشه چیه ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
یک تاپیک تخیلی دیگه

تاپیک رو بخونید میبینید خود استارتر کلی کسب و کار موفق داشته ولی الان نمیدونه با پولش چیکار کنه و دنبال نظر بچه های پی تی هست :دی
پست اولش رو ببینید معلومه که حتی به سن قانونی هم نرسیده و هیچی از کسب و کار نمیدونه :
علاقه به ساخت و ساز الان ندارم و بیشتر مثلا دنبال فروشگاه مثل مبلمان یا واردات کالا یا صادرات هستم
کارخونه آب معدنی هم بدم نمیاد کسی میدونه چطوره بیزینسش ؟
واردات و صادرات ؟!! با هم؟! مشخصه که فقط یه چیزی شنیده و معنی این کلمه ها رو نمیدونه17.gif
در ابتدا خیلی مشتاق برای شنیدن نظرات نشون میده ولی در اواخر تاپیک تیریپ خبره و نصیحت برداشته 11.gif

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بچه ها اپلیکیشن شماره مجازی خوب چی سراغ دارید ؟هم ارسال پیام هم دریافت
میرم اونور همه اپلیکیشن هارو درست میکنم و نصب میکنم و راحت فعال میکنم
بعد یه مدت برمیگردم ایران دوباره همشون از کار میوفته و تحریم میشه و غیر فعال میشه.
یه پنل اس ام اس از یکی از سایت ها خریدم به کارم نمیاد؛طرف پیام تبلیغاتی رو بسته باشه پیام های منو نمیگیره.
تیکت زدم میگه باید مدارک ببری فلان جا خدماتی سازی کنی و این حرفا تا به بلک لیست پیام بدی.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
بچه ها اپلیکیشن شماره مجازی خوب چی سراغ دارید ؟هم ارسال پیام هم دریافت
میرم اونور همه اپلیکیشن هارو درست میکنم و نصب میکنم و راحت فعال میکنم
بعد یه مدت برمیگردم ایران دوباره همشون از کار میوفته و تحریم میشه و غیر فعال میشه.
یه پنل اس ام اس از یکی از سایت ها خریدم به کارم نمیاد؛طرف پیام تبلیغاتی رو بسته باشه پیام های منو نمیگیره.
تیکت زدم میگه باید مدارک ببری فلان جا خدماتی سازی کنی و این حرفا تا به بلک لیست پیام بدی.

تنها راه ارسال پیامک به کسی که پیام های تبلیغاتی رو بسته خط خدماتی هست که نحوه دریافتش هم همون مدارک و سفته و ... هست و چندین ماه هم زمان میبره تا مدارک بررسی بشه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
تنها راه ارسال پیامک به کسی که پیام های تبلیغاتی رو بسته خط خدماتی هست که نحوه دریافتش هم همون مدارک و سفته و ... هست و چندین ماه هم زمان میبره تا مدارک بررسی بشه
ای بابا داستان داریم با اینا.
تقریبا ده دوازده نفرن همشونم بلک لیست تبلیغاتیشون فعاله.
سه چهارتاشون که تهران بودن رو به بهانه سیو کردن شماره جدیدم ؛گوشیشون رو ازشون گرفتم سریع کدشو زدم پیامک تبلیغاتیشونو فعال کردم
ولی بقیشونم شیرازن دم دستم نیستن..
اگه نشه باید پاشم حضوری برم ببینم مدارک چی میخواد یا یه طوری راضیشون کنم بدون سفته تو مدت کم اینو اوکی کنن برام.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
اگه نشه باید پاشم حضوری برم ببینم مدارک چی میخواد یا یه طوری راضیشون کنم بدون سفته تو مدت کم اینو اوکی کنن برام.

نمیشه سفته جزو قوانین هست که اگر از خط خدماتی برای ارسال انبوه استفاده کردید سفته رو به عنوان جریمه برمیدارن
همچنین باید شرکت داشته باشید برای خط خدماتی ...
کلا داستان داره ...

NewLink

Registered User
لایک‌ها
43
ای بابا داستان داریم با اینا.
تقریبا ده دوازده نفرن همشونم بلک لیست تبلیغاتیشون فعاله.
سه چهارتاشون که تهران بودن رو به بهانه سیو کردن شماره جدیدم ؛گوشیشون رو ازشون گرفتم سریع کدشو زدم پیامک تبلیغاتیشونو فعال کردم
ولی بقیشونم شیرازن دم دستم نیستن..
این سایت https://farazsms.com/ قابلیت استفاده از خط خدماتی بدون سفته داره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
این سایت https://farazsms.com/ قابلیت استفاده از خط خدماتی بدون سفته داره

خط عمومی خدماتی هست و نمیشه به شماره های دلخواه هر متنی رو پیامک کرد
که فقط از طریق وب سرویس برای سایت قابل استفاده هست
همچنین قبل از ارسال باید متن پیامک رو تایید کرده باشند (غیر قابل تغییر) که ارسال بشه (مثلا مشتری x سفارش شما ارسال شد . site.ir)
همچنین هر بار به 1 شماره ارسال میشه

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
تاپیک رو بخونید میبینید خود استارتر کلی کسب و کار موفق داشته ولی الان نمیدونه با پولش چیکار کنه و دنبال نظر بچه های پی تی هست :دی
پست اولش رو ببینید معلومه که حتی به سن قانونی هم نرسیده و هیچی از کسب و کار نمیدونه :

واردات و صادرات ؟!! با هم؟! مشخصه که فقط یه چیزی شنیده و معنی این کلمه ها رو نمیدونهمشاهده پیوست 1209118
در ابتدا خیلی مشتاق برای شنیدن نظرات نشون میده ولی در اواخر تاپیک تیریپ خبره و نصیحت برداشته مشاهده پیوست 1209119
خود صادرات و واردات به طور جدا خیلی تخصصی و معقوله ای متفاوت هست

فروشگاه مبلمان و آب معدنی چی می گه ؟

بالا