فکر کنم منظور ایشون این هست که به جای مثلا 20 خط کد استایل تو در تو و شبیه به هم 5 خط کد ساده و کم حجم بزارید.بهینه منظورت استفاده از کش هست؟
فکر کنم منظور ایشون این هست که به جای مثلا 20 خط کد استایل تو در تو و شبیه به هم 5 خط کد ساده و کم حجم بزارید.بهینه منظورت استفاده از کش هست؟
به شدت کارشناسی مخاطب که برای چه مخاطبی میخوای بزنی موثره توی کار..ولی یه چیزی ...
حس میکنم گرافیک و شکل سایت های ایرانی از سایت های خارجی بالا زده...
عجب قالبی بود قالب پابلیشر که بهم معرفیش کردی!برای شروع خوبه
همچنین سایت های خارجی کلا تم اینطوری دارن
سعی کن کدهارو بهینه تر کنی و سرعت سایت افزایش پیدا کنه
مجددا ممنون..ولی یه چیزی ...
حس میکنم گرافیک و شکل سایت های ایرانی از سایت های خارجی بالا زده...
مجدد ممنون..خوبه
فقط بنظرم اون رنگ سیاه منو و پشت ویدیو رو تغییر بده باتوجه به مخاطب باید رنگ شاد بشه
ولا تشخیص شخصی و خارج از اصول اناجام دادم..در رابطه با طراحیش نظری ندارم سلیقه اییه به نسبت میشه گفت قابل قبوله (از نظر استاندارد ها) فقط اون منوی بالا بخش سمت چپ فاصله اش زیاده از چپ. یا کلا بیاریدش وسط یا به همون نسبت ایکون سرچ ببرید چپ.
فایل سی سی اس رو پر کد کردم..از نظر بهینگی که اصلا بهینه نیست. فقط فایل css شما 847kb هستش که برای یه همچین قالبی فکر میکنم زیر 30-40 کیلوبایت(که اگه gzip هم اعمال بشه خیلی کمتر میشه و کلا render block فایل استایل حل میشه خود به خود) بشه جمش کرد !(بدون استفاده از فریمورک)
فردا میخوام یه انیمیشن تکون خوردم عکس شاخص پست در حالت هاور کردن ماوس بذارم..فایل js رو چک نکردم ولی احتمالا همینطوره بازم. توی سایت هم چیزی ندیدم که نیاز به jquery داشته باشه ! اگه نیاز نداری توی فرانت غیرفعال کن.
چرا برای این اعمال و اصلاح نکنم؟کلا این چیزایی که گفتم برای قالب های اینده اس درصورتی که از صفحه ساز استفاده نکنین.
ممنون در مورد کد و مزیتش سرچ میکنم..اون چند روز پیش هم که سوال کرده بودید بابت ایتم های سایدبار، بهتره کلا باید flex جمش کنین که در حال حاضر از float استفاده شده.
جمله مشخص نبود!یه همچین چیزی: (دیگه کلا نیاز به float یا padding یا margin یا position absoluteو... نیست)
ممنون تست میکنم..CSS:.wp-block-latest-posts li { display: flex; align-items: center; }
اگه از قصد اینکارو کردین که هیچ.ولا تشخیص شخصی و خارج از اصول اناجام دادم..
دیدم چپ خوش دست نیست..
وسط هم کانون تمرکز رو از لیست زیرین دور میکنه..
تقریبا گذاشتمش بالای لیست پست ها!
یه بررسی مجدد بکنید ببینید بازم نظرتون همینه؟
خیلیم مهم نیست که زیاد درگیر بشین خیلی از سایت ها رعایت نمیکنن (خصوصا اونایی که با صفحه ساز ها میان بالا) بهرحال:فایل سی سی اس رو پر کد کردم..
بجز افزونه کش راه دیگه بهینه کردنش چیه؟
بقول دوستمون مرتب کردن کد ها؟
اکثر این نمونه هایی که من دیدم برای هاور عکس pure css هستن خودتون میدونین دیگهفردا میخوام یه انیمیشن تکون خوردم عکس شاخص پست در حالت هاور کردن ماوس بذارم..
مجبورم بذارم jquery فعال باشه؟
چون قالب نوشته شده دیگه، دردسرش زیاده خودتون میدونین.چرا برای این اعمال و اصلاح نکنم؟
بله یعنی نیاز نیست از اونا استفاده بشه برای تنظیمجمله مشخص نبود!
خواستین بگین دیگه نیازی به موارد توی پرانتز نیست؟
ممنون تست میکنم..
یکی از دوستان زحمت کشید و کد مورد نظر رو به شکل متفاوتی نوشت بهم داد.. (یکی دو پست بالاتر)
مزیت این کد پیشنهادی شما نسبت به اون چیه؟
(البته دست هر دو عزیز درد نکنه..)
همون جمله قبلیم، نیاز نیست از اونا استفاده بشه.ممنون در مورد کد و مزیتش سرچ میکنم..
منظور بنده این بود که به نظرم سایت های ایرانی ظاهرشون نسبت به خارجی ها پیشرفت کرده.مجددا ممنون..
الان دوباره متنشتون رو خوندم..
اونبار فکر کردم مظورتون این بود که سایت های ایرانی افراطی درگیر ظاهر شدن!
ولی الان حس کردم منظورتون اینه که سایت های ایرانی ظاهرشون پیشرفت کرده نسبت به خارجی ها!
بالاخره کدوم برداشت درسته؟
و اینکه الان سایت من مشمول چه قضیه یی میشه؟
ظاهر به نسبت خوب یا ضعیف؟
سازنده قالب ایرانیه؟! چون تو گوگل، اسم قالب سرچ می کنم، به نظر میاد سازنده اش ایرانیه.عجب قالبی بود قالب پابلیشر...
بله ایرانیهسازنده قالب ایرانیه؟! چون تو گوگل، اسم قالب سرچ می کنم، به نظر میاد سازنده اش ایرانیه.
باید تماس بگیرید باهاشون یا ایمیل بدیددوستان من اکانت samandehi.ir برای خیلی وقت هست و برای بازیابی اکانت به شماره موبایل و ایمیل نیاز دارد که هر دو رو هر چیزی میزنم اشتباه هست
عضو جدبد هم میخواهم شوم میگوید کد ملی در سایت ثبت شده است / در صورت امکان راهنمایی کنید چطور اکانت رو بازیابی کنم ؟
بله بخش فروشگاهی کلا فرق داره چون شرکت ها پشتش هستن معمولا این مبلغ چیزی نیست براشون
اینو تو لیست دانلود های ژاکت داشتم. رفتم قیمتشو ببینم چند شده ، که اشکام ریخت .بله بخش فروشگاهی کلا فرق داره چون شرکت ها پشتش هستن معمولا این مبلغ چیزی نیست براشون
به نظر منم رنگ سیاه پشت ویدئوها می تونه به رنگ شادتری تغییر کنه.خوبه
فقط بنظرم اون رنگ سیاه منو و پشت ویدیو رو تغییر بده باتوجه به مخاطب باید رنگ شاد بشه
اگر یک فروشگاه کوچک، سبک و ساده میخوای بزنی، توی قالب های شرکتی هم میشه قالب شاپ پیدا کرد.
از هر جایی دانلود نکناینو تو لیست دانلود های ژاکت داشتم. رفتم قیمتشو ببینم چند شده ، که اشکام ریخت .
-----------
قالب جنه رایگان
این مورد قابل اعتماده ؟
【دانلود رایگان قالب جنه | جناح | Janneh】100% بروز و فارسی
با دانلود رایگان قالب جنه که در پلاگین یاب فارسی شده است میتوانید سایت خبری یا مجله ای خود را بسازید - پوسته Jannah | جناح وردپرس کاملا راست چین و بروز است.pluginyab.ir
یادش بخیراز هر جایی دانلود نکن
این persianscript.ir قبلا قالب و افزونه ها رو رایگان میذاشت و بدون مشکل هم بودن
جناح رو هر چیزی بخوای میتونی ازش در بیاریممنون از همگی،
اساتید با تجربه ، لطفا یه قالب سبک پیشنهاد بدید که صفحه ساز نداشته باشه و فروشگاهی هم نباشه ،
-سایت مد نظرم ، تعمیرات و خدمات هست
بخرمش جناح رو ؟ قانونی ، از ژاکت و راستچین و..جناح. رو هر چیزی بخوای میتونی ازش در بیاری
ژاکت و راستچین هم نال شده هستن (اینا فقط نسخه نال شده رو فارسی کردند)بخرمش جناح رو ؟ قانونی ، از ژاکت و راستچین و..
یا بی خیال ، نال شده هم جواب میده ؟