logofun
Registered User
میخواسم تبلیغ بدمخیلی وقته کوچ کردن
دیدم زده حداقل 5450 شارژ کن
میخواسم تبلیغ بدمخیلی وقته کوچ کردن
با تعطیل شدن amp به شدت موافق هستم. تو این بازه زمانی که عموم کاربران دسترسی به اینترنت پرسرعت دارند، سایت ها هم اکثرا ریسپانسیو هستن دیگه amp زیادی بود و به ضرر وبمسترهامشکل چیه؟ فکر میکردم فقط برای وب فارسیه ولی خارج هم سرعت ایندکس خیلی اومده پایین!! بهترین محتوا با کلی بکلینک اصلا به یه ورش هم حساب نمیکنه
این به کنار . کم کم amp رو دارن تعطیل میکنن!!!
گوگل هنوز خبری نزده
سود و ضرر وبمسترها برای گوگل که مهم نیست!با تعطیل شدن amp به شدت موافق هستم. تو این بازه زمانی که عموم کاربران دسترسی به اینترنت پرسرعت دارند، سایت ها هم اکثرا ریسپانسیو هستن دیگه amp زیادی بود و به ضرر وبمسترها
والا چی بگم.مشکل ایندکس نکردن مطالب توسط گوگل حل شده.
دست بردن در متا دیتا بهترین راهه.دوستان یه سوالی(راهنمایی) دارم
حالتی رو درنظر بگیرید که برای یه پست می خواهیم عکسی از یه(پست) سایتی برداریم، حالا چطوری و با چه تغییراتی میتونیم اون عکس رو متفاوت تر بکنیم؟
همونطور که اطلاع دارین عکس یکسان باشه از نظر سئو امتیاز منفی تلقی میشه.
اول اینکه زیاد تو این فکرها نباشید. منم قبلاً زیاد این حساسیت ها به خرج میدادم ولی عملاً اینقدر تولید محتوا زمان می برد که از رقبا عقب می موندم و برای خود گوگل هم محتوای 100درصد یونیک با نیمه یونیک تفاوت آنچنانی نداره.دوستان یه سوالی(راهنمایی) دارم
حالتی رو درنظر بگیرید که برای یه پست می خواهیم عکسی از یه(پست) سایتی برداریم، حالا چطوری و با چه تغییراتی میتونیم اون عکس رو متفاوت تر بکنیم؟
همونطور که اطلاع دارین عکس یکسان باشه از نظر سئو امتیاز منفی تلقی میشه.
این جمله ایشون رو سرلوحه خودتون قرار بدید. حاصل سال ها تجربه است!بنظر من آدم باید سایتی بزنه که با کمترین زحمت بیشترین بازدهی رو بده
مطرح کردن یک سایت با یک نفر نیرو عین تاسیس شرکت تک نفرست همین قدر تباههاول اینکه زیاد تو این فکرها نباشید. منم قبلاً زیاد این حساسیت ها به خرج میدادم ولی عملاً اینقدر تولید محتوا زمان می برد که از رقبا عقب می موندم و برای خود گوگل هم محتوای 100درصد یونیک با نیمه یونیک تفاوت آنچنانی نداره.
بعدش این روزها سیستم های تشخیص محتوای عکس و ویدیو بسیار هوشمند شده و به راحتی نمیشه دورش زد ولی نهایت کاری که از دست شما برمیاد اینه که اول نسخه باکیفیت تری از اون عکس پیدا کنید و بعدش با کراپ مناسب اونو در سایت انتشار بدید، اما به راحتی گوگل تشخیص میده که عکس اولیه شما چی بوده. مگر اینکه با فتوشاپ چندتا عکس رو با هم ترکیب کنید و یه عکس جدید ازش ایجاد کنید.
این جمله ایشون رو سرلوحه خودتون قرار بدید. حاصل سال ها تجربه است!
در انتظار دریافت فاکتور |
حمیدجان مودشون همینجوریه.این مدیا اد اصلا تسویه تو کارش هست؟
الان چند روز فاکتور را زده
در انتظار دریافت فاکتور
ممنونمحمیدجان مودشون همینجوریه.
یه ماهایی اکی هست ولی یه موقع هایی هم اینطوری طول میکشه
بمن گفتن اخر هفته ( ک رد شدیم ازش) یا هفته بعدش ( پیش رو ) میریزن..
تابستون افتضاحهه واریزیشون
من نمی تونم تو مدیااد فاکتور آپلود کنم، خطا می ده.این مدیا اد اصلا تسویه تو کارش هست؟
الان چند روز فاکتور را زده
در انتظار دریافت فاکتور
خطای چیمیده ؟من نمی تونم تو مدیااد فاکتور آپلود کنم، خطا می ده.
برای شما همینطور است؟
مگه باید چیزی آپلود کرد؟من نمی تونم تو مدیااد فاکتور آپلود کنم، خطا می ده.
برای شما همینطور است؟