• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
یک سوال
وقتی یک فایل mp3 توی هاست دانلود آپلود میکنم و لینک دانلود رو میزنم فایل به جای اینکه دانلود بشه پخش میشه

HTML:
<a  href="#" download></a>

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام دوستان. یه سرور مجازی ایرانی دارم از دیتاسنتر میلاد. مدتی هست بعد از اختلالات اینترنت، یه سری اتفاقای عجیب مثل عدم دسترسی به wordpress.org (برای آپدیت افزونه ها و ...)، عدم اتصال به گوگل درایو برای تهیه بک آپ، عدم اتصال به سرورهای خارجی ایمیل و ... رخ داده و ظاهرا هیچ مشکل خاصی از پیکربندی سرور ندارم.چون تا قبل از اختلالات بی مشکل همه چیز کار می کرد. نمی دونم چرا هیچ جا گزارشی از این موضوع ندیدم. برای شما هم این مشکل بوده؟ ظاهرا کلا سرور دسترسی ش به خارج محدود شده.
کلا همه کسایی که داخل ایران میزبانی میشن، اخیرا این مشکل واسشون پیش اومده
مونتها یسری هاستینگ ها مثل هاست دی ال، روش هایی رو پیاده سازی کردن که اطلاعات این دامنه ها از یک پ*روکسی رد میشه و به همین دلیل کاربران این مشکل رو احساس نکردن

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
دوستان کاربران انجمنم قبلا یه انجمن دیگه عضو بودن حالا اون انجمن اولیه تهدیدشون میکنه که با شمارشون اذیتشون میکنه چیکار باید کنم؟ با تهدید شکایت و اینا هم کواه نیومده آدرس سایتش هم نمیتونم whois بگیرم چیزی خاصی نمایش نمیده چیکار باید کنم؟
ما که بیدی نیستیم با این بادا بلرزیم کاربرا گرخیدن بعضیاشون پیشنهادتون چیه

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
دوستان کاربران انجمنم قبلا یه انجمن دیگه عضو بودن حالا اون انجمن اولیه تهدیدشون میکنه که با شمارشون اذیتشون میکنه چیکار باید کنم؟ با تهدید شکایت و اینا هم کواه نیومده آدرس سایتش هم نمیتونم whois بگیرم چیزی خاصی نمایش نمیده چیکار باید کنم؟
زوریه مگه؟ : ) )
بگو بزار تهدید کنن
هرچی بگه علیه ش میشه شکایت کرد، ولی چون هنوز تهدیدی انجام نشده کاریش نمیشه کرد، و خودشم میدونه که نمیتونه تهدید کنه ،چون شلوارشو میکشن رو سرش الکیه مگه 😁😅
سایتشم بزار چک میکنیم

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
زوریه مگه؟ : ) )
بگو بزار تهدید کنن
هرچی بگه علیه ش میشه شکایت کرد، ولی چون هنوز تهدیدی انجام نشده کاریش نمیشه کرد، و خودشم میدونه که نمیتونه تهدید کنه ،چون شلوارشو میکشن رو سرش الکیه مگه 😁😅
سایتشم بزار چک میکنیم
دمت گرم منم همینو میگم جالبه اسمش دخترونس تو انجمن و کاربرها هم فکر میکنن دختره ولی آمار دامنه رو از ساماندهی گرفتم پسره عجیب شده

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
دمت گرم منم همینو میگم جالبه اسمش دخترونس تو انجمن و کاربرها هم فکر میکنن دختره ولی آمار دامنه رو از ساماندهی گرفتم پسره عجیب شده
باور کن دبیرستانیه ، کله ش بو قرمه سبزی میده 😂 بی خیالی طی کن بره

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
باور کن دبیرستانیه ، کله ش بو قرمه سبزی میده 😂 بی خیالی طی کن بره
میگم من مشکل ندارم این کاربرا ترسیدن هر چی میگم بابا نترسید هیچ غلطی نمیتونه کنه اصلا خوف دارن حالا ببینم چطور میشه اگر زیاد حرف زد خودم بهش پیام میدم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
آپارات دوباره لینک ها رو تکس خالی کرد :poop: مسخره کرده یه بار لینک میکنه یه بار تکس خالی ثبات رویه یعنی روال کار تغیر نکنه مثلا بلاگفا قبلا فالو بود الان نوفالو چند تا وبلاگدهی ایرانی لینک فالو میدادن الان لینک غیر مستقیم مطلقا با همچین سایت هایی کار نکنید هرچند که خیلی قوی باشن، فریب آتوریتی سایت آپارات رو نخورید. همچین که محتواش جور شد همه لینک ها رو تکس خالی میکنه 😡

ایندکس گوگل حتی با api هم کار نکرد!! :poop:
فقط همون روش های قدیمی خودم تاثیر داره

Last edited:

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
داستان رو از فصل دوم تعریف نکن. اول بگو چیکار کردی طرف اینجوری باسنش سوخته تا ببینیم چیکار میشه کرد

من خیلی اینجا نمیام ولی قدرت خدا هر وقت میام انگار اینجا تو تاریخ فریز شده.
فکر کنم تنها جای دنیا که نه آدماش عوض میشن نه مباحثش، همین تاپیک وبمسترها باشه
یعنی هیچ اتفاق جدیدی اینجا نمیفته؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
داستان رو از فصل دوم تعریف نکن. اول بگو چیکار کردی طرف اینجوری باسنش سوخته تا ببینیم چیکار میشه کرد

من خیلی اینجا نمیام ولی قدرت خدا هر وقت میام انگار اینجا تو تاریخ فریز شده.

یعنی هیچ اتفاق جدیدی اینجا نمیفته؟
والا ما دیدیم تو انجمنش یکی از سایت ما سوال کرده ما هم عضو شدیم یکی پیام داد تو کی هستی گفتم فلان سایت بعد اونام خود جوشانه حرکت کردن سمت انجمن ما مهاجرت کردن... این شد وگرنه هیچ کار غیر اخلاقی صورت نگرفته و جالبه مدیره پسوردهارو عوض کرده اومده الکی علیه کاربرا مستند سازی کرده که اینا مفسد و فاسدن

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
والا ما دیدیم تو انجمنش یکی از سایت ما سوال کرده ما هم عضو شدیم یکی پیام داد تو کی هستی گفتم فلان سایت بعد اونام خود جوشانه حرکت کردن سمت انجمن ما مهاجرت کردن... این شد وگرنه هیچ کار غیر اخلاقی صورت نگرفته و جالبه مدیره پسوردهارو عوض کرده اومده الکی علیه کاربرا مستند سازی کرده که اینا مفسد و فاسدن
باهاشون حرف بزن یه اکانت جدید با اسم دیگه تو سایتت بسازن که طرف نشناستشون. تو اکانت قبلی هم بگن دیگه نمیان تو سایتت تا باسن طرف خنک بشه. تو هم اکانت قدیمی شونو بن کن
یکی دو ماه دیگه ک طرف از سوزش افتاد، اکانت جدید و قدیمی شونو ادغام کن

والا این بحثا مال 15 سال پیشه 🙄

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
باهاشون حرف بزن یه اکانت جدید با اسم دیگه تو سایتت بسازن که طرف نشناستشون. تو اکانت قبلی هم بگن دیگه نمیان تو سایتت تا باسن طرف خنک بشه. تو هم اکانت قدیمی شونو بن کن

عجب ایده توپی دادی دمت گرم
حالا یارو ظهر پیام داده بهشون که دارم میرم شکایت میکنم ازتون...به اینا میگم نترسید به چه جرمی شکایت میکنه آخه بازم ترسیدن
عجیبن اصلا

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507

اعوذ بالله من شیطان رجیم !! :دی

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
عجب ایده توپی دادی دمت گرم
حالا یارو ظهر پیام داده بهشون که دارم میرم شکایت میکنم ازتون...به اینا میگم نترسید به چه جرمی شکایت میکنه آخه بازم ترسیدن
عجیبن اصلا
یه اطلاعیه تو سایتت بزن بنویس اتفاقا ما از شکایت استقبال می کنیم چون موقع ثبت شکایت، آدرس و مشخصات خودش هم ثبت میشه و اینجوری می فهمیم بابت توهین و تهدید اعضا بایستی از کی شکایت کنیم
با فلانی (یکی از پرورش اندام یا رزمی کارای شهرشون) که محافظ شخصی مقامات امنیتی هم هست، صحبت کردیم و ایشون قول مساعد برای پیگیری از تمام راههای ممکن دادند و منتظریم ایشون مزاحم یکی از اعضا بشه یا شکایت کنه تا بتونیم ردشو پیدا کنیم
اعوذ بالله من شیطان رجیم !! :دی
به خدا اینا برام خاطره هست 🤣

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
«راست‌چین» تو پس‌دادن پول چطوره؟ یک روزه دارم باهاشون سر پس گرفتن پول بحث میکنم. پشتیبانیش هر 6 ساعت یکبار، جوابی میده که کمکی نمیکنه!

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
یه اطلاعیه تو سایتت بزن بنویس اتفاقا ما از شکایت استقبال می کنیم چون موقع ثبت شکایت، آدرس و مشخصات خودش هم ثبت میشه و اینجوری می فهمیم بابت توهین و تهدید اعضا بایستی از کی شکایت کنیم
با فلانی (یکی از پرورش اندام یا رزمی کارای شهرشون) که محافظ شخصی مقامات امنیتی هم هست، صحبت کردیم و ایشون قول مساعد برای پیگیری از تمام راههای ممکن دادند و منتظریم ایشون مزاحم یکی از اعضا بشه یا شکایت کنه تا بتونیم ردشو پیدا کنیم

به خدا اینا برام خاطره هست 🤣
آقا پشتم بهت گرمه:ROFLMAO:
فتوا دادم اگر میخاد شکایت کنه کد ملی بدم ثبت ثنا داره برام پیامکش بیاد معتل نشیم:D

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
مدتی است واریزی ندارد سایت بکوریتی ؟ دلیل چیست ؟
تیکتم جواب نمیده . چیکار کنیم حذف کنیم ؟

Last edited:

Lost1

Registered User
لایک‌ها
88
این قضیه افت بازدید بعضی از سایتا چی شد؟؟؟
راه حلی پیدا کردید؟؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
نت افراز کسی هاست فرانسه شو داره ؟ یا کلا کسی سایتش رو هاست این شرکت میزبانی میشه ؟
کیفیت و پاسخگویی تیکتشون چطوره ؟

بالا