• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
انگار مشکل خیلی ها هست چون تو وب فارسی کلمه افزایش سرعت زمپ سرچ میشه
پس مشکل من نیست.
حالا چرا عصبانی هستید؟! اگه ناراحتید تا نظر ندیم و راهنمایی نکنیم.
من که هیچ مشکلی با زمپ ندارم. اتفاقاً امروز هم روی یک سرور مجازی ضعیف نصب کردم. ;)

اون افرادی که کندی زمپ یا افزایش سرعت زمپ سرچ می کنند، اطلاعات زیادی از نحوه کار این نوع نرم افزارها ندارن. چرا؟ چون نرم افزاری مثل زمپ، فقط اومده چندتا برنامه دیگه از جمله آپاچی و MySQL و php رو کنار هم در قالب یک پکیج جمع آوری کرده. پس کندی زمپ بی معناست! در واقع این کندی یا از تنظیمات php است یا تنظیمات آپاچی یا ضعیف بودن سیستم یا مصرف بیش از حد منابع اسکریپت یا اشکال در ساختار دیتابیس و حجم بالای اون، یا کندی اینترنت سرور.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
نه
کجا میدن سرور مجازی ما بگیریم؟ از اولی که اینترنت رو قطع کردن دیکه نتونستم استفاده کنم الان هم قیمتش چند برابر قبله
اینقدر دیگه خنگ نیستم زمپ رو اونجا اجرا کنم
روی سیستم گذاشتمش
و اینکه انگار مشکل خیلی ها هست چون تو وب فارسی کلمه افزایش سرعت زمپ سرچ میشه
وب خارجی هم سرچ کنید کند هم حتی ننوشتن very slow زدن، یوتیوب هم بزنید هست.
پس مشکل من نیست.
فردا Laragon رو تست میکنم، قبلا داشتمش فقط مشکلش php قدیمی بود که قابل حل هست ولی زمپ انگار درست بشو نیست
اگه دیگران کندی زمپ رو سرچ نمیکردن حرف شما درست بود ولی ایراد کار از جای دیگس، شاید روی ویندوز 7 اینطوریه
کلا کد php رو کند اجرا می کنه یا وردپرس فقط کنده؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
کلا کد php رو کند اجرا می کنه یا وردپرس فقط کنده؟
تست نکردم، برای وردپرس که خیلی کند بود. رید به اعصابم حذفش کردم
لاگون رو نصب کردم آشغال انگار باید تیکه تیکه همه چیزش رو دانلود کنم جا بزارم تا کار کنه، آخرشم هر چی زدم وردپرس نصب نشد نتونست به دیتابیس نصب بشه
نمیفهمم این رو اصلا برای چی ساختنش وقتی شخمیه
مشکل همه از gravatar هست کلا افزونه ها و اپشن هایی که کال بک به سرورشون میزنن باعث کندی میشن روی لوکال
گراواتار غیر فعال کردم، هیچ قالب و افزونه ای نداره
دیگه خستم کرد چند بار وردپرس پاک کردم دوباره نصب کردم
ربطی به فیلترینگ نداره چون با vp n هم تست کردم
هر چی آموزش هم بود دیدم و رم مصرفیش رو بیشتر کردم، php ارتقا دادم
هاست پولی یا لوکال برای تست قالب و افزونه ها برام ضروریه
لوکال که کار نکرد، هاست یک ماهه در حد 50 یا 100 مگابایت از cpanel.ir بگیرم بدرد میخوره یا مثل پارس پک باز هم نمیشه؟ قبلا هاست رایگان تست کردم خیلی از پارس پک قوی تر بود!! نمیفهمم چرا تعطیل نمیکنه بره با این وضعش

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
برا هک نشدن سایت روشی وجود داره که بعد از تغییرات در سیپنل یا دایرکت ادمین بهمون فوری اطلاع بده
یعنی اگه فولدر یا فایلی ساخته شد فوری بفهمیم :unsure:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
افزونه ای هست بشه نمره gtmetrix بهبود بخشید ؟

نمره Eداره سایت )) کلی ورودی میومد الان یک مدته نصف شده.. حدس میزنم برای اینه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507

Abolfazlabdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان از کجا میتونم برنامه نویس خوب اندروید پیدا کنم

Lost1

Registered User
لایک‌ها
88
هاست یک ماهه در حد 50 یا 100 مگابایت از cpanel.ir بگیرم بدرد میخوره یا مثل پارس پک باز هم نمیشه؟
به هیچ وجه از این هاستینگ خرید نکنید، منم گول قیمتشون رو خوردم و 80 تومن پولم حروم شد. وردپرس خام بالا نمیومد به پشتیبان گفتم گف کش رو فعال کن! بازم صد رحمت به پارس پک

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
به هیچ وجه از این هاستینگ خرید نکنید، منم گول قیمتشون رو خوردم و 80 تومن پولم حروم شد. وردپرس خام بالا نمیومد به پشتیبان گفتم گف کش رو فعال کن! بازم صد رحمت به پارس پک
من نیمیفهمم..
تا نت افراز هست..
باقی هاست ها چرا؟

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
20230219_113028.jpg

کاهش ۵۰ درصدی ترافیک کلودفلر در ایران

🔹داده‌های رادار کلودفلر نشان می‌دهد ترافیک کلودفلر در ایران از حدود ساعت ۱۴ ظهر ۲۹ بهمن بین ۴۵ تا ۵۵ درصد به نسبت روز قبل کاهش یافته است

🔹اختلال کلودفلر در این سطح و عدم رفع آن پس از ۱۰ ساعت، باعث بهت و تعجب جامعه IT کشور و البته هزاران سایت و پلتفرمی که داخل ایران از این CDN استفاده می‌کردند، شده اس

🔹کلودفلر بیش از ۵۰ درصد بازار CDN ایران را در اختیار دارد و اختلال در آن ضربه مستقیم به کسب‌وکارهای اینترنتی است که از این پلتفرم استفاده می‌کنند.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
مشاهده پیوست 1319949

کاهش ۵۰ درصدی ترافیک کلودفلر در ایران

🔹داده‌های رادار کلودفلر نشان می‌دهد ترافیک کلودفلر در ایران از حدود ساعت ۱۴ ظهر ۲۹ بهمن بین ۴۵ تا ۵۵ درصد به نسبت روز قبل کاهش یافته است

🔹اختلال کلودفلر در این سطح و عدم رفع آن پس از ۱۰ ساعت، باعث بهت و تعجب جامعه IT کشور و البته هزاران سایت و پلتفرمی که داخل ایران از این CDN استفاده می‌کردند، شده اس

🔹کلودفلر بیش از ۵۰ درصد بازار CDN ایران را در اختیار دارد و اختلال در آن ضربه مستقیم به کسب‌وکارهای اینترنتی است که از این پلتفرم استفاده می‌کنند.
بجز سایت های پر ترافیک ،سایت های معمولی چرا ازش استفاده میکنن؟

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
بجز سایت های پر ترافیک ،سایت های معمولی چرا ازش استفاده میکنن؟
فرار کردن از ddos و افزایش سرعت سایت و کنترل ترافیک سایت
هاستینگ های ایرانی بقدری منابع کمی اختصاص میدن. یه برنامه بنویسی یه سایت رو بصورت مدام صفحات شو باز کنه میتونه 50 درصد از سایت های نوپای ایرانی رو زمین بزنه.....یادمه یه بنده خدایی رو پارس پک هاست دانلودشو از دسترس خارج کرده بود اینم رفته بود شکایت براش گزارش فرستاده بودن یه یارو توی یک ساعت 8 هزار تا ریکویست به سرور دانلود زده البته این یکیش بوده.... اینم پیام توی کانال تلگرامش گذاشته بود فوش میداد میگفت مشکل روانی داری واقعا چرا ازین کارا میکنی ..........

Last edited:

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
باید ریدددددد توی ایرنیک با این تایم تایید دامنه : /
دیووااااانن اینا بخدا .. ایمیل دادم چخبره این همه زمان، نوشتن باید بررسی بشه دامنه :|
خب چیش دقیقا ؟ اسمشم که معلوم هست درمورد چیه این همه گیر نداره که .. 4روزه اسیر کردن.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
دیووااااانن اینا بخدا .. ایمیل دادم چخبره این همه زمان، نوشتن باید بررسی بشه دامنه :|
خب چیش دقیقا ؟ اسمشم که معلوم هست درمورد چیه این همه گیر نداره که .. 4روزه اسیر کردن.
نیت اذیت کردنه...
خیلی کارای اداری هم کلا دیجیتال شده..
ولی مردم رو الکی میدونن..
یه پیامک تاییدیه گاهی یه نیم روز طول میکشه..
همش اذیت کردن و وقت کشی..

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من سر همین تایم زیاد مشتریمو از دست دادم
من یک دامنه ثبت کردم که بی جهت بعد از ۸ روز رد کردن
مجبور شدم با مشتریم تماس بگیرم بگم دامنه پیشنهادیتون رد شد و یکی دیگه انتخاب کنید
دامنه جدید ارسال کرد و بعد ۷ روز خبری از تایید نشد که طرف آخرش پشیمون شد گفت نمیخواد و فکر کرد دارم اذیتش میکنم

متن زیر پیام نیک
این دامنه در تاریخ 1401/12/03 معلق خواهد شد، و از آن تاریخ دیگر در اختیار صاحب‌امتیاز قبلی دامنه نخواهد بود.
دامنه در حالت عادی ۱۰ روز زمان داره که تایید شه، اما اینا به قدری دیر تایید میکنن که ممکنه دامنه قبل از تایید شدن منقضی میشه

و الان هم اگر بخوای شناسه جدید برای فرد حقیقی ایجاد کنی، پیامک تایید کد ارسال نمیشه براش و ثبت نام کلا قطعه و مشکل داره و شما مجبوری برای مشتری های جدیدت از شناسه خودت برای ثبت دامنه استفاده کنی.

Last edited:
بالا