نمیدونم بزرگوارچرا مصادره کردن؟
اطلاعیه زدن هارد مصادره شده
منم دیتا هام در حد 2 گیگ بود
همشو دوباره اپلود کردم
نمیدونم بزرگوارچرا مصادره کردن؟
هاردخودتم نسوزه صلوات : ) )) )من روی هاردم دارم بک اپ هارو
اگه شهاب سنگ اومد وسط دیتا سنتر آسیاتک
بازم سایت به فنا نره
هیچکس از مصادره شده هارد هاش به اندازه تاینی موویز زجر نکشیده چند پتابایت هارد و دیتا مصادره شد!!!نمیدونم بزرگوار
اطلاعیه زدن هارد مصادره شده
منم دیتا هام در حد 2 گیگ بود
همشو دوباره اپلود کردم
جوجول درایوهاردخودتم نسوزه صلوات : ) )) )
نمیشه که هر روز بک آپ بگیریم و دانلود کنیم کار سختهمن روی هاردم دارم بک اپ هارو
اگه شهاب سنگ اومد وسط دیتا سنتر آسیاتک
بازم سایت به فنا نره
وردپرس ماهی یک بار هم باشه خوبهنمیشه که هر روز بک آپ بگیریم و دانلود کنیم کار سخته
اینجوری که خود هاست داره میگیره دیگه مگر انقدر شوت باشن روی همون جایی که سایت هست بک آپ بگیرنوردپرس ماهی یک بار هم باشه خوبه
مهم این هست کل دیتا ها به فنا نره
یه صفحه بساز فرم رو توش درست کن با امکان اپلود فایل، ایمیلت و ایدی تلگرامیت، بعد از خرید موفق، این دکمه بهش نشون داده باشه.برای ووکامرس میخوام یه امکان بزارم که مشتری بعد از ثبت سفارش بتونه فایل برام آپلود کنه مثلا فایل ورد، یا اگه امکانپذیر نیست یه پیغام و آدرس ایمیل یا تلگرام بعد از ثبت سفارش بزارم که طرف بفهمه و به ایمیلم فایل بفرسته. چطوری میشه این کار رو کرد؟ یعنی یه پیغام و یادداشت بعد از ثبت سفارش چطوری نشون کاربر بدم؟
در هنگام ثبت سفارش میتونید اینکارو با افزونه های "شخصی سازی فرم سفارش" یا افزونه زیر انجام بدید (در صفحه checkout)برای ووکامرس میخوام یه امکان بزارم که مشتری بعد از ثبت سفارش بتونه فایل برام آپلود کنه مثلا فایل ورد، یا اگه امکانپذیر نیست یه پیغام و آدرس ایمیل یا تلگرام بعد از ثبت سفارش بزارم که طرف بفهمه و به ایمیلم فایل بفرسته. چطوری میشه این کار رو کرد؟ یعنی یه پیغام و یادداشت بعد از ثبت سفارش چطوری نشون کاربر بدم؟
این دیگه خیلی خیلی تخصصی بود..دوستان
من میخوام یک کد اختصاصی رو برای چندین کاربر به وسیله پیامک در وردپرس یا ووکامرس بفرستم و برای هر کاربر متغیره و اون کد فقط در اختیار بنده هست
چطور میتونم با استفاده از پترن این کد رو مثل کد یکبار مصرف برای ورود کاربران ارسال کنم ؟
تفاوتش با رمز یکبارمصرف ورود کاربر اینه که این کد رندوم ساخته نمیشه و کد رو باید وارد کنم و به صورت پترن ارسالش کنم
کسی روش یا افزونه ای سراغ داره؟ (پترن)
متوجه منظورم نشدی ،گفتم یه سری اومدن برا فیلترشکن استفاده کردن بعدش نیک هم حساس شده دیگه دامنه های با اسم مشکوک تایید نمیکنه یا دیر تایید میکنهاین مورد شما بایدبعد از تایید دامنه رخ بده که فیلترشکنو انداخت پشت دامنه، نه قبلش.
عجب خرهایی هستن که با دامنه ir میان قند شکن میسازنمتوجه منظورم نشدی ،گفتم یه سری اومدن برا فیلترشکن استفاده کردن بعدش نیک هم حساس شده دیگه دامنه های با اسم مشکوک تایید نمیکنه یا دیر تایید میکنه
نه داداش من توی یک ماه اخیر دامنه shop و market و book ثبت کردم همه شون فرآیندشون طولانی بودنیک هم حساس شده دیگه دامنه های با اسم مشکوک تایید نمیکنه یا دیر تایید میکنه
برای قند شدن .site و xyz بزنید البته اگه میخواید فانل بزنیدنه داداش من توی یک ماه اخیر دامنه shop و market و book ثبت کردم همه شون فرآیندشون طولانی بود![]()
واقعا عجایبی هستن برا خودشون ... طبق برخوردی که باهاشون داشتم اکثرا یه مشت بچه سال بی منطق هستن که اصلا از اوضاع و شرایط مملکت اطلاعی ندارن...عجب خرهایی هستن که با دامنه ir میان قند شکن میسازن![]()
والا عزیز این دیگه به نیک ربطی نداره به هاستینگ های ایرانی ربط داره که از بس vps با 5 برابر قیمت فروختن دیگه حال و حوصله ثبت دامنه با نهایت 5-10 ت سود رو ندارن...نه داداش من توی یک ماه اخیر دامنه shop و market و book ثبت کردم همه شون فرآیندشون طولانی بود![]()
وقتی دامنه ir رو به صورت عملی براشون توضیح دادند متوجه میشن. بدین صورت که اول میگن آی... آره دامنه و مشکلی ندارهواقعا عجایبی هستن برا خودشون ... طبق برخوردی که باهاشون داشتم اکثرا یه مشت بچه سال بی منطق هستن
مسخره میکنیاین دیگه خیلی خیلی تخصصی بود..
کمرم خم شد..
نه داداش من توی یک ماه اخیر دامنه shop و market و book ثبت کردم همه شون فرآیندشون طولانی بود
پ.ن: منظورم testshop.ir و testbook.ir و امثال اینها بود