• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
نمیدونم بزرگوار
اطلاعیه زدن هارد مصادره شده
منم دیتا هام در حد 2 گیگ بود
همشو دوباره اپلود کردم
هیچکس از مصادره شده هارد هاش به اندازه تاینی موویز زجر نکشیده چند پتابایت هارد و دیتا مصادره شد!!!
فکر کنم فقط نزدیک چند میلیارد به پول الان ارزش هارد هاشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
وردپرس ماهی یک بار هم باشه خوبه
مهم این هست کل دیتا ها به فنا نره
اینجوری که خود هاست داره میگیره دیگه مگر انقدر شوت باشن روی همون جایی که سایت هست بک آپ بگیرن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
برای ووکامرس میخوام یه امکان بزارم که مشتری بعد از ثبت سفارش بتونه فایل برام آپلود کنه مثلا فایل ورد، یا اگه امکان‌پذیر نیست یه پیغام و آدرس ایمیل یا تلگرام بعد از ثبت سفارش بزارم که طرف بفهمه و به ایمیلم فایل بفرسته. چطوری میشه این کار رو کرد؟ یعنی یه پیغام و یادداشت بعد از ثبت سفارش چطوری نشون کاربر بدم؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
برای ووکامرس میخوام یه امکان بزارم که مشتری بعد از ثبت سفارش بتونه فایل برام آپلود کنه مثلا فایل ورد، یا اگه امکان‌پذیر نیست یه پیغام و آدرس ایمیل یا تلگرام بعد از ثبت سفارش بزارم که طرف بفهمه و به ایمیلم فایل بفرسته. چطوری میشه این کار رو کرد؟ یعنی یه پیغام و یادداشت بعد از ثبت سفارش چطوری نشون کاربر بدم؟
یه صفحه بساز فرم رو توش درست کن با امکان اپلود فایل، ایمیلت و ایدی تلگرامیت، بعد از خرید موفق، این دکمه بهش نشون داده باشه.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
در هنگام ثبت سفارش میتونید اینکارو با افزونه های "شخصی سازی فرم سفارش" یا افزونه زیر انجام بدید (در صفحه checkout)
و میتونید یک فیلد یا چندین فیلد آپلود فایل برای کاربر قرار بدید

یا این آموزش

و یا میتونی صفحه تشکر رو در ووکامرس شخصی سازی کنی (تغییر کدها) یا از افزونه YITH custom Thank You Page برای نمایش یک پیغام مثل تشکر در پرداخت موفق استفاده کنی
در واقع این افزونه کارش اینه که صفحه مورد نظرتون رو بعد از پرداخت موفق با کاربر نمایش بده

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
من میخوام یک کد اختصاصی رو برای چندین کاربر به وسیله پیامک در وردپرس یا ووکامرس بفرستم و برای هر کاربر متغیره و اون کد فقط در اختیار بنده هست
چطور میتونم با استفاده از پترن این کد رو مثل کد یکبار مصرف برای ورود کاربران ارسال کنم ؟
تفاوتش با رمز یکبارمصرف ورود کاربر اینه که این کد رندوم ساخته نمیشه و کد رو باید وارد کنم و به صورت پترن ارسالش کنم
کسی روش یا افزونه ای سراغ داره؟ (پترن)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
دوستان
من میخوام یک کد اختصاصی رو برای چندین کاربر به وسیله پیامک در وردپرس یا ووکامرس بفرستم و برای هر کاربر متغیره و اون کد فقط در اختیار بنده هست
چطور میتونم با استفاده از پترن این کد رو مثل کد یکبار مصرف برای ورود کاربران ارسال کنم ؟
تفاوتش با رمز یکبارمصرف ورود کاربر اینه که این کد رندوم ساخته نمیشه و کد رو باید وارد کنم و به صورت پترن ارسالش کنم
کسی روش یا افزونه ای سراغ داره؟ (پترن)
این دیگه خیلی خیلی تخصصی بود..
کمرم خم شد..

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
این مورد شما بایدبعد از تایید دامنه رخ بده که فیلترشکنو انداخت پشت دامنه، نه قبلش.
متوجه منظورم نشدی ،گفتم یه سری اومدن برا فیلترشکن استفاده کردن بعدش نیک هم حساس شده دیگه دامنه های با اسم مشکوک تایید نمیکنه یا دیر تایید میکنه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
متوجه منظورم نشدی ،گفتم یه سری اومدن برا فیلترشکن استفاده کردن بعدش نیک هم حساس شده دیگه دامنه های با اسم مشکوک تایید نمیکنه یا دیر تایید میکنه
عجب خرهایی هستن که با دامنه ir میان قند شکن میسازن :D

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
نیک هم حساس شده دیگه دامنه های با اسم مشکوک تایید نمیکنه یا دیر تایید میکنه
نه داداش من توی یک ماه اخیر دامنه shop و market و book ثبت کردم همه شون فرآیندشون طولانی بود:(

پ.ن: منظورم testshop.ir و testbook.ir و امثال اینها بود

Last edited:

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
عجب خرهایی هستن که با دامنه ir میان قند شکن میسازن :D
واقعا عجایبی هستن برا خودشون ... طبق برخوردی که باهاشون داشتم اکثرا یه مشت بچه سال بی منطق هستن که اصلا از اوضاع و شرایط مملکت اطلاعی ندارن...
اینم یه نمونه:
Annotation 2023-02-21 194526-min.png

نه داداش من توی یک ماه اخیر دامنه shop و market و book ثبت کردم همه شون فرآیندشون طولانی بود:(
والا عزیز این دیگه به نیک ربطی نداره به هاستینگ های ایرانی ربط داره که از بس vps با 5 برابر قیمت فروختن دیگه حال و حوصله ثبت دامنه با نهایت 5-10 ت سود رو ندارن...
پیشنهاد میکنم خودت از سایت های خارجی بخری , هم مطمئنه هم سریع کارت رو راه میندازن...
اگه ارز دیجیتال هم داشته باشی که دیگه خیلی راحت از سایت های زیر بخر:
joker.com
hostinger
epik.com
namechep
namesilo

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
واقعا عجایبی هستن برا خودشون ... طبق برخوردی که باهاشون داشتم اکثرا یه مشت بچه سال بی منطق هستن
وقتی دامنه ir رو به صورت عملی براشون توضیح دادند متوجه میشن. بدین صورت که اول میگن آی... آره دامنه و مشکلی نداره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
این دیگه خیلی خیلی تخصصی بود..
کمرم خم شد..
مسخره میکنی :p
تخصصی نیست
حتی تونستم با یه روش ابداعی اوکیش کنم
خود کد رو میشه به صورت عادی فرستاد اما من میخواستم با پترن بفرستم و مشکل فقط همون بود

aria95

Registered User
لایک‌ها
507

پ.ن: منظورم testshop.ir و testbook.ir و امثال اینها بود

سلام
یعنی تا چه مدت طولانی؟ من یه دامنه ثبت کردم و هنوز تایید نزدن و هیچ درخواست مجوزو چیزی هم نزدن و امروز این پیام اومده

با این وضع به نظرت منتظر تایید باشم یا تماس بگیرم باهاشون؟

-----------
سلام،
دامنه:****.ir
این دامنه در تاریخ 1401/12/08 معلق خواهد شد، و از آن تاریخ دیگر در اختیار صاحب‌امتیاز قبلی دامنه نخواهد بود.

بالا