• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام
یعنی تا چه مدت طولانی؟ من یه دامنه ثبت کردم و هنوز تایید نزدن و هیچ درخواست مجوزو چیزی هم نزدن و امروز این پیام اومده

با این وضع به نظرت منتظر تایید باشم یا تماس بگیرم باهاشون؟

-----------
سلام،
دامنه:****.ir
این دامنه در تاریخ 1401/12/08 معلق خواهد شد، و از آن تاریخ دیگر در اختیار صاحب‌امتیاز قبلی دامنه نخواهد بود.
برا من ۸ روزه تایید شد و یکی دو روز قبلش هم همین پیام تعلیق اومد

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
یعنی تا چه مدت طولانی؟ من یه دامنه ثبت کردم و هنوز تایید نزدن و هیچ درخواست مجوزو چیزی هم نزدن و امروز این پیام اومده

با این وضع به نظرت منتظر تایید باشم یا تماس بگیرم باهاشون؟

-----------
سلام،
دامنه:****.ir
این دامنه در تاریخ 1401/12/08 معلق خواهد شد، و از آن تاریخ دیگر در اختیار صاحب‌امتیاز قبلی دامنه نخواهد بود.
من توی 30-40 روز اخیر ده تا دامین ir ثبت کردم. بین 5 تا 8 روز طول میکشه.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
از این به بعد منطق کار گوگل فقط طبق هوش مصنوعی و عامل خردگرا هست، بهتر از مغز انسان هر چیزی رو میفهمه
داخل گوگل سرچ کنید بک لینک مُرد
ما اونجا درمورد آینده سئو نوشتیم
بک لینک دیگه هیچ تاثیری نداره، سئو خارجی کلا تعطیل
فقط بک لینک کلیک خور روی سئو تاثیر داره، واقعی بودن کلیک ها رو هم راحت میفهمه
نظری هم داشتید میتونید بگید

نه گوگل همچنان حریف بعضی از سایت هایی که با ربات مطلب میزنن نشده
@Business plan
تو تجربه مشابهی داشتی؟
لینک از صفحه های اسپم به اون صفحه های مورد نظرت باعث میشه رتبه اون صفحه ها بیاد پایین .
گوگل دوست شماست
من اگه حال داشتم که برا سایتای خودم لینک سازی میکردم
23mptea.gif

یکی از سایت های خارجیم رو بنده خدایی بدون اجازه کپی کرده بود پیام دادم 24 ساعته پاک کرد بعد اینجا یارو مثه گاو میمونه تازه بعد دو هفته بجا عذرخواهی جواب سربالا میده :(
کاش میشد از کپی کارهام شکایت کرد.
قوانین گوگل رو خوندم لذت بردم!
احترام به دیگران!!
محتوای شما متعلق به شما است، به این معنی که شما هر گونه حقوق مالکیت معنوی را که در محتوای خود دارید حفظ می کنید. برای مثال، در محتوای خلاقانه‌ای که می‌سازید، مانند نظراتی که می‌نویسید، حقوق مالکیت معنوی دارید...
حریم خصوصی
و...

حالا برو تو سایت های ایرانی ارث پدرشون رو ازت میخوان

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
هشدار جدی من به تمام وبمسترهایی که نماد دارن:

من برای یکی از سایت هام یکسال پیش پروانه کسب از اتحادیه کسب و کارهای مجازی گرفنم. بعد هم نماد و ساماندهی و... همه چی تایید شده
الان برام از اینماد ایمیل اومد با این متن:

اینا یه موج جدید از بین بردن سایت راه انداختند.
۱. نیک که دامین تایید نمیکنه اگرم بکنه بعد ۸ روز

۲.سایت اتحادیه کسب و کار ماه هاست مجوز صادر نمیکنه

۳. ثبت نام نیک کار نمیکنه

۴. سایت رفع فیلتر دان هست

۵. اینماد برای هر نوع سایتی درخواست مجوزی میکنه که امکان اخذش وجود نداره

۶. پاس کاری جریان بین ارگان های فوق

۷. جدیدا هم که اگر تمام مجوزها رو از قبل داشته باشی میان گیر الکی میدن و مجوزهاتو از لیست حذف میکنند.

با این تفاسیر انگار کار قانونی و صحیح و مالیات دادن در این کشور راه به جایی نمیبره...

اونم از وضع فیلتری نگ گسترده که هرروز بدتر میکنه.

من دو سایتی که تمام شرایط بالا رو داشت پاک کردم و از وب خداحافظی میکنم. از این تجربه من استفاده کنید. نتیجه ۲۲ سال حضور در وب این شد.

لعنت به تمام مسوولان پشت میزنشین در حوزه اینترنت ایران. الهی که به بدترین شکل ممکن بمبرید.

عدم تایید مجوز کالا و خدمت​
کاربر گرامی، مجوز کالا و خدمت ارسال شده در سامانه نماد اعتماد الکترونیکی برای کسب و کار شما به دلیل زیر تایید نشد :
با سلام و احترام؛ کالا و خدماتی در وب سایت جهت بررسی کارشناس مشاهده نمی شود. جهت اخذ اینماد، فعالیت وب سایت می بایست مشخص و ثبت سفارش آنلاین در سایت مشاهده شود.ضمنا با توجه به اینکه فعالیت بصورت پلتفرم می باشد،خواهشمند است چند نمونه پروانه کسب به همراه قرارداد بارگذاری نمایید​

tazone

Registered User
لایک‌ها
366

من برای یکی از سایت هام یکسال پیش پروانه کسب از اتحادیه کسب و کارهای مجازی گرفنم. بعد هم نماد و ساماندهی و... همه چی تایید شده

۷. جدیدا هم که اگر تمام مجوزها رو از قبل داشته باشی میان گیر الکی میدن و مجوزهاتو از لیست حذف میکنند.

با این تفاسیر انگار کار قانونی و صحیح و مالیات دادن در این کشور راه به جایی نمیبره...

من دو سایتی که تمام شرایط بالا رو داشت پاک کردم و از وب خداحافظی میکنم. از این تجربه من استفاده کنید. نتیجه ۲۲ سال حضور در وب این شد.

لعنت به تمام مسوولان پشت میزنشین در حوزه اینترنت ایران. الهی که به بدترین شکل ممکن بمبرید.

کاربر گرامی، مجوز کالا و خدمت ارسال شده در سامانه نماد اعتماد الکترونیکی برای کسب و کار شما به دلیل زیر تایید نشد :
با سلام و احترام؛ کالا و خدماتی در وب سایت جهت بررسی کارشناس مشاهده نمی شود. جهت اخذ اینماد، فعالیت وب سایت می بایست مشخص و ثبت سفارش آنلاین در سایت مشاهده شود.ضمنا با توجه به اینکه فعالیت بصورت پلتفرم می باشد،خواهشمند است چند نمونه پروانه کسب به همراه قرارداد بارگذاری نمایید​
فساد اداری بشدت زیاد شده و همه از زیرکار درمیرن و شدن استاد کارچاق کنی... در گذشته یه دینی داشتن و ایمونی ولی امروزه فقط شده منفعت طلبی و راحت طلبی و خود خواهی....

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507

درکت میکنم مرد بزرگ..
فقط این ایمان رو دارم که چند ماه آخرشونه...
بعدش وب هم راحت میشه از دست اینها..
انفجار کاربر و فروش اینترنتی دوباره و البته بسیار زیاد هم در راهه..

پ ن :
حالا چرا پاک‌کردی؟
بک آپشون رو بیار بالا بفروش..
یه چندرقاز هم بشه بزنیش به یه زخمی بهتره..

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
درکت میکنم مرد بزرگ..
فقط این ایمان رو دارم که چند ماه آخرشونه...
بعدش وب هم راحت میشه از دست اینها..
انفجار کاربر و فروش اینترنتی دوباره و البته بسیار زیاد هم در راهه..

پ ن :
حالا چرا پاک‌کردی؟
بک آپشون رو بیار بالا بفروش..
یه چندرقاز هم بشه بزنیش به یه زخمی بهتره..
منم سایتی که 14 سال براش زحمت کشیدم رو چند ماه دیگه که مدت اجاره سرورش تموم بشه جمعش می کنم ( الان هم صرفا به شکل آرشیو بالا نگهش داشتم هیچ خدماتی نمی دم)
بعضی چیزارو دلت نمیاد بفروشی، بحث قیمت و زدن به ی زخمی هم نیست فقط دلت می خواد چیزی که خودت شروع کردی رو خودتم تمومش کنی
وب فارسی مرده.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
منم سایتی که 14 سال براش زحمت کشیدم رو چند ماه دیگه که مدت اجاره سرورش تموم بشه جمعش می کنم ( الان هم صرفا به شکل آرشیو بالا نگهش داشتم هیچ خدماتی نمی دم)
بعضی چیزارو دلت نمیاد بفروشی، بحث قیمت و زدن به ی زخمی هم نیست فقط دلت می خواد چیزی که خودت شروع کردی رو خودتم تمومش کنی
وب فارسی مرده.
حداقل بک آپش رو نگه دار..
شاید ۶ ماه دیگه کشور آزاد شد..

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
6 ماه پیش هاست و دامنه گرفتم فروشگاه بزنم، کار طراحی سایت تموم شد اومدم درگاه پرداخت بگیرم
همون نماد رو هم بهم ندادن به نام شخص دیگه ای گرفتم
بعدش اومدم درگاه پرداخت بگیرم ندادن هزار تا مجوز میخواستن
گفتن کار توی خونه نداریم حتما باید مکان تجاری ثبت بشه!!
یعنی فقط کسی که مغازه داره میتونه فروشگاه هم بزنه با جوازش!! پس ما چی کار کنیم؟!
دیگه بیخیالش شدم
سرچ کنید بک لینک مُرد
همه لفت دادن رتبه پرید!!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این کد رهگیری مالیاتی دیگه ای که اینماد میده، اداره مالیات میتونه این کد رهگیری مالیاتی رو با کد رهگیری مالیاتی که خودمون گرفتیم رو یکی کنن و همون کد قبلی استفاده بشه؟
کد رهگیری که اینماد داده رو تو سایت tax ،"یادآوری کلمه عبور پرونده الکترونیک" میزنم، میگه
اطلاعات شما در سامانه ثبت نام یافت نشد.

دوستان
من میخوام یک کد اختصاصی رو برای چندین کاربر به وسیله پیامک در وردپرس یا ووکامرس بفرستم و برای هر کاربر متغیره و اون کد فقط در اختیار بنده هست
چطور میتونم با استفاده از پترن این کد رو مثل کد یکبار مصرف برای ورود کاربران ارسال کنم ؟
تفاوتش با رمز یکبارمصرف ورود کاربر اینه که این کد رندوم ساخته نمیشه و کد رو باید وارد کنم و به صورت پترن ارسالش کنم
کسی روش یا افزونه ای سراغ داره؟ (پترن)
از فراز اس ام اس بپرس. ارسال از طریق پترن دارن، ببینین چیزی که می خوای رو می تونن ارائه بدن

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
فضا 2 گیگ / رم 256 مگ / ترافیک 100 گیگ / سی پی یو 2 هسته ای برای ووکامرس چطوره؟ چقدر میتونه جواب بده؟

memory_limit 256mb همون رم میشه؟
  • WordPress memory limit of 256 MB or greater

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فضا 2 گیگ / رم 256 مگ / ترافیک 100 گیگ / سی پی یو 2 هسته ای برای ووکامرس چطوره؟ چقدر میتونه جواب بده؟
بعید میدونم با این منابع، حتی بتونید برای یکبار وردپرس+ووکامرس رو اجرا کنید! (کمی اغراق کردم)

ولی اصلاً و ابداً همچین منابعی جوابگوی سایتی با 100 بازدید روزانه هم نیست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بعید میدونم با این منابع، حتی بتونید برای یکبار وردپرس+ووکامرس رو اجرا کنید! (کمی اغراق کردم)

ولی اصلاً و ابداً همچین منابعی جوابگوی سایتی با 100 بازدید روزانه هم نیست.
هاست اشتراکی که الان دارم 2 گیگ رم داره. نوشته این میزان اختصاصی هست. تمام 2 گیگ رم رو بهمون اختصاص میدن؟!
مشخصات بالا برای هاست ابری پارس پک بود. رم 512 مگ چطوره؟
این memory limit of 256 MB که زده به رم ربط داره یا چیز دیگه اس؟ من 128 مگ گذاشته بودم. (هاست فعلی)

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
من، هاست اشتراکی با این مشخصات رو تمدید کنم
فضا 2 گیگ - رم 2 گیگ - ترافیک نامحدود - پردازنده 3.4 گیگاهرتز

یا هاست ابری از پارس پک بگیرم با این مشخصات
فضا 2 گیگ / رم 512 مگ / ترافیک 100 گیگ / سی پی یو 2 هسته ای

-------------------
بین ماندگار وب - میهن وب هاست - سون هاست، کدوم رو پیشنهاد می دین

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
هاست اشتراکی که الان دارم 2 گیگ رم داره. نوشته این میزان اختصاصی هست. تمام 2 گیگ رم رو بهمون اختصاص میدن؟!
تو نوشته قبلی ننوشته بودید که این مشخصات مربوط به هاسته یا مربوط به سرور مجازی. تو پست اخیرتون نوشتید مربوط به هاست اشتراکیه. من تو نوشته قبل، منظورم سرور مجازی بود.

حالا باز کامل تر توضیح میدم:
- اگه مربوط به سرور مجازی باشه که اصلاً و ابداً جوابگو نیست.

- اگه مربوط به مشخصات هاست باشه قضیه فرق می کنه. در مرحله اول و مهم از رم اختصاص یافته، میزان CPU اختصاص یافته و سرعت هارده. بعید میدونم هاستینگی میزان CPU اختصاص یافته واقعی رو بهتون بگه. پس شما باید با آزمایش و خطا هاست های مختلف رو چک کنید تا ببینید کدوم مناسب تره. در مرحله بعد، رم، بیشتر روی ساپورت تعداد بازدیدکننده همزمان تاثیر داره. در مورد وردپرس، من تاثیر CPU اختصاص یافته رو بیشتر میدونم.

هاست اشتراکی با این مشخصات رو تمدید کنم

یا هاست با این مشخصات

برای شروع شاید، هاست اشتراکی با رم 512 کافی باشه ولی مطمئن نیستم که 2 هسته CPU اذیت نکنه. ضمناً علاوه بر تعداد بازدید روزانه و تعداد افراد آنلاین، تعداد صفحات وردپرس هم خیلی مهمه. در کل پیشنهاد من اینه از هر کدوم اشتراک یکماه تهیه کنید و تست کنید.

من جای شما باشم، فعلاً سمت راه اندازی سایت نمیرم!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من، هاست اشتراکی با این مشخصات رو تمدید کنم

یا هاست ابری از پارس پک بگیرم با این مشخصات

-------------------
بین ماندگار وب - میهن وب هاست - سون هاست، کدوم رو پیشنهاد می دین
میهن وبهاست کافیه شما چندتا افزونه نصب کنی و چندین ریکوئست پشت سر هم به سرور ارسال شه
پیغام خط 503 میاد براتون و البته بعد از چند دقیقه رفع میشه
پارس پک هم همینطور
اگه میخواید کمترین هزینه رو بدید و کیفیت مناسبی دریافت کنید، نت افراز سالانه بگیرید سرور ایران حدودا ۳۵۰ اینا در میاد
یه کد تخفیف ۱۲ درصد هم بزنید که از مالیات معاف شید.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
برای این کد رهگیری مالیاتی که اینماد داده، رفتم اداره مالیات، اونجا گفتن ثبت نامی که اینماد انجام دادن ناقص بوده (کد ملی رو زده این اطلاعات نقص دارد)، و اینا نمی تونن رهگیری اینماد رو برام فعال کنن. برای پشتیبانی اینماد تیکت زدم، جواب دادن "هرگونه پیگیری و سوال در خصوص مالیات و کد رهگیری را از اداره مالیات پیگیری نمایید" :oops:
همون کد رهگیری قبلی رو استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟ کد رهگیری اولی، آیسیک فروشگاه مجازی درش نیست
میهن وبهاست کافیه شما چندتا افزونه نصب کنی و چندین ریکوئست پشت سر هم به سرور ارسال شه
پیغام خط 503 میاد براتون و البته بعد از چند دقیقه رفع میشه
پارس پک هم همینطور
اگه میخواید کمترین هزینه رو بدید و کیفیت مناسبی دریافت کنید، نت افراز سالانه بگیرید سرور ایران حدودا ۳۵۰ اینا در میاد
یه کد تخفیف ۱۲ درصد هم بزنید که از مالیات معاف شید.
نت افزار محدودیت زیاد گذاشته.
الان سون هاست دارم به نظرم یکم کنده/

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
از طریق لینک درخواست درگاه پرداخت تو اینماد که ریدایرکت میشه به پنجره واحد تجارت الکترونیکی ecsw.ir یه درگاه پرداخت فعال کردم . همون کد مالیاتی قبلی رو برام زده /:

کد قبلی، آیسیک فروشگاه مجازی یا فروشگاه اینترنتی رو توش نداره.

1677156762351.png

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
از طریق لینک درخواست درگاه پرداخت تو اینماد که ریدایرکت میشه به پنجره واحد تجارت الکترونیکی ecsw.ir یه درگاه پرداخت فعال کردم . همون کد مالیاتی قبلی رو برام زده /:

کد قبلی، آیسیک فروشگاه مجازی یا فروشگاه اینترنتی رو توش نداره.

مشاهده پیوست 1320270
اگه درگاه فعال هست همونو بزار دیگه

بالا