meysam0211
Registered User
پس یه استعلام از هاست بگیر.. مثلا من قدیم روی پارسپک اینطور بودم، هاست رو سرورشو عوض کردن اکی شد.افزونه کش رو برداشتم
برای تست بقیه افزونه ها بجز یواست غیر فعال کردم
بازم هیچ فرقی نکرد ورفای سرچ کنسول کار نمیکنه!
پس یه استعلام از هاست بگیر.. مثلا من قدیم روی پارسپک اینطور بودم، هاست رو سرورشو عوض کردن اکی شد.افزونه کش رو برداشتم
برای تست بقیه افزونه ها بجز یواست غیر فعال کردم
بازم هیچ فرقی نکرد ورفای سرچ کنسول کار نمیکنه!
توی tax میشه شریک ایجاد کرد (ثبت نام جدید انجام داد و پرودنده قبلی رو به جدیده منتفل کرد) اونجا میشه مسئول مالیات رو انتخاب کرد. درگاه ها هم بیشتر به این کد رهگیری مالیاتی کار دارن، فکر نکنم گیر بدن/ میتونی از پشتیبانی زرین پال هم بپرسیدوستان
یه سایت داریم که یک ساله داره فروش انجام میده
اینماد، کد مالیاتی و درگاه زرین پال هم داره و مشکلی نداره
میخوام بدونم میتونه شماره شبا یکی دیگه رو به زرین پال بده برای واریز ؟
یا زرین پال و کد مالیاتی یک نفر دیگه رو برای درگاهش استفاده کنه؟
درواقع میخواد اینماد به اسم خودش باشه و زرین پال و کد مالیاتی برای داداشش
زرین پال نمیاد اینماد رو بر اساس اسم اون شخص تطابق بده و اذیت کنه ؟
تشکر.
درواقع یه مشکل حقوقی براش پیش اومده که نباید به کارت یا حساب خودش طی چند ماه آینده پولی وارد شهافزونه حمل و نقل به درد بخور برای ووکامرس چی هست؟
این افزونه حمل و نقل ووکامرس (پست پیشتاز و سفارشی، پیک موتوری) نوشته نرخ های پستش برای سال 99 هست. فکر کنم اگه سرویس تاپین استفاده بشه، میشه نرخ های جدید استفاده کرد/ کسی از این تاپین استفاده کرده؟ یه سرویس جمع اوری داره پولیه انگار یه سرویس رایگان هم داره.
توی tax میشه شریک ایجاد کرد (ثبت نام جدید انجام داد و پرودنده قبلی رو به جدیده منتفل کرد) اونجا میشه مسئول مالیات رو انتخاب کرد. درگاه ها هم بیشتر به این کد رهگیری مالیاتی کار دارن، فکر نکنم گیر بدن/ میتونی از پشتیبانی زرین پال هم بپرسی
تو درگاه پرداخت نمیشه شماره شبا فرد دیگه ای رو داد. تو قوانین شون هست.درواقع یه مشکل حقوقی براش پیش اومده که نباید به کارت یا حساب خودش طی چند ماه آینده پولی وارد شه
با این کاری که شما میگید، میتونه شماره حساب شریکش رو توی زرین پال تعریف کنه ؟ یا یه زرین پال دیگه به اسم شریکش ایجاد کنه و با همین کد مالیاتی اطلاعات کارت شریکش رو به زرین پال بده ؟
تشکر.
شبیه b nazanin هستش
نه متاسفانه نیستشبیه b nazanin هستش
شبیه تاهوما هست
نال شده هیچوقت تایید نمیشه..قالب نال استفاه کنیم مشکل امنیتی بوجود نمیاد؟ از سایت پلاگین یاب گرفتم . همه سایتهایی هم این قالب ها رو می فروشن قالب نال شده رو می فروشن
فایلهای رو با چه افزونه ای اسکن کنیم همون ورد دیفنس خوبه؟
///////////////
کسی تاحالا با تاپین کار نکرده؟ بخش رایگانش
شبیه تاهوما هست
زرین پال یک درگاه شراکتی هم داره مخصوص کسانی که شریک اند. ببین میشه با اون ویژگی کاری کنی!درواقع یه مشکل حقوقی براش پیش اومده که نباید به کارت یا حساب خودش طی چند ماه آینده پولی وارد شه
با این کاری که شما میگید، میتونه شماره حساب شریکش رو توی زرین پال تعریف کنه ؟ یا یه زرین پال دیگه به اسم شریکش ایجاد کنه و با همین کد مالیاتی اطلاعات کارت شریکش رو به زرین پال بده ؟
تشکر.
تمام کرکی ها در بهترین شرایط تروجان هستندنال شده هیچوقت تایید نمیشه..
خودتی و شانست..
خیلی وقتا افزونه امنیتی اسکن میکنه و چیزی پیدا نمیکنه..
ولی فرداش از روی سرور اصلی روی کد نفوذیش ممکنه یه دستوری بدن...
کسی محض رضای خدا مفتی نال نمبکنه.. یا نال کنه و راحت بش ویروسش رو تشخیص داد و پاک کرد..
(معمولا کرک هر محصولی رو خود سازنده میزنه میده تو بازار سیاه که درآمد جانبی ازش داشته باشه..با هک و ..)
اگه برای درگاه میخوای، کافیه توی زرین پال عضو شی و احراز هویتتو انجام بدیسلام،
اگه بخواهیم سایت فروش اینترنتی لباس زنانه راه اندازی کنیم، برای گرفتن ای نماد نیاز به پروانه کسب صنفی داره یا بدون پروانه کسب هم میشه ای نماد گرفت برای اینکار ؟
اگه برای درگاه میخوای، کافیه توی زرین پال عضو شی و احراز هویتتو انجام بدی
و بعد از طریق تیکت درخواست درگاه عمومی بدی
بدون اینماد و کد مالیاتی بهت درگاه میدن.