نت همراه اول اونور چطوره؟اینم از سرعت اینترنتی که وعده سرعت 80 مگ میداد!! الان دیم تو سایتش نوشته 8 مگ!
از کجا اینترنت بگیریم که سرعتش شخمی نباشه. قیمت فقط به حجم حساب نکنه به سرعت نت خارجی حساب کنه که تعهد داشته باشه
مشاهده پیوست 1323603
این سرعت td lte ایرانسله.نت همراه اول اونور چطوره؟
نسخه سوم کپچا هوشمنده و بر اساس رفتار شناسی کاربر در فضای مرورگر کار میکنه..این همه سیستم های مختلف ای آی میاد یکی بیاد یک انقلابی برپا کنه
از شر وریفای من رونبات نیستم خلاص بشیم خیلی خوب میشه
خودشون تشخیص بدن که ما روباتیم پشت سیستم یا نه
این سرعتت وحشتناک مشکوک و غیر طبیعیه..این سرعت td lte ایرانسله.
اوایل که میخواست مودم بفروشه سرعت تا 80 مگ میداد یوتیوب فول اچ دی با سرعت نور باز میشد
همچین که اشباع شد زد زیر حرفش
الان نت میخوام که روی سرعت خارجی تعهد و مسئولیت داشته باشه شخمی شخمی نگه حالا تا 8 مگ تا فلان... یه منت هم سرمون بزاره!!
آقا یک نفر اینو بی زحمت تست کنهآقا شما توی سایت نیک nic.ir میتونید لاگین کنید؟ دو روزه همش ارور (متن نمایش داده شده در عکس (CAPTCHA) غلط وارد شده است) میده
آقا یک نفر اینو بی زحمت تست کنه
کشتو پاک کنآقا یک نفر اینو بی زحمت تست کنه
داداش شماره فلترینگ اینه:
38582314 - 021
مشکل داره واسه منم. ارور کپچا میدهآقا یک نفر اینو بی زحمت تست کنه
آقا یک نفر اینو بی زحمت تست کنه
آقا شما توی سایت نیک nic.ir میتونید لاگین کنید؟ دو روزه همش ارور (متن نمایش داده شده در عکس (CAPTCHA) غلط وارد شده است) میده
با فایرفاکس لاگین کنیدمشکل داره واسه منم. ارور کپچا میده
حتی رو حالت ناشناس که کش نمیشه
مشکل از سایت nic.ir بود. درست شده و الان با کروم هم اوکیهبا فایرفاکس لاگین کنید
با کروم مشکل داره
منم ایرانسل دارم , تا قبل از شلوغی ها و محدودیت های نت معمولا بین 60 تا 80 بود , بعد از محدودیت ها خیلی افتضاح شداین سرعت td lte ایرانسله.
اگر تهران هستی , من یکسال هست که زیتل دارم , سرعت تا 40 , حجم نامحدود , ماهیانه 215 تومن که با مالیات تقریبا 235 در میاداز کجا اینترنت بگیریم که سرعتش شخمی نباشه. قیمت فقط به حجم حساب نکنه به سرعت نت خارجی حساب کنه که برای سرعت اینترنت خارجی تعهد داشته باشه