با سلام
انشاءالله از الان شروع می کنیم به نویسندگی اختصاصی در وبسایت های شما
سعی داریم که کار نویسندگی شما را با قیمت مناسب و کیفیت بالا انجام بدیم به طوریکه انشاءالله این تاپیک مدت ها پابرجا بمونه .
نویسندگی اختصاصی در وبسایت شما در موضوعات مختلفی صورت می گیره که در ذیل به شرح آن می پردازیم:
1: موضوعات پزشکی و سلامت و بهداشت
2: موضوع تغذیه ی مناسب
3: موضوع فروش و تکنیک های فروش بهتر و بیشتر محصولات
4:روانشناسی
5: پوست و مو و زیبایی
6:موضوعات اسلامی و دین و مذهب
7: موضوعات مرتبط با زنبور عسل و فراورده های آن
8: عشق و رازهای همسرداری و ...
در حال حاضر در این مباحث نویسندگی انجام می شود و در سایت های دانلود و یا موبایل و آی تی و ... نویسندگی صورت نمی گیره
مطالبی که در سایت شما قرار می گیره به هیچ عنوان قبلا در اینترنت منتشر نشده است و از کتب برداشته می شود.
قیمت :
اگر تنها مایل به دریافت متن مطلب اختصاصی هستید ، تعرفه به شرح زیر است :
هر 500 کلمه ، 1500 تومان
اما اگر مایل باشید که خود من مطلب رو براتون ارسال کنم ( عنوان جذاب - قراردادن 5-10 کلمه کلیدی - لینک دار کردن بعضی از کلمه ها - قرار دادن تصویر و لینک دار کردن اون و ... ) علاوه بر هزینه مطلب اختصاصی 500 تومان برای ارسال هرپست با مشخصات ذکر شده دریافت می گردد.
مطالب اختصاصی در تمامی موضوعات قیمت یکسانی دارند.
راه های ارتباطی :
1: پیام خصوصی 2: ایمیل : [email protected]
3: در صورت تمایل نیز می توانید از طریق پیام خصوصی شماره منو بگیرید و تلفنی صحبت کنیم.
منتظر پیشنهادات دوستان عزیز هستم
با تشکر
انشاءالله از الان شروع می کنیم به نویسندگی اختصاصی در وبسایت های شما
سعی داریم که کار نویسندگی شما را با قیمت مناسب و کیفیت بالا انجام بدیم به طوریکه انشاءالله این تاپیک مدت ها پابرجا بمونه .
نویسندگی اختصاصی در وبسایت شما در موضوعات مختلفی صورت می گیره که در ذیل به شرح آن می پردازیم:
1: موضوعات پزشکی و سلامت و بهداشت
2: موضوع تغذیه ی مناسب
3: موضوع فروش و تکنیک های فروش بهتر و بیشتر محصولات
4:روانشناسی
5: پوست و مو و زیبایی
6:موضوعات اسلامی و دین و مذهب
7: موضوعات مرتبط با زنبور عسل و فراورده های آن
8: عشق و رازهای همسرداری و ...
در حال حاضر در این مباحث نویسندگی انجام می شود و در سایت های دانلود و یا موبایل و آی تی و ... نویسندگی صورت نمی گیره
مطالبی که در سایت شما قرار می گیره به هیچ عنوان قبلا در اینترنت منتشر نشده است و از کتب برداشته می شود.
قیمت :
اگر تنها مایل به دریافت متن مطلب اختصاصی هستید ، تعرفه به شرح زیر است :
هر 500 کلمه ، 1500 تومان
اما اگر مایل باشید که خود من مطلب رو براتون ارسال کنم ( عنوان جذاب - قراردادن 5-10 کلمه کلیدی - لینک دار کردن بعضی از کلمه ها - قرار دادن تصویر و لینک دار کردن اون و ... ) علاوه بر هزینه مطلب اختصاصی 500 تومان برای ارسال هرپست با مشخصات ذکر شده دریافت می گردد.
مطالب اختصاصی در تمامی موضوعات قیمت یکسانی دارند.
راه های ارتباطی :
1: پیام خصوصی 2: ایمیل : [email protected]
3: در صورت تمایل نیز می توانید از طریق پیام خصوصی شماره منو بگیرید و تلفنی صحبت کنیم.
منتظر پیشنهادات دوستان عزیز هستم
با تشکر