• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ﺧﺮﯾﺪﺍﺭ ﺳﺎﯾﺖ ﺁﮔﻬﯽ

monajati

Registered User
لایک‌ها
2
ﯾﮏ ﻭﺑﺴﺎﯾﺖ ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺟﺬﺏ ﺁﮔﻬﯽ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ ﺁﻥ ﺷﺒﯿﻪ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﻡ
ﻭﺑﺴﺎﯾﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺎﺭﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﯿﻨﮏ ﻓﻌﺎﻝ ﺑﺎﺷﺪ
ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﻣﻬﻢ ﺍﺳﺖ
ﻟﻄﻔﺎ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻗﯿﻤﺖ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩﯼ ﺭﺍ ﭖ ﺥ ﮐﻨﯿﺪ

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
سایت آگهی | نیازمندی | تبلیغ اینترنتی فکر کنم بهترین گزینه ای باشه که میتونید بخرید
رنک 2 -- 10 ماه تا تمدید -- برترین اسکریپت آگهی ایران -- هزینه نگهداری سالیانه فقط تمدید هاست 10-20 تومن -- پشتیبانی اسکریپت دائمی -- توی یک ماه اول که آگهی مشارکت در فروش گذاشته بودم درآمد 35 تومنی داشت اما بدلیل کنکورم دوباره آگهیارو تمدید نکردم و میخوام بفروشمش -- قیمت اسکریت اصلی ضابط 200 هزار تومان هاست 20 هزار تومان دومین هم 15 هزار تومان جمعا:235 هزار تومان هزینه ای هست که ارزش واقعیه سایته اما اگر خریدار باشید با قیمت خوب باهاتون راه میام آی دی من: Firepersian
یا حق

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

monajati

Registered User
لایک‌ها
2
ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﭘﺴﺖ ﺍﻭﻝ ﮔﻔﺘﻢ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺑﺮﺍﻡ ﻣﻬﻤﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻃﺒﻖ ﮐﻨﺘﻮﺭ ﺁﻣﺎﺭ ﺳﺎﯾﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﭘﺎﯾﯿﻨﻪ ﺍﺯ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﺗﻮﻥ ﻣﺘﺸﮑﺮﻡ

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﭘﺴﺖ ﺍﻭﻝ ﮔﻔﺘﻢ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺑﺮﺍﻡ ﻣﻬﻤﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻃﺒﻖ ﮐﻨﺘﻮﺭ ﺁﻣﺎﺭ ﺳﺎﯾﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﭘﺎﯾﯿﻨﻪ ﺍﺯ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﺗﻮﻥ ﻣﺘﺸﮑﺮﻡ

به عنوان یک راهنمایی شما ابتدا به اسکریپت نگاه کن بعد به رنک بازدید کننده برای سایت های تفریحی و دانلود مهمه چون بازدیدکننده از مطالباستفاده میکننه اما سایت های آگهی اگه دقت کرده باشید بازدیدکننده خودش مطلب برای آگهی میده

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

این سایت 2 ماه است که راه اندازی شده و اسکریپت اختصاصی داره پس با کمی صبر و حوصله با توجه به کار هایی که برای seo سایت کردم به زودی آمار بازدید چشم گیری خواهد داشت

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بودجه شما در چه حدی هست؟ یه سایت 5 ساله در این مورد دارم اگر قیمت مناسب باشه میفروشم.

princeofpersian

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

PTABLIGH.COM

اگر خواستید قیمت 200 هزار تومان

alenaryana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به این سایت نیز سری بزنید به بهترین قیمت میفروشم مدتی هستش سرم شلوغه نمیتونم برسم بهش اومده پایین بیزی مکس با دو دامنه .ir و .com
09146385098

p30vell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سایت زیر یک سایت آگهی میباشد .
البرز آگهی ، سایت نیازمندیها ی ایران | مرجع آگهی و تبلیغات رایگان ...
با 5 سال مهلت تمدید دامنه و 6 ماه برای تمدید هاست مانده .

به بهترین پیشنهاد قیمت فروخته می شود .

در مورد اسکریپ فقط ما آدرس دامنه را که برای یک سایت نیازمندی بهترین گزینه است میفروشیم اما اسکریپ روی هاست نصب شده می باشد شما می توانید فقط هاست و دامنه را تهیه کنید و خودتون اسکریپ مورد نظر را روی هاست نصب کنید و راه اندازی کنید .
هاست از سایت میهن وب هاست
دامنه از سایت پویا سازان تهیه گردیده است .

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
به این سایت نیز سری بزنید به بهترین قیمت میفروشم مدتی هستش سرم شلوغه نمیتونم برسم بهش اومده پایین بیزی مکس با دو دامنه .ir و .com
09146385098

اسکریپت کامس یا ضابط روشه؟؟‌اگه این دوتا نیس قیمتو بده بهم

بالا