1. تغييرات در تمپليت ديده نميشوند 2. "جاي مناسب"

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
47
محل سکونت
Germany
آقا دستم به دامنتون... از فرط بيچارگي دارم همين چار تا شيويد باقيمونده رو كله ام رو هم از جا ميكنم... بعد از هزار بدبختي اين بلاگ صابمونده رو راه انداختم, ولي حالا لج كرده هر تغييري تو تمپليت ميدم نشون نميده. دريغ از يك لينك ناقابل يا آدرس ايميل...

بعدشم اين "جاي مناسب" براي وارد كردن كد سيستم نظرخواهي يعني كجا؟
والا ما هر جا رو كه به نظرمون اومد امتحان كرديم ولي انگار نه انگار...

يه صوابي بكنين و منو از سكته قريب الوقوع نجات بدين. ايشالا خودم ميام عروسيتون چاي ميدم.

كنيزتون حلزون
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
در مورد سوال اول كه قبلا احسان توضيح داده .. يه سرچ ناقابل بكني پيداش ميكني
در مورد كد نظر خواهي .. اول اينكه 2 تا كد هست (enetation) اولي قبل از </head> و دوميش بين كد هاي
[code:1] &#60;blogger&#62;[/code:1]
و
[code:1]&#60;/blogger&#62;[/code:1]
بايد قرار بگيره!
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
47
محل سکونت
Germany
بابت توضيحات فوق العاده ممنونم. سرچ هم كرده بودم, ولي بدون نتيجه دلخواه. چشم, چشمم كور, دوباره ميسرچم! شما هم لطفا ديگه عصباني نشو. :oops:
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
من كجا عصباني شدم :D حالا اگه هم پيدا نكردي بگو اينجا يا لينكشو ميذارم يا مينويسم برات
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
47
محل سکونت
Germany
مشكل نظرخواهي خود به خود حل شد. گويا كد رو درست وارد كرده بودم, ولي به دليل مشكل اولي قابل ديدن نبود. فقط گزينش زبان يه اشكالي داره كه كلمه "فارسي" رو صحيح نشون نميده. اونم البته زياد مهم نيست.

ولي تمپليت كماكان پنچره! دوست داشتين يه نگاهي بندازين.

<a href='http://ghorbatestan.blogspot.com' target='_blank'>http://ghorbatestan.blogspot.com</a>

من با اين سواد نداشته اچ ام تي ال اشكالشو پيدا نميكنم. سرچ هم كردم و دو ساعت نظريات ملت رو خوندم و كلي چيز ياد گرفتم ولي اوني كه شما ميگيد رو پيدا نكردم. اگه يبتونين كمك كنين تا آخر عمر مديونم.

كنيز شما حلزون
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
1. لينك مطلبي كه گفتم سرچ كني <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=378' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=378</a>
2.براي درست كردن اون دكمه فارسي بايد كد يونيكدشو تو تمپلت نظر خواهي قرار بدي
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
47
محل سکونت
Germany
كد قسمت نظر خواهي اينه:

[code:1]&#60;script type=&#34;text/javascript&#34;&#62;LinktoComments&#40;'&#60;$BlogItemNumber$&#62;'&#41;&#60;/script&#62;

&#60;noscript&#62;&#60;/a&#62;&#60;a href=&#34;http&#58;//enetation.co.uk//comments.php?user=atosa&commentid=&#60;$BlogItemNumber$&#62; &#34;&#62;&#1601;&#1585;&#1605;&#1575;&#1610;&#1588;&#1575;&#1578; &#1576;&#1601;&#1585;&#1605;&#1575;&#1610;&#1610;&#1583;&#60;/a&#62;&#60;/noscript&#62;

[/code:1]

اينجوري ديده ميشه:



كجاشو عوض كنم؟

آخه تمپليت قسمت نظر خواهي رو مستقيم از enetation ميگيرم. اونجا كد رو نوشته ولي وقتي ميخوام واردش كنم همه چيز به هم ميخوره. براي همين از خيرش گذشتم.

در ضمن اونجايي هم كه نوشتم "فرمايشات بفرماييد" (به جاي comments) اينجا خونده ميشه, ولي تو بلاگم انگار نه انگار!
 

sh7228

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
2
من آخرش نفهميدم تو مي خواي اون دكمه فارسي كه الان به جاش يه سري شكل مياد درست كني يا ميخواي متن اون لينك كه تو وبلاگ مياد
براي اولي (دكمه فارسي) كه تو اون عكس هم گذاشتي بايد بري تو سايت enetation و قسمت templates . اونجا كد هاي قالب وبلاگت هستن .. اين كد رو پيدا كن توش :
[code:1]

&#60;input type=&#34;radio&#34; onclick=&#34;LangFar&#40;this.form.comments&#41;&#34; name=&#34;R1&#34; value=&#34;Farsi&#34; checked style=&#34;color&#58; #008080; text-decoration&#58; none; border&#58; 1px solid #000000; background-color&#58; #000000&#34; &#62;&#60;font face=&#34;Tahoma&#34; style=&#34;font-size&#58; 9pt&#34;&#62;%$%4%$%&#60;/font&#62;[/code:1]
من اون اجق وجق هايي كه تو عكس جلوي دكمه فارسي هست رو با ">%$%4%$% نشون دادم .. اونارو پاك كن و بعد هم <span style='font-size:25pt;line-height:100%'>[/size]كد يونيكد </span> اون چيزي كه ميخواي فارسي بنويسي به جاش بذار !
 
بالا