آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

1. تغييرات در تمپليت ديده نميشوند 2. "جاي مناسب"

شروع موضوع توسط halazoon ‏14 آپریل 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. halazoon

    halazoon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2003
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Germany
    آقا دستم به دامنتون... از فرط بيچارگي دارم همين چار تا شيويد باقيمونده رو كله ام رو هم از جا ميكنم... بعد از هزار بدبختي اين بلاگ صابمونده رو راه انداختم, ولي حالا لج كرده هر تغييري تو تمپليت ميدم نشون نميده. دريغ از يك لينك ناقابل يا آدرس ايميل...

    بعدشم اين "جاي مناسب" براي وارد كردن كد سيستم نظرخواهي يعني كجا؟
    والا ما هر جا رو كه به نظرمون اومد امتحان كرديم ولي انگار نه انگار...

    يه صوابي بكنين و منو از سكته قريب الوقوع نجات بدين. ايشالا خودم ميام عروسيتون چاي ميدم.

    كنيزتون حلزون
     
  2. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    در مورد سوال اول كه قبلا احسان توضيح داده .. يه سرچ ناقابل بكني پيداش ميكني
    در مورد كد نظر خواهي .. اول اينكه 2 تا كد هست (enetation) اولي قبل از </head> و دوميش بين كد هاي
    [code:1] &#60;blogger&#62;[/code:1]
    و
    [code:1]&#60;/blogger&#62;[/code:1]
    بايد قرار بگيره!
     
  3. halazoon

    halazoon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2003
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Germany
    بابت توضيحات فوق العاده ممنونم. سرچ هم كرده بودم, ولي بدون نتيجه دلخواه. چشم, چشمم كور, دوباره ميسرچم! شما هم لطفا ديگه عصباني نشو. :oops:
     
  4. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    من كجا عصباني شدم :D حالا اگه هم پيدا نكردي بگو اينجا يا لينكشو ميذارم يا مينويسم برات
     
  5. halazoon

    halazoon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2003
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Germany
    مشكل نظرخواهي خود به خود حل شد. گويا كد رو درست وارد كرده بودم, ولي به دليل مشكل اولي قابل ديدن نبود. فقط گزينش زبان يه اشكالي داره كه كلمه "فارسي" رو صحيح نشون نميده. اونم البته زياد مهم نيست.

    ولي تمپليت كماكان پنچره! دوست داشتين يه نگاهي بندازين.

    <a href='http://ghorbatestan.blogspot.com' target='_blank'>http://ghorbatestan.blogspot.com</a>

    من با اين سواد نداشته اچ ام تي ال اشكالشو پيدا نميكنم. سرچ هم كردم و دو ساعت نظريات ملت رو خوندم و كلي چيز ياد گرفتم ولي اوني كه شما ميگيد رو پيدا نكردم. اگه يبتونين كمك كنين تا آخر عمر مديونم.

    كنيز شما حلزون
     
  6. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    1. لينك مطلبي كه گفتم سرچ كني <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=378' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=378</a>
    2.براي درست كردن اون دكمه فارسي بايد كد يونيكدشو تو تمپلت نظر خواهي قرار بدي
     
  7. panypay
  8. halazoon

    halazoon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2003
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Germany
    كد قسمت نظر خواهي اينه:

    [code:1]&#60;script type=&#34;text/javascript&#34;&#62;LinktoComments&#40;'&#60;$BlogItemNumber$&#62;'&#41;&#60;/script&#62;

    &#60;noscript&#62;&#60;/a&#62;&#60;a href=&#34;http&#58;//enetation.co.uk//comments.php?user=atosa&commentid=&#60;$BlogItemNumber$&#62; &#34;&#62;&#1601;&#1585;&#1605;&#1575;&#1610;&#1588;&#1575;&#1578; &#1576;&#1601;&#1585;&#1605;&#1575;&#1610;&#1610;&#1583;&#60;/a&#62;&#60;/noscript&#62;

    [/code:1]

    اينجوري ديده ميشه:

    [​IMG]

    كجاشو عوض كنم؟

    آخه تمپليت قسمت نظر خواهي رو مستقيم از enetation ميگيرم. اونجا كد رو نوشته ولي وقتي ميخوام واردش كنم همه چيز به هم ميخوره. براي همين از خيرش گذشتم.

    در ضمن اونجايي هم كه نوشتم "فرمايشات بفرماييد" (به جاي comments) اينجا خونده ميشه, ولي تو بلاگم انگار نه انگار!
     
  9. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    من آخرش نفهميدم تو مي خواي اون دكمه فارسي كه الان به جاش يه سري شكل مياد درست كني يا ميخواي متن اون لينك كه تو وبلاگ مياد
    براي اولي (دكمه فارسي) كه تو اون عكس هم گذاشتي بايد بري تو سايت enetation و قسمت templates . اونجا كد هاي قالب وبلاگت هستن .. اين كد رو پيدا كن توش :
    [code:1]

    &#60;input type=&#34;radio&#34; onclick=&#34;LangFar&#40;this.form.comments&#41;&#34; name=&#34;R1&#34; value=&#34;Farsi&#34; checked style=&#34;color&#58; #008080; text-decoration&#58; none; border&#58; 1px solid #000000; background-color&#58; #000000&#34; &#62;&#60;font face=&#34;Tahoma&#34; style=&#34;font-size&#58; 9pt&#34;&#62;%$%4%$%&#60;/font&#62;[/code:1]
    من اون اجق وجق هايي كه تو عكس جلوي دكمه فارسي هست رو با ">%$%4%$% نشون دادم .. اونارو پاك كن و بعد هم <span style='font-size:25pt;line-height:100%'>[/size]كد يونيكد </span> اون چيزي كه ميخواي فارسي بنويسي به جاش بذار !
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی