• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

1 دلار خود را در کمترین زمان به 100 دلار تبدیل کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان همون طور که گفتم مقاله های من همه توپ هستند و هر مقاله من ارزش طلا رو داره فقط نگید که چقدر مغرور هست اگه انصاف به خرج بدید به این نتیجه می رسید
خوب امروز یه سایت دوست یابی به شما معرفی می کنم که پس از عضویت در این سایت به شما لینکی میده که برای هر کلیک که بر روی این لینک انجام بشه به شما 10 سنت می ده حداقل پرداختش هم 100 دلار هست و به ایگولد هم پرداخت داره اون هم در کمتر از 48 ساعت کافیه توش عضو بشید بعدش تو یه سایت سفارش paid2click بدید بهترین مکان هم سایت alwayspay هست این یه سایت کلاهبردار هست ولی هنوز خیلی ها متوجه نشدند و توش فعالیت می کنند قیمت تبلیغ در این سایت چون کلاهبردار هست خیلی کم هست برای 1000 paid2click شما باید تنها 1 دلار بپردازید خوب 10 سنت ضرب در 1000 برابر هست با 100 دلار خوب دیگه از این راحت تر چی می خواید البته خوش خیال نباشید که تنها با یک بار تبلیغ به صد دلار می رسد چون ممکن هست رو بعضی از این لینک ها کلیک نشه یا اینکه کاربری که وارد این سایت می شه زیر 1 دقیقه وقتش رو توش صرف کنه ولی بطور کل روش مناسبی برای پول دراوردن هست خودم فعلا 80 دلار توش دارم و هنوز از اون پرداختی نگرفتم که به شما تضمین بدم حتما پول می ده ولی چون این سایت یه سایت دوست یابی هست و نه یه سایت ptc می شه بهش اعتماد کرد در ضمن ریسکش نسبت به برنامه های سرمایه گذاری خیلی کمتر هست شما تو یه برنامه سرمایه گذاری 10 دلار واریز می کنید اخرش به هیچی نمی رسید در حالی که با این روش شما نصف اون مبلغ رو خرج می کنید و درصد ریسکش هم کمتر هست حالا ببینم چی می شه من خودم سعی می کنم تا حداکثر دو هفته دیگه توش به صد دلار برسم اگه به من پول داد سریع به شما خبر می دم شما هم برای اینکه به من کمک کنید روی لینک زیر کلیک کنید تا من 10 سنت بگیرم و سریع تر به 100 دلار برسم این طوری شما هم زودتر با خبر می شید یه کار گروهی ...
در ضمن منتظر پست های دیگه من با سایت های جدیدتر که هیچ کدوم PTC نیستن باشید
http://bride.ru?brid=30944
:lol:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خودت گرفتي :lol: :lol:

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حتماَ بايد صفحه 60 ثانيه باز باشه تا 10 سنت بده؟

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من توي سايت 4daily اينور اونوره 500 تا كرديت دارم. يعني ميتونم سفارش تبليغ اتو سرف بدم كه 500 بار نمايش داده بشه. منتها تايمرش 20 ثانيه اي است. با 20 ثانيه 10 سنت ميده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا