• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

1 دلار پرفكت ماني جايزه بگيريد

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوستان
مبلغ 1 دلار جايزه رو من خودم شخصا پرداخت مي كنم ، آن هم فقط به 3 نفر اولي كه زودتر ثبت نام كنند و زودتر اين پايين نام كاربري خودشون رو به همراه شماره حساب پرفكت ماني خودشون قرار دهند.

بعد از 3 نفر اول بازهم پرداخت جايزه انجام خواهد شد اما احتمالا مبلغ جايزه كمتر بشه (البته شايد هم تغييري نكنه)

شرايط دريافت جايزه 1 دلاري:
به وبلاگ بنده مراجعه كنيد و در دوسايت paidverts و fidermatrix بنا به آموزش هاي مصوي كه آنجا گفته شده ثبت نام كنيد (ثبت نام قطعي و با يك نام كاربري مشابه در هر دو سايت) و سپس نام كاربري خودتون رو اين پايين با شماره حساب پرفكت ماني خودتون قرار بديد.
من بلافاصله پس از بررسي مبلغ رو واريز كرده و شماره رسيد واريز رو هم به همراه فيش واريزي براي دوستان به نمايش خواهد گذاشت.
http://iranvirtacoin.blogfa.com

پس عجله كنيد
نمونه فيش هاي دريافتي من از دو روز تا دو هفته پس از ثبت نام:
2ymemts.jpg

1zxwoc7.jpg

2rxv18i.jpg

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
تایپیک که مال یکسال پیشه حالا جایزه چی شد کسی ثبت نام نکرده اصن این دوتا سایت که بالا نمیان احتمالن با وعده های دروغ پول ملت رو خوردن و در رفتن هایپ بودن و اندکی بعدش اسکم شدن قصه همه سایت های سودده در فضای نت می باشد مگر اینکه سایت زیر نظر یک شرکت معتبر باشه و سودش هم در حدی نباشه که اسکم بشه

daniyal67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وبلاگش که اصلا باز نمی شه چی برسه بخواد پول بده

بالا