nexpay

1 کمک صفحاتم كش ميشه

شروع موضوع توسط Mah-Bah ‏27 ژوئن 2005 در انجمن HTML

  1. Mah-Bah

    Mah-Bah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    150
    تشکر شده:
    0
    سلام
    سايتي كه من دارم با html ساختمش و وقتي كه update مي كنم بدليل اينكه ميمونه تو كش نمي بينند و هي مجبورن refresh كنن
    حالا دوستان به من كمك كنيد روشهايي كه مي تونم چگونه جلوگيري كنم از اين كار را به من بگيد
    ممنونم
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,503
    محل سکونت:
    Internet
    يه سري تگ متا ميشه توي هدر سايت استفاده كرد ولي من تاحالا ازش نتيجه مثبت نديدم.

    کد:
    <meta http-equiv="cache-control" content="no-cache"/>
    <meta http-equiv="Pragma" content="no-cache"/>
    <meta http-equiv="Expires" content="-1"/>
      
     
  3. Mah-Bah

    Mah-Bah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    150
    تشکر شده:
    0
    سلام
    بعضی جاها دیدم 1 کد را اینجوری اضافه میکنند:
    http://www.yourdomain.com/index.html?url=no-cache

    که وقتی میزنی کاملا کار میکنه حتی اگر دستی بزنی ولی من موندم که چه جوری صفحه ام را با این پسوند تعریف کنم :"index.html?url=no-cache"

    ممنونم
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,503
    محل سکونت:
    Internet
    شما کافیه بعد از آدرس مورد نظرت یه علامت سوال و بعدش هرچی دیگه میخوای بذاری. جواب میده. ولی خب راه حل جالبی نیست به نظرم.
     
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    حق با احسانه ولي اگر خيلي کارت گير هست سر اين قضيه، يه redirect براي صفحه اول سايتت ست کن که yourname.com رو ريدايرکت کنه به همون آدرسي که ميگي يعني مثلا: http://www.yourdomain.com/index.html?url=no-cache

    اين ريدايرکت رو معمولا از توي کنترل پنل سايتت مي توني ست کني، که به جاي نشون دادن صفحه اول سايتت بره به اون آدرس و اون ارگومان جلوي کش رو بگيره، ولي مجموعا کار زياد جالبي نيست.
     
  6. Mah-Bah

    Mah-Bah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    150
    تشکر شده:
    0
    سلام ممنونم از راهنماییتون
    redirecti از کجا بهش دسترسی پیدا کنم؟
    چرا جالب نیست؟
    1 راه جالبش را میشه بگید
     
  7. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    سلام !

    ریدایرکت تو کنترل پنل سایتت هست .

    دوستان جواب قطعی برای ایم معضل پیدا نشده تا کنون ؟
     
  8. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    اين كار رو با فايل " .htaccess " كه رو هاستت هست هم ميشه كرد ... اگر هنوز لازم داري كدش رو بذارم.
     
  9. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    آره هنوز کارم راه نیفتاده . لطف کن کدشو بزار .

    راستی این کد فقط یک فایل رو شامل این مورد میکنه یا همه فایل هارو ؟ اگه تکی باشه بهتره !

    مرسی
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فکر نکنم هیت اکسس کاره ای باشه ها !
    خوب صفحه داره کش میشه ! دیگه به سرور نگاه نمیکنه آی اس پی !
    ها؟
     
  11. sinaeslami

    sinaeslami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,253
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    گاهی کاربران براشون یه مشکلاتی پیش میاد . مثلا کاربرانی که Homepage و یا اصولا هر Web Page ای روی اینترنت دارند و آنرا Update می کنند و می خواهند صفحه بروز شده خود را ببینند که متوجه می شوند ISP محترم صفحه آنها را Cache فرموده و هر چقدر زور می زنند صفحه جدید نمی آید و بلافاصله زنگ می زنند به ISP که این چه وضعشه چرا آب می کنید تو Data به مردم می فروشید و اینا:D
    در حالی که در حقیقت اشتباه از خود آنهاست . در اين مقاله كاملا در اين مورد توضيح دادند.
    برای اینکه همونطور که در مقالهاي كه در بالا گذاشتم خونديد در HTTP 1.1 اصلا TAG هایی برای همین مشکل پیش بینی شده است که کاربرانی که صفحات آنها مرتبا به روز می شود باید آنها را رعایت کنند . با رعایت کردن این TAG ها Cache سرور به راحتی می تواند از Web Server میزبان سئوال کند که آیا اطلاعاتی که در Cache وجود دارد اعتبار دارد
    و یا اینکه باید اطلاعات جدید را دریافت کند
    پس شما هم اگر صاحب سایتی هستید سعی کنید که همیشه یک HTML استاندارد و بدون نقص را ارائه دهید که هیچ موقع نه شما و نه بازدید کنندگان سایت شما دچار مشکل نشوند .
    در ضمن یک راهی در Internet Explorer وجود دارد که در صورتیکه این TAG ها را نگذاشته باشید به Cache سرور های سر راه می گوید حتی اگر هنوز هم اعتبار دارد صفحه موجود در Cache برو و دوباره آنرا بگیر که آن هم کلید CTRL+F5 هستش .
     
  12. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    اين .htaccess كه گفتم ربطي به cashe شدن و نشدن نداره ! گفتن يكي از راه هاش اينه كه ريدايركت بشه به ( مثلا : index.php?id=893789 ) اين .htaccess رو براي ريدايركت كردن پيشنهاد دادم . لينك ميدم به يه سايت كه با توضيح كامل و مثال ببيني ... اگر متوجه نشدي بگو كه ...

    براي انتخاب فايل Default ( يعني به جاي INDEX يه چيز ديگه ميخوايد باز بشه )

    http://www.javascriptkit.com/howto/htaccess6.shtml

    براي ريدايركت كردن ( يعني هر وقت آدرس يه فايل يا فولدر درخواست شد ، بره يه جاي ديگه )

    http://www.javascriptkit.com/howto/htaccess7.shtml
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اگه با جاوا اسکریپت یه چیزی بنویسیم که صفحه رو با توجه به اعداد ساعت و تاریخ ردایرکت کنه فک کنم دیگه مشکل کش نداشته باشیم !
     
  15. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    اين htaccess براي ثابته ! اگر يه چيزي بخواد كه هي عوض بشه ... دقيقا همون كاري كه شاهد گفت بايد انجام بشه ! هر چي متغيير بشتر اضافه بشه ... احتمال cashe شدن كمتره ... ( سال - ماه - روز - ساعت - دقيقه - ثانيه و .... ) به نظرم ( سال - روز - ماه ) خوب باشه ... كه باعث ميشه هر روز اين از cashe در بياد ( اگر شده باشه ) اين كار براي سايتهايي كه Google Ads هم دارن خيلي خوبه ... چون آگهي هاي گوگل هم ظاهرا بدجوري كش ميكنن صفحه رو و وقتي متن عوض ميشه ، ميبينيد كه آگهي هنوز به متن قبلي مرتبطه !

    با اين كار اين مشكل هم حل ميشه ( من اين كار رو براي يه سايتي قبلا كردم و 100% جواب داده )

    اين كار رو همونطور كه شاهد گفت ميشه با JS و از اون ساده تر ميشه با PHP ( يا هر زبان ديگه اي كه بلديد ) انجام داد.

    الگوريتم ش هم اينطوريه كه :

    يه Index ميسازيد ... توش يه چند خط برنامه مينويسيد كه مثلا :

    x = year + mounth + day
    exp : x = 051025
    بعد هم به اين آدرس بره :
    index.php?id=x
    exp : index.php?id=051025
     
  16. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    شایان فک کنم پی اچ پی هم اونطور که باید جواب نده !
    چون رو سرور اجرا میشه ! اگه قرار بود آی اس پی بیاد فایل رو سرور رو بخونه که مشکل نداشتیم دیگه ! [​IMG]
    جاوا اسکریپت ولی نتیجه میده !
     
  17. kouroshm

    kouroshm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    149
    تشکر شده:
    0
    سینا جان این cache که شما میگی مربوط به DNS SERVER هست که URL هارو cache میکنه و مال صفحه هایی هست که دائما آدرسشون عوض میشه اینی که دوستمون باهاش مشکل دارن cache خود کامپیوتر یا Temporary Internet Files هستش که اونم دو تا راه حل داره اول همونی که آقای مدیر انجمن گفتن یعنی تگ های HTML که برخلاف ایشون من نظرم اینه که خیلی هم خوب کار میکنن.
    دومین راه هم استفاده از اسکریپت تحت سروره که اونم بستگی به پشتیبانی سرور هاستینگ داره مثلا تو ASP این مشکل رو حل میکنه:

    Response.Expires = -1
    Response.ExpiresAbsolute = Now() - 2
    Response.AddHeader "pragma","no-cache"
    Response.AddHeader "cache-control","private"
    Response.CacheControl = "No-Store"
     
  18. deznights

    deznights کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2005
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    دقیقا من هم همین تو ذهنم بود
    ایول احسان جان
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal