سلام دوستان عزیز
در این پست آموزش سئو نباتک می خواهم 10 عبارت مشهور بین سئو کاران با پیشوند Google را معرفی کنم.
منتظر نظرات شما هستم.
منبع : سایت نباتک
در این پست آموزش سئو نباتک می خواهم 10 عبارت مشهور بین سئو کاران با پیشوند Google را معرفی کنم.
- Google Honeymoon: گوگل هانی مون- ماه عسل گوگل بازه ای است که در هر موقع و برای هر سایت برای کلمات کلیدی خاص ممکن است اتفاق بیافتد. شیوه ماه عسل گوگل به این صورت است که ممکن است در یک باره رتبه خوبی در کلید واژه ای بگیرید و حتی به صفحه اول بیایید، بعد از آن وقتی ارزیابی گوگل انجام شد، به جایگاه قبلی برگردید.
- Google Page Rank: گوگل پیج رنک، فاکتوری بود که گوگل به سایت های مختلف ارائه می داد. (عددی بین ۰ تا ۱۰)- قبلا از طریق افزونه های مرورگر و سایت ها میشد، گوگل پیج رنک را برای سایت های مختلف بررسی کرد، اما از سال ۲۰۱۰ دیگر این پارامتر از دسترس خارج شد و دیگر نمی توان پیج رنک سایت ها را دید. برای اطلاعات بیشتر می توانید ویکی پدیا را مشاهده کنید.
- Google Dance: گوگل دنس- رقص گوگل- وقتی که ایندکس های گوگل در صفحات جست و جو آپدیت می شود، نتایج ممکن است تغییر کنند، به این تغییرات گوگل دنس می گویند. معمولا در سئو کلمات جدید برای سایت ها و در سایت های تازه کار گوگل دنس بیشتر اتفاق می افتد.
- Google Penalty: جریمه گوگل ( پنالتی گوگل) عبارت است از مجازات گوگل که برای سایت هایی که قوانین گوگل را نادید بگیرند، اتفاق می افتد.
- Google Analytics: گوگل آنالیتیکس، ابزاری است برای گوگل، که توسط آن میتوان ترافیک و رفتار کاربران را آنالیز کرد.
- Google Trend: گوگل ترند ابزاری است که برای بررسی میزان علاقه مندی یا روند تغییرات کلمات کلیدی مختلف در طول زمان به کار می رود.
- Google Tag Manager: تگ ها ( کدهایی) در صفحات سایت شما هستند که شناسایی رفتار کاربران از طریق آن برای گوگل آنالیتیکس ارسال می شود.
- Google adwords: گوگل ادوردز- گوگل ادز- تبلیغات در گوگل- این ها همه به معنای سیستم تبلیغات کلیکی گوگل است که جز منابع اصلی کسب درآمد شرکت گوگل می باشد
- Google Keyword Planner: گوگل کی ورد پلنر سیستم پیشنهاد دهنده کلمات کلیدی گوگل ادوردز است.
- Google Pigeon: الگوریتم کبوتر گوگل را می گویند که در سال ۲۰۱۴ به منظور بهبود نمایش نتایج وارد وب شد. هدف اصلی این الگوریتم کمک به بهبود سئو محلی – لوکال سئو است.
منتظر نظرات شما هستم.
منبع : سایت نباتک