برگزیده های پرشین تولز

10 مادر میلیاردر جهان چه کسانی هستند؟

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
مجله آمريكايي فوربس مطابق سنت ديرينه فهرست ثروتمندترين افراد جهان را منتشر كرد. با اين تفاوت كه جديدترين فهرست اين مجله اين بار در آستانه روز جهاني مادر مربوط به مادرهاي ميلياردر است.

70 مادر ميلياردر در اين جهان وجود دارد و تنها هشت نفر از اين تعداد كه جي.كي.رولينگ و مگ ويتمن هم در ميان شان هستند، اين ثروت هنگفت را خودشان به دست آورده اند. هر چند هيچ يك از اين هشت زن سخت كوش و خودساخته در فهرست 10 نفره ثروتمندترين مادران جهان قرار نمي گيرند.

1 - كريستي والتون
22.5 ميليارد دلار/ آمريكا/ 55 ساله، بيوه، يك فرزند

او بيوه پسر مالك ثروتمند فروشگه‌هاي زنجيره‌ايWal-Mart است كه در سال 2005 بعد از سقوط هواپيماي شخصي اش از دنيا رفت. خانم والتون به لطف سرمايه گذاري آخرين همسرش در كارخانه توليد انرژي خورشيدي يكي از
ثروتمندترين‌هاست.

2 - ليليان بتنكورت
20 ميليارد دلار/فرانسه/87 ساله، بيوه، يك فرزند

او دختر مالك ثروتمند شركت L’Oreal، برند مشهور محصولات آرايشي و زيبايي است. اين زن كه لقب وارث لوازم آرايش را به او داده اند، ثروتمندترين مادر اروپاست و در سال 2007 بيوه شد.

3 - بريجيت راسينگ
13 ميليارد دلار/سوئد/86 ساله، بيوه، سه فرزند

او و سه فرزندش بعد از مرگ پدر خانواده كه سهامدار اصلي شركت Tetra Laval بود، مبلغ زيادي به ارث بردند. اين شركت در زمينه بسته‌بندي مايعات انقلاب بزرگي به‌وجود آورده است.

4 - ساويتري جيندال
12.2 ميليارد دلار/هند/ 60 ساله، بيوه، 9فرزند

او رئيس غيراجرايي گروه جيندال، يكي از بزرگترين كارخانه هاي فولاد و برق هند است. آخرين همسر ثروتمندترين مادر آسيا كه رئيس اين كارخانه بود، در سال 2005 در يك سانحه هوايي كشته شد.

5 - ابيگيل جانسون
11.5 ميليارد دلار/ آمريكا/ 48 ساله، متاهل، 2 فرزند

او به همراه پدرش موسسه سرمايه گــذاري Fidelity را مديريت مي كند. اين موسسه بزرگترين شركت سرمايه گذاري دوجانبه در ايالات متحده به حساب مي‌آيد كه توسط پدربزرگ اين زن تاسيس شده است.

6 - سوزان كلاتن
11.1 ميليارد دلار/ آلمان/ 47 ساله، متاهل،3 فرزند

او سهام بي.ام.و را از پدرش هربرت كوآندت كه يك دهه پيش اين كارخانه ماشين سازي را از ورشكستگي نجات داد، به ارث برده است. به جز بي.ام.و بيش از 50 درصد سهام كارخانه سازنده مواد شيميايي Altana نيز به اين خانم ارث رسيده است.

7 - آيريس فونتبونا (عكس ندارد)
11 ميليارد دلار/ شيلي/ بيوه، سه فرزند

او دومين همسر و حالا بيوه ميليارد مشهور شيلي، آندرونيكو لوكسيك است. خانواده او مالك يكي از بزرگترين معادن مس جهان به نام Antofagasta هستند. در عرض يك سال مديريت اين خانم سهام شركت بيش از 80 درصد رشد كرد و ثروت او از گذشته بيشتر شد.

8 - ژاكلين مارس (عكس ندارد)
11 ميليارد دلار/ آمريكا/ 71 ساله، مطلقه، 3 فرزند

پدربزرگ او فرانك مارس در سال 1911 در آشپزخانه كوچكش شكلات درست مي كرد. بعدها پدرش كارخانه مشهور M&M را تاسيس كرد. او سومين نسل مارس است كه بعد از مرگ پدرش در سال 1999،از صنعت خوشمزه شكلات درآمدزايي مي كند.

9 - آن كوكس چامبرز
10 ميليارد دلار/ 90 ساله، مطلقه،3 فرزند

دختر جيمز كوكس، موسس شركت Cox بعد از پايان دبيرستان به عنوان معلم و خبرنگار كار مي كرد تا اين كه در 1989 از سود شركت صاحب 26 هزار دلار شد. كمي بعد شركت Cox وارد دنياي سياست شد و امروز مالك اصلي بيش از 17 روزنامه، 15 شبكه تلويزيوني، 86 شبكه راديو و چندين خبرگزاري است.

10 - چارلن دكاروالهو - هنکن
7 ميليارد دلار/ هلند/ 55 ساله، متاهل، 5 فرزند

هشت سال پيش او 25 درصد از سهام يكي از بزرگترين كارخانه هاي نوشيدني جهان را به ارث برد. بعد از مرگ پدر، همسر اين زن جانشين پدر شد تا او بتواند به راحتي به تحصيل حقوق در دانشگاه ادامه بدهد.
 

sіπa

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,703
لایک‌ها
8
این زن میلیاردر ایرانی را بشناسید!

135550_428.jpg

این زن نمونه که اکنون به عنوان یکی از 30 میلیاردر ایرانی در برخی از سایتها معرفی شده است کار خود را از یک آگهی استخدام در روزنامه آغاز کرد.

این زن که مدير عامل شرکت حمل‌ونقل بين‌المللی‌ و کشتيرانی سديدبار و عضو هيئت مديره چند شرکت حمل‌ و نقل بين‌المللی است در سایت عصرایران به عنوان یکی از 30 میلیاردر ایرانی معرفی شده است. اما جریان تلاش های او برای رسیدن به این جایگاه هم خواندنی است:

به گزارش جهان، سیده فاطمه مقیمی متولد سال ۱۳۳۷ در تهران، دارای مدرک مهندسی راه ‌وساختمان، موسس و مدیر عامل شرکت حمل و نقل بین الملل است و در کارگروه های مرتبط با موضوع حمل و نقل همکاری های زیادی دارد.

مقیمی در سال 1358 پس از اتمام دوره تحصيلات دانشگاهي در رشته مهندسي عمران به ايران بازگشت و در جریان پیدا کردن کار از طریق یک آگهی استخدام در روزنامه جهت کار ترجمه ای وارد یک شرکت بین المللی حمل و نقل می شود و با قابلیت هایی که از خود بروز می دهد ظرف 5 ماه مسئول بخش كاميوني شركت می شود.

به گفته خود مقیمی، جو مردانه حاکم بر محیط کار در نهایت سبب استعفای وی از شرکت می شود.

اما مقیمی که در اکنون در این رشته تخصص پیدا کرده است از طریق وزارت راه و ترابری به سنديكاي شركت‌هاي حمل و نقل مراجعه و در آانجا فعالیت های خود را ادامه می دهد.

در خلال سال های 58 تا 62 مقیمی ضمن ازدواج و تولد اولین فرزندش توفیقات و تجربیات بسیاری در امر حمل و نقل پیدا می کند که منجر به تأسيس شركت حمل و نقل بين المللي شد.

مقیمی درباره روزهای اول تاسیس شرکتش می گوید: «از يك اتاق شروع كردم، در دفتر كار همسرم اتاقي به من اختصاص داده شد كه فعاليت خود را آغاز كنم، به‌زودي سيل رانندگان كه در چند سال كاركرد صادقانه با من آشنا شده بودند به سوي شركت روان شد. تلاش 24 ساعته بزودي محل بزرگتري را براي شركت طلب مي كرد، بنابراين 12 متري تبديل به واحد 120 متری و تعداد پرسنل نيز افزايش يافت. سفرهاي بين شهري آغاز شد و نسبت به احداث نمايندگي در كليه مرزهاي ورودي و خروجي كشور و همچنين شهرهاي بزرگ كه بخصوص گمرك مرزي داشتند اقدام نمودم .»

مقیمی در پیشبرد اهداف خود ضمن تدریس در رشته مديريت حمل و نقل در دانشگاه آزاد اسلامي از نظر فني و حرفه‌اي نيز اطلاعات خود را بالا برده و حتی اقدام به گرفتن گواهینامه پایه یک کرد و در تير ماه 1368 بعنوان اولين زن پس از انقلاب که موفق به اخذ گواهينامه پايه يكم رانندگی، معرفی شد.

وی در سال 1372مسئوليت رايزني با كشور روسيه را به عهده گرفت وبه عنوان مسئول ميز مشترك ايران و روسيه و سپس در خصوص كشور ايتاليا نيز به عنوان مسئول ميز مشترك ايران و ايتاليا فعاليت نمود.

فاطمه مقیمی در سال 1377 براي اولين بار در انتخابات سنديكا كه حال ديگر با نام انجمن سراسري شركت‌هاي حمل و نقل بين المللي شناخته شده بود خود را كانديد هيئت مديره نمود و با حمايت صنف توانست با آراي قابل توجهي جزء نه منتخب هيئت مديره شود در اين مرحله دوره سه سال آغاز شد و پي گيري‌هاي مثمر ثمري را براي صنف در جهت احقاق حقوق اجتماعي و اقتصادي اين صنعت در سطح ايران و جهان كسب نمود .

در سال 1380در انتخابات مجدد هيئت مديره مجددا به پيروزي در انتخابات دست يافت .

این زن نمونه که اکنون به عنوان یکی از 30 میلیاردر ایرانی شناخته می شود در سال 1382 بعنوان شركت نمونه در امر حمل و نقل بين المللي از طرف وزارت راه وترابري معرفي و در روز حمل ونقل ( 26 آذر ماه ) لوح تقدير دریافت کرد.
 

Ronan

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2006
نوشته‌ها
6,457
لایک‌ها
876
محل سکونت
Tehran
سینا از میلیاردر های آلمانی هم بنویس
 

amk

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2009
نوشته‌ها
4,089
لایک‌ها
9
محل سکونت
نازی آباد
من حاضرم اون اولی رو که بیوس بگیرمش. :)
 

amk

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2009
نوشته‌ها
4,089
لایک‌ها
9
محل سکونت
نازی آباد
الان این ایرانی رو خوندم فقط حسرت خوردم.
راستش من یه بار به حاجی این ایده ی موسسه حمل و نقل رو دادم ولی قبول نکرد که نکرد :(
 
بالا