• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

100$ فقط براي ثبت نام بگيريد..

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
myfreeshares يک سايت بسيار عالی است که تنها با عضو شدن در اين سايت روزانه پول به شما پرداخت می کند و زمانی پول شما در اين سايت به ۱۰ دلار رسيد می توانيد پول را به حساب e-gold خود منتقل کنيد.در ضمن با گرفتن هر زير مجموعه سهم شما افزايش می يابد و يا با رفتن به قسمت activity center با کليک کردن بر روی لينک های موجود در اين قسمت سهم خود را افزايش دهيد.

http://www.myfreeshares.com/index.php?ref=hamed2003

روش ثبت نام:

بعد از کليک بر روی لينک بالا در صفحه ای که باز می شود بر روی sign up کليک کرده و فرم ثبت نام را پر نماييد.بعد از اتمام ثبت نام يك e-mail براي شما فرستاده ميشود كه شما براي تاييد ثبت نام و شروع فعاليت حتما بايد بر روي لينك اول موجود در آن كليك كنيد.

پس از وارد شدن به حساب خود با اين گزينه ها رو به رو می شويد :

your stats : شما می توانيد ميزان اعتبار خود را در اين قسمت مشاهده کنيد که پس از رسيدن به 10$ ميتوانيد آن را درخواست کتي

activity center: در اين قسمت می توانيد با کليک کردن بر روی اگهی ها در قسمت shares per click به سهم خود اضافه کنيد . در قسمت shares per free sign up در سايت هايی که معرفی شده با همان ايميلی که در سايت myfreeshares ثبت نام کرده ايد ثبت نام کنيد . پس از ثبت نام ايميلی از طرف آن سايت برای شما فرستاده می شود که شما بايد محتوای آن ايميل را به همراه username خود که در سايت myfreeshares داريد به آدرس ايميل [email protected] بفرستيد . پس از حدود ۲۴ ساعت يک سهم به شما تعلق می گيرد .

referral program : شما به ازای هر نفر که به اين سايت معرفی کنيد يک سهم ميگيريد. برای اين کار بايد آدرس referral url خود را به ديگران تبليغ کنيد تا آنها از طريق آن در سايت ثبت نام کنند.

http://www.myfreeshares.com/index.php?ref=hamed2003

بشتابيد

hamed2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه: اولا در هیچ کدام از این سایتها 2 بار عضو نشوید. چون آی پی و مشخصات دستگاه شما ثبت می شود و اگر از یک دستگاه با یک مشخصات دو یا چند اکانت عضو شده باشد بقیه اکانتها باید حذف شود و گرنه هر دو یا چند اکانتی که این حالت باشند حذف می شوند.ثانیا این سایتها که من معرفی ميکنم معتبرند و ایگولد را قبول می کنند در سایتهایی که اطمینان ندارید ایگولد را قبول می کنند عضو نشوید.ثالثاشما هر روز بايد برويد و ايميلهاي خود را درون سايتهايي كه عضو شده ايد چك كنيد .اگر اين كار را نكنيد اكانت شما پس از 7 تا 14 روز حذف ميشود و اگر اين را هر روز انجام بدهيد پس از چند ماه و جمع آوري زير مجموعه اي قوي ميتوانيد به اعضاي طلاييGold Members آن سايت افه شويد و از امكانات آن استفاده كنيد

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
in sait ke gofti onjoori nist yani 100 dolaro bad az inke poll shoma be 50 dollar resid baratoon mifreste age mikhay ye sar be webloge man bezanid onja neveshtam

hamed2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امين جان شما مطلب اول رو درست نخوندي عزيز من.
منم گفتم اين سايت 100 دلار جايزه براي ثبت نام شما ميده و وقتي به حد نصاب يعني150 دلار رسيد ميتونيد به ايگولد منتقل كنيد.
بازم از همراهيتون متشكرم...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
سلام
اقا من الان تو اين عضو شدم
http://www.myfreeshares.com/index.php?ref=iroonikids
الان از كجا بايد لينك ها وبقيه كارها رو بايد چه كنم
ايميلي هم نمي ادچي بايد بكنم

الان چه طوري بايد اضافه كنم پول رو چي بايد بكنم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من 70 دلار توي earnings2all دارم اما گويا فقط ميشه باهاش تبليغ كرد و نميشه پول به حساب ايگولد ريخت...
ديگه هرگز به اين سايتها اعتماد نميكنم...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از daftarekhaterat :
من 70 دلار توي earnings2all دارم اما گويا فقط ميشه باهاش تبليغ كرد و نميشه پول به حساب ايگولد ريخت...
ديگه هرگز به اين سايتها اعتماد نميكنم...
حوب تبليغ گرفتن هم مگه بده
ادرس سايت رو بگو كامل

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
www.earnings2all.com
مطمئن باش اگه يه هفته وقت بگذاري به 100 دلار هم ميرسي ولي ارزشي نداره. ميگه بايد باهاش تبليغات كني واسه سايت خودت. البته اگه پول هم بدن ديگه دنبال اين چيزها نميرم. درسته كه ميشه از اينترنت پول درآورد اما اينجوري رو قبول ندارم....

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
چه مقدار وقت گذاشتي چند ساعت تونستي 100 $جمع كني
تبليغ چه طوري ميگيرن

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من وقت زيادي نگذاشتم. اكثر ايميل هايي برات مياد كه 6 سنت و 5 سنت ارزش داره. من توي يك ماه تونستم 70 دلار به دست بيارم چون اصلا 4 سنتي ها رو استفاده نميكردم. شايد اگه همه ايميلها رو كليك ميكردم ميتونستم 15 روزه اين پول رو بدست بيارم. در ضمن من اين پول رو بدون referal كسب كردم. هركس ديگه اي بود الان چند تا داشت.
الان هم 73 دلار توي حسابم هست. اگه ميخواي حاضرم بهت بفروشم. با قيمت مناسب. چون ديگه حال ادامه دادن ندارم.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
من وقت زيادي نگذاشتم. اكثر ايميل هايي برات مياد كه 6 سنت و 5 سنت ارزش داره. من توي يك ماه تونستم 70 دلار به دست بيارم چون اصلا 4 سنتي ها رو استفاده نميكردم. شايد اگه همه ايميلها رو كليك ميكردم ميتونستم 15 روزه اين پول رو بدست بيارم. در ضمن من اين پول رو بدون referal كسب كردم. هركس ديگه اي بود الان چند تا داشت.
الان هم 73 دلار توي حسابم هست. اگه ميخواي حاضرم بهت بفروشم. با قيمت مناسب. چون ديگه حال ادامه دادن ندارم.
محمد جان چند ميفروشي؟ :eek:

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
اقا من نمي تونم تو اين سايت چرا عضو بشم بعداز اينكه مبل مي اد مي رم فرم پر مي كنم همش اين ارور رو مي ده
To complete the sign up process, you must provide the requested information below

TecDiscuss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من يه لينك از تو همين فوروم گرفتم (اسم تاپيكش اين بود: "از اينترنت به راحتي پول در بياوريد" كه الان البته نميتونم پيداش كنم). اسم سايته Premiermails بود كه يكي از بچه ها كه اسمش يادم رفته باز كرده بود. راستش قيمت بنرها و ميل هاش خوبه ولي اولا مشخص نيست كه حداقل مبلغي كه ميتوني تقاضا كني چيه و ثانيا به گفته خود سايت سر هر برج يه مبلغي به درامدت پيشنهاد ميكنه و ميتوني به e-gold يا paypal نقدش كني. كه از شانس ما اولين ماه سر برج كه شد Bandwidth سايت تموم شده بود. ميخواسنم ببينم كسي اطلاعي داره از اين سايت؟
اينم لينكش اگه خواستين:
http://www.premiermails.com/pages/index.php?refid=RSK7946

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
سلام
اقا بيا همكاري كينم شما زير مجوعه من تو يه جا شو منم تو يه حا ديگه زير مجوعه شما مي شم 3 و 4 نفري خوبه

hamed2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به آقايون سلام...
به قول اصفانيا چه بده بسونيه اينجا !!
مهيار جان بابا ترمز كن تا منم بيام بي معرفت.اين تاپيك رو باز نكردم كه الكي اين همه اطلاعات در اختيارتون بزارم.مثله اينكه بحث تبادل رفرالم من كشيدم وسط.حالا همتون دارين منو دور ميزنيد؟
مهيار من كه با تو قرار گذشته بودم حالا داري زيرآبي ميري ؟من كه خر نيستم عزيز من.تو گفتي فعلا نميتوني منم گفتم باشه.
آقايون خواهش ميكنم بحث تبادل رفرال رو در تاپيك مربوطه دنبال كنيد.
مهيار در رابطه با MyfreeShares كاملا توضيح دادم.بازم اگه مشكلي بود در خدمتم...

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
شما يه قيمت پايه بده من با شما كنار ميام روزبه جان :)
مملي جون من قيمت دستم نيست(لطفا بقيمت) :happy:

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از TecDiscuss :
آقا من يه لينك از تو همين فوروم گرفتم (اسم تاپيكش اين بود: "از اينترنت به راحتي پول در بياوريد" كه الان البته نميتونم پيداش كنم). اسم سايته Premiermails بود كه يكي از بچه ها كه اسمش يادم رفته باز كرده بود. راستش قيمت بنرها و ميل هاش خوبه ولي اولا مشخص نيست كه حداقل مبلغي كه ميتوني تقاضا كني چيه و ثانيا به گفته خود سايت سر هر برج يه مبلغي به درامدت پيشنهاد ميكنه و ميتوني به e-gold يا paypal نقدش كني. كه از شانس ما اولين ماه سر برج كه شد Bandwidth سايت تموم شده بود. ميخواسنم ببينم كسي اطلاعي داره از اين سايت؟
اينم لينكش اگه خواستين:
http://www.premiermails.com/pages/index.php?refid=RSK7946
عزيز جان برادر سركاريه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا