nexpay

1818

شروع موضوع توسط Shahed ‏9 دسامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تلفن رو برداريد اين شماره رو بگيريد !
    اگه شماره تلفني که وارد ميکنين هموني باشه که باهاش زنگ زدين وارد سيستم ميشين ! اگه نه بايد رمز وردو بدين !

    چيز باحاليه ! قديما فرم ارسال ريز مکالمات به ايميل رو پر کرده بودم ولي فقط 2 ماه اومد ! اينطوري ديگه مشکلي نيست ! ريز هزينه و صورتحساب رو براتون ميخونه - فکس ميکنه - ايميل ميکنه !:cool:


    راستي چيز ميزاي مربوط به تلفن ثابت رو کجا بايد نوشت؟ [​IMG]
     
  2. hamed1297

    hamed1297 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    2,551
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    shiraz

    موبایل یا ثابت؟واسه چی هست حالا؟
     
  3. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    من که نفهمیدم این چیه ..!!!! میشه یکمی بیشتر توضیح بدی ..!!!؟؟؟:blink:

    حالا اینی که گفتی مال ثابته یا همراه؟؟:blink:
     
  4. SiahSepid

    SiahSepid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2003
    نوشته ها:
    894
    تشکر شده:
    9
    اي که گفتي يعني چه!؟
    البته احتمالا" واسه ثابته ولي توضيح دقيقتر ميخواد.
     
  5. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    ایول شاهد کلی حال دادی:)

    بابا شماره 1818 رو با تلفن ثابت میگیرین بعد خوش آمد گویی شماره تلفن ثابتی که باهاش تماس گرفتین رو میدین بعد هم ریز مکالمات و اینا در خدمت شماست!
     
  6. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    ببینم فقط مال تهرانه؟
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره ! با تلفن ثابت ! يه زنگ بزنين 1818 خودتون ميگيرين دنيا دس کيه !
    فکر هم ميکنم فقط مال تهران باشه فعلا!
     
  8. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    واییییییییی!
    بیچاره شدیم!!!!!!!!!!
     
  9. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    من الان اینو تستش کردم .... توی تهران هم نیستم ... میگه که شماره ی مورد نظر شما در شبکه وجود ندارد و ....

    یعنی فقط مال تهرانه.....:(
     
  10. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8

    :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بيچاره وختي ميشيم که ريز مکالمه داخل شهري رو هم ارئه کنه ! ;)
     
  12. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    آقا یه سوال اینو وقتی میزنی ریزمکالمه فاکس کنه میگه رمز دوم بزن این چی چی بید؟
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    خوب این نشون میده که این سیستم یه مشکله اساسی داره!
    الحمدلله!
    خدایا شکرت!
     
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    شما همون اول ، تو قسمت تغيير رمز برو و يه رمزي تعيين کن !
    اين همونه !
     
  16. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    اونجا هم میگه رمزی تغییر پیدا نکرد!
     
  17. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ميگه رمزي تغيير پيدا نکرد؟ :eek:
     
  18. Bluepyramid

    Bluepyramid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    238
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehranِ
    سلام
    شاهد جان
    ایراد کار من هم مثل آقا رضا است
    سعی کردم رمز رو عوض کنم ولی با این که چند بار سعی کردم قبول نمی کنه و میگه رمز تغییری نکرد
    شما خودت به همین صورت رمز برای خودت گذاشتی؟
    مرسی
    :)
     
  19. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    ببینم کجا میشه تعرفه های مکالمات و اتصالات تلفن را پیدا کرد!؟
    فکر کنم اینماه یه 250 ساعتی حداقل رو اینترنت بودم! میخوام ببینم چقدر حدودا در میاد!
     
  20. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    09990
    همينم فک کنم ميگه !
     
  21. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره !
    من همينطوري رمز گذاشتم ! فکس هم گرفتم !
    الانم يه بار ديگه تست کردم ! اصلا ازم رمزم نميخواد ! خدايا توبه ! [​IMG]
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal